Teraz to ja zrobiłem przegląd twoich opinii.
"Wyborne jest patrzenie, jak się błaźnicie i jak piana leci wam strumieniami z ust, kiedy przyrównuję Pesa do Fify głównie w kategoriach "co poprawić", "jak ulepszyć grę" czy "dlaczego trochę do tej Fify PES-owi brakuje".
Nederland po pierwsze nie jesteśmi psami z których piana leci z ust być może leci ci. Takie słownictwo jest na poziomie bachora.
My już dobrze wiemy co brakuje Pesowi do Fify. Ale teraz powiedz co brakuje Fifie do Pesa. Zastanów się.
O czym ty w ogóle mówisz?
Zastanów się ty o czym mówisz
FIFA nie ma licencji jedynie na LM i LE.
A ma licencje na wszystkie kluby? Bo mi się wydaje że parę klubów w niektórych ligach nie mają prawidłowego herbu i strojów. Oczywiście PES ich też nie ma (to zdanie jest abyś nie odp. tak samo). Ale po co komu liga irlandzka czy 4. liga angielska jakby nie starczyła liga PL i Championship.
Cytat miesiąca. ML nie ma nawet ćwierci możliwości, które ma tryb menedżerski w Fifie.
No zastanów się co piszesz. Bo każdy fan Fify patrzy na to ile jest lig i klubów. W Fifie jest więcej to fakt. ale to 1.sza powstała Fifa i wzięła te najważniejsze licencje ( no nie wszystkie
).
Kiksy już są, i to aż za często. Mówię tu o podaniach piętą gdzie się da, strzałach nożycami gdzie i jak często się da oraz o strzałach na wiwat przy hektarze wolnego miejsca i truchcie połączonymi z delikatnym stuknięciem przycisku
.
Być może poprawią te kiksy. Kiksy tzn. że piłka wyślizgnie, źle przejmiemy piłkę itp. .Chyba lepiej jest gdy są kiksy niż ich nie ma jak jest to w Fifie. Gra jest wtedy nudna nic się nie dzieje bo wiemy że się nic nie wydarzy. W Fifie jest to tak że gdy strzelimy z daleka to ten strzał na pewno będzie groźny dla bramkarza (chyba że za słabo naciśniesz "D"). A co do podań piętą. Oczywiście jest ich dużo ale jak chcesz grac szybko to trzeba tak grać
A co do nożyc do dobra sugestia. Ale przecież nie musimy strzelać z daleka z takiej pozycji.
Zawsze to PES był wypicowany i cukierkowy.
No czy ja wiem. PES ma lepszą grafikę bo gra jest bardziej realistyczna. Co do Fify jest dobra ale te twarze, stroje doprowadzają mnie do szału, wołają o pomstę do nieba (mówię o PC)
(nie wiem jak jest to na konsolach)
Kariera w produkcie od Konami jest cholernie uproszczona - klubu zmienić się nie da, są zachowane jedynie pozory kadry szkoleniowej, bo ulepszenia zwykle niewiele dają i ma miejsce kretyński sposób odliczania kosztów
Masz rację. Ale jedno muszę powiedzieć że jak gramy na początku np. Barcą to jak chcemy zmienić klub to są to słabe kluby. Tutaj Fifa się nie popisała. Trzeba zagrać parę sezonów by dostać ofertę od minimalnie słabszego klubu (przypadku Barcy). Co od kariery w FIFIE 2005 to dla mnie była to jedna z najlepszych karier zrobionych przez EA.
Pozdro, carlosinho1111