Autor Wątek: BaL: Miralem Baotic -WAŻNE INFO!!!!!!-  (Przeczytany 27413 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bachu12

• Asystent trenera
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Gram w: ...
Odp: Kariera BAL: Miralem Baotic - wspiąć się na szczyt. (koment za koment)
« Odpowiedź #100 dnia: Lipiec 01, 2011, 19:50:20 »
Brawo za strzelenie gola Kozłom szkoda że mnie na boisku nie było :P. Z Hoffenhelm się trudno gra ale wystarczy obrać dobrą taktykę na nich nawet w BaL

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #101 dnia: Lipiec 01, 2011, 21:33:21 »
szkoda tego meczu jednak Hoffenheim nie bez niczego zajmuje 3miejsce w lidze i w tym meczu to udowodniła

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #102 dnia: Lipiec 01, 2011, 21:37:06 »
No zawsze jest najgorzej gdy stracisz bramkę tuż przed przerwą. Szkoda tej porażki bo rywal był do ogrania.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #103 dnia: Lipiec 01, 2011, 22:11:17 »
Hoffenheim to nie łatwy rywal do ogrania, więc porażka z nimi to nie jest nic złego. Nowe korki, więcej goli :D

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Na forum od: 28.02.2011r.
Odp: BaL:Miralem Baotic -wspiąć się na szczyt.(koment za koment) mecz z Hannover
« Odpowiedź #104 dnia: Lipiec 02, 2011, 17:45:29 »
MECZ Z HANOVER 96

Kolejna kolejka. Gramy z czwartym w tabeli Hanoverem 96. My zajmujemy 8 miejsce. Jestem już w szatni, jak każdy zawodnik zresztą. Trener podaje skład:
Sippel – Dick – Amedick (c) – Rodnei – Jessen – Bilek – B. Schulz – Tiffert – Moravek – Illicević – Baotic
I skład Hannover 96:
Fromlowitz – Cherundolo (c) – Haggui – Eggimann – Rausch – Andreasen – C. Schulz – Carlitos – Stindl – Schlaudraff – Abdellaoue
Znów jestem w pierwszym składzie. Mam nadzieję, że dzisiaj strzelę gola. Wychodzimy na murawę. Nastąpiło przywitanie obu drużyn. I zaczynamy to spotkanie. Rozpoczynają gospodarze.
Pierwsza groźna akcja nastąpiła w 22’ gdy holowałem piłkę i z 22 metra zdecydowałem się na strzał. Piłka po moim uderzeniu trafiła w słupek! Złapałem się za głowę. Gdyby to wpadło byłby to mój najładniejszy gol w karierze. Pierwsza połowa skończyła się wynikiem 0-0.
Zszedłem z boiska w 62’ za Micanskiego. W 66’ Cherundolo kapitalnie wykonał rzut wolny i 1-0 dla Hannoveru 96! Mecz skończył się już takim wynikiem. Po tym spotkaniu spadliśmy na 8 pozycję.

1-0
66' Cherundolo 1-0

Zmiany:
62' Out Baotic
     In Micanski
62' Out Andreasen
     In Forssell
74' Out Tiffert
     In Kirch
74' Out Carlitos
     In Beasley
74' Out Sclaudraff
     In Pinto

ZAWODNIK MECZU: Cherundolo (Hannover)

NAJLEPSZY ZAWODNIK DRUGIEJ DRUŻYNY: Dick (Kaiserslautern)

Stroje w jakich grały druzyny:
Hannover 96  -
Kaiserslautern -
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2011, 20:01:43 wysłana przez kamil18kks »

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #105 dnia: Lipiec 02, 2011, 17:53:03 »
I znów pech...Mogłaby być ładna bramka, a tymczasem trafiłeś w słupek. Bramka Cherundolo z wolniaka musiała być naprawdę łądna. Ostatnio coś ci nie idzie.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: BaL:Miralem Baotic -wspiąć się na szczyt.(koment za koment) mecz z Nurnberg
« Odpowiedź #106 dnia: Lipiec 02, 2011, 21:37:33 »
MECZ Z 1.FC NURNBERG

Kolejne spotkanie ligowe. Tym razem gramy na własnym boisku z 1.FC Nurnberg. Nurnberg jest w tabeli na trzynastym miejscu. Lautern jest na dziewiątej pozycji. Dowiedziałem się ze jeżeli przegramy ten mecz nasz trener – Marco Kurz – w kolejnym meczy będzie miał ostatnią szanse żeby utrzymać się na stanowisku. Także pan Kurz ma jeszcze dwa mecze w których musimy wygrać aby utrzymał się na stołku. Spotkanie zaczyna się o 17. Zbiórka dwie godziny wcześniej. Na razie jest godzina 12.30. Zadzwonił do mnie Amedick – nasz kapitan:
- Siema Miralem
- Dzień dobry panie kapitanie.
- Dzwonie do każdego z drużyny i mówię każdemu że w meczu z Nurnberg musimy zagrać na Maksa aby przerwać naszą złą passę i aby Marco Kurz utrzymał się na stanowisku, rozumiesz?
- Oczywiście, dam z siebie wszystko.
- No to się cieszę, a i jeszcze jedno.
- Tak?
- Nie mów do mnie panie kapitanie! Wiesz że mam na imię Martin więc czego mówisz do mnie w taki sztywny sposób. Wiem mam swoje lata, ale można do mnie mówić po luzacku.
- Ok. Spoko Martin.
- No to do zobaczenia na meczu.
- Na razie.
Jest godzina 15. Zaczynają się zbierać wszyscy piłkarze. Każdy otrzymał telefon od Amedicka i każdy chce zagrać na 100%. Trener podał na wyjściowy skład:
Trapp – Dick – Amedick (c) – Rodnei – Jessen – Bilek – Tiffert – Rivić – Moravek – Illicević – Baotic
Gramy dzisiaj nowym ustawieniem: 1-4-1-2-2-1 . Po raz pierwszy są za mną podwieszeni dwaj ofensywni pomocnicy, no i po raz pierwszy od pierwszej minuty gra Rivić. Jeszcze skład Nurnberg:
R. Schafer – Ochs – Wolf – P. Nilsson – Pinola – A. Cohen – Simons (c) – Gundogan – Mintal – Frantz – Bunjaku
Trener wytłumaczył nam, że rozumie że pierwszy raz gramy w takim ustawieniu, ale ma nadzieję że się sprawdzi. Wychodzimy na murawę. Tu z tego miejsca chciałbym pochwalić kibiców – mimo złej passy są z nami i stadion jest wypełniony po brzegi. Lautern zaczyna to spotkanie.
Pierwszy kwadrans grało się nam znakomicie. Widać każdy w tym spotkaniu dawał z siebie wszystko. W 14’ na 18 metrze sfaulował mnie Gundogan i otrzymał żółtą kartkę. Jest szansa na gola.Piłkę ustawił Rivić. Strzela i…. broni Schafer. To był za lekki strzał. Do końca pierwszej części gry obie drużyny próbowały zagrozić bramce przeciwnej drużyny, lecz nic godnego uwagi już się nie działo.
Świat załamał nam się w 68’. Wtedy to Mintal oddał strzał – lekki – ale jak się okazało bardzo precyzyjny i mamy bramkę! 1-0 dla Nurnberg. Po tym golu wszedł za mnie Nemec. Koniec meczu. Przegrywamy kolejny mecz. Jest coraz gorzej… Zastanawiam się dlaczego tak nam nie idzie. Przecież start mieliśmy wyśmienity… 

0-1
68' Mintal (Schieber) 0-1

Kartki:
14' Gundogan ( Nurnberg)
37' Tiffert (Kaiserslautern)
45'+ Bilek (Kaiserslautern)

Zmiany:
61' Out Bilek
     In Micanski
61' Out A. Cohen
     In Schieber
68' Out Baotic
     In Nemec
69' Out Schieber
     In Hegeler
81' Out Tiffert
     In Kirch
85' Out Mintal
     In Ekici

ZAWODNIK MECZU: Mintal (1. FC Nurnberg)

NAJLEPSZY ZAWODNIK DRUGIEJ DRUŻYNY: Amedick (c) (Kaiserslautern)

Stroje w jakich grały drużyny:
Kaiserslautern  -
1. FC Nurnberg -

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Odp: BaL:Miralem Baotic -wspiąć się na szczyt.(koment za koment) mecz z Nurnberg
« Odpowiedź #107 dnia: Lipiec 02, 2011, 21:39:58 »
Lubię czytać kariery podobne do mnie, no, kamil, co raz fajniej to wygląda;P
Panie kapitanie;P E, tam, luzik musi być:D  Dobrze Ci powiedział Martin:D Naprawdę nie wiem co z wami się dzieje, świat wam się łamie - dobrze powiedziane.

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #108 dnia: Lipiec 02, 2011, 21:43:56 »
szkoda porażki to kolejna już w ostatnich meczach coś jest nie tak liczę jednak że szybko wrócicie na swoje tory i będziecie grać lepiej

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #109 dnia: Lipiec 02, 2011, 22:08:07 »
Ech szkoda tej porażki. Nie jesteście w najlepszej formie a najlepszy zawodnik w waszej drużynie to kapitan, który zawsze walczy a dziś miał co robić.

Offline marcin1111151

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 14.08.2010r.
  • Hala Madrid!
« Odpowiedź #110 dnia: Lipiec 03, 2011, 17:41:41 »
3 raz z rzędu porażka. Szkoda. Nie znałem tego klubu ... ale teraz wiem że mają "słaby" skład :D
" border="0

Offline MattMiz

• Amator
  • *
  • Na forum od: 27.06.2011r.
« Odpowiedź #111 dnia: Lipiec 03, 2011, 19:33:25 »
Szkoda tej kolejnej porażki, ale liczę, że teraz wrócicie na odpowiednie tory i odbijecie sobie ostatnie niepowodzenia :)

Mistrz! Mistrz! Nasz TS!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - The Potters by MattMiz!

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #112 dnia: Lipiec 04, 2011, 00:02:28 »
Już 3 raz z rzędu schodzicie pokonani z boiska. Oby wasz trener szybko to na nowo poukładał, bo teraz nie jest za dobrze.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: BaL:Miralem Baotic -wspiąć się na szczyt.(koment za koment)mecz z Wolsfburg
« Odpowiedź #113 dnia: Lipiec 04, 2011, 12:02:28 »
MECZ Z VFL WOLSFBURG.

Kolejny mecz, kolejna walka o punkty. Tym razem gramy z naszpikowaną gwiazdami drużyną Vfl Wolfsburg. Każdy kibic piłki nożnej zna tą drużynę. Wolsfburg przed tym meczem zajmował 11 pozycję my zaś 10.  Przeglądam właśnie stronę klubową Lautern. Jest przedstawienie rywali, i jakiś nowy news. Pisze tam, że jeżeli dzisiaj przegramy Lautern będzie szukać nowego trenera. Jeżeli nowy trener się nie sprawdzi to i nowego właściciela! To oznacza, że w klubie będą gruntowne zmiany. Muszę się postarać żeby zostać w klubie. Jeżeli nowy właściciel mnie nie polubi to mogę już dzwonić do wujka żeby kontaktował się z klubami w sprawie mojego zatrudnienia. Mecz jest o 15. Nie mogę doczekać się tego spotkania. Gramy na wyjeździe więc wyjeżdżamy o 11.30. Zaledwie pół godziny przed spotkaniem udało nam się dotrzeć na stadion ze względu na wypadek samochodowy, który zablokował całą drogę. Trener ze względu na to podał na wyjściowy skład w autobusie:
Sippel – Dick – Rodnei – Amedick (c) – Jessen – Bilek – B. Schulz – Rivić – Moravek – Illicević – Baotic
I skład Wolsfburga:
Benaglio – Riether – Madlung – Kjaer – F. Johnson – Josue (c) – Polak – Hasebe – Diego  -Grafite – Mandżukić
Wyszliśmy na krótką rozgrzewkę, ponieważ sędzia już wzywał nas aby ustawić się w tunelu. Wyszliśmy na murawę, nastąpiło przywitanie obu ekip. Pierwszy raz widziałem taki piękny stadion. Zaczynają gospodarze.
18’ strzelał Grafite. Odległość – ponad 30 metrów! Potężna bomba trafiła w poprzeczkę. Po tym strzale poprzeczka długo ruszała się w górę i w dół. Cóż to by była za bramką, ale mamy szczęście. Zakończyła się pierwsza część gry. Była nudna jak flaki z olejem, no poza strzałem Grafite. W szatni Marco Kurz powiedział nam, ze to dobry wynik i abyśmy go utrzymali do końca. Wyszliśmy na drugą część spotkania.
Mecz skończył się dla mnie w 66’. 92’ ostatnia akcja spotkania. Mandżukić zdecydował się na uderzenie z okolic 29 metra. Posłał potężną bombę po długim słupku i ….. GOL!!! 1-0 dla Wolsfburga. Taki wkurw/iony jeszcze w życiu nie byłem. Cały czas ten sam scenariusz – tracimy gole w samej końcówce meczu. Kolejne stracone punkty. Zacząłem się zastanawiać gdzie by było lepiej grać. W jakiej lidze. Może wrócę do polskiej…
W szatni Marco Kurz powiedział:
- Pięknie po prostu pięknie. Kur*a jak możecie stracić bramkę w ostatniej akcji meczu. Przez cały mecz oddajecie tylko 1 celny strzał w światło bramki!! Gracie tak samo jak mój 6- letni syn! Prawdopodobnie to już nasza ostatnia rozmowa. Jutro idę na rozmowę z dyrektorem sportowym. Chciałem się z tego miejsca z wami pożegnać. Szkoda ze w takich okolicznościach, ale dziękuję za wspólną grę przez te 10 meczy ligowych.
- Czy jest pan na 100 % pewny, że pan odejdzie? – zapytał Amedick
- Nie, nie jestem, ale …
- To niech pan nie pieprzy głupot! Jeszcze jest pan naszym trenerem!
Kolejny mecz przegrany. Wziąłem prysznic i wyszedłem z szatni. Zaczepił mnie dziennikarz i zapytał czy odpowiedział bym na parę pytań.
- Człowieku, jak ty to robisz, że zawsze mnie zaczepiasz wtedy gdy nie mam ochoty na nic? Nie, nie odpowiem na żadne pytania. Idź pytaj się graczy Wolsfburga jakie jest uczucie po niesamowicie fuksiarskim zwycięstwie!

1-0
90'+ Mandżukić 1-0

Kartki:
brak

Zmiany:
61' Out Josue
     In Helmes
61' Out Rivić
     In Tiffert
66' Out Baotic
     In Micanski

ZAWODNIK MECZU: Mandzukić (Vfl Wolsfburg)

NAJLEPSZY ZAWODNIK DRUGIEJ DRUŻYNY: Bilek (1. FC Kaiserslautern)

Stroje w jakich grały drużyny:
Vfl Wolsfburg  -
Kaiserslautern -

od autora: narazie to chyba ostatni mecz, bo zastanawiam się nad ściągnięciem tego RSC 4.0. ściągnął ktoś?? jak wrażenia??
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2011, 12:16:02 wysłana przez kamil18kks »

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: BaL:Miralem Baotic -wspiąć się na szczyt.(koment za koment) mecz z Wolsfburg
« Odpowiedź #114 dnia: Lipiec 04, 2011, 12:23:52 »
Eh... zawsze gol stracony w końcówce jest czymś najgorszym więc nie dziwi ci się, że jesteś wku***ony. Mogliście przegrać jeszcze wyżej gdyby ta bomba Grafite leciała torche niżej.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: BaL:Miralem Baotic -wspiąć się na szczyt.(koment za koment) mecz z Wolsfburg
« Odpowiedź #115 dnia: Lipiec 04, 2011, 12:25:50 »
Szkoda tej porażki i jeszcze gol w samej końcówce.

Offline MattMiz

• Amator
  • *
  • Na forum od: 27.06.2011r.
« Odpowiedź #116 dnia: Lipiec 04, 2011, 13:18:02 »
Było blisko przełamania tej fatalnej serii remis, ale nie udało się i fuksiarski gol w końcówce. Wiem co to za uczucie wiele razy tam miałem.

Mistrz! Mistrz! Nasz TS!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - The Potters by MattMiz!

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #117 dnia: Lipiec 04, 2011, 13:22:18 »
to się nazywa mieć pecha
byłeś bardzo blisko przerwania tej passy przegranych spotkań a tu w doliczonym czasie gry pada bramka to może boleć

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #118 dnia: Lipiec 04, 2011, 13:25:14 »
Jak masz pecha to masz i tak już jest. Kolejna porażka z dobrego miejsca w górnej połówce tabeli lecicie teraz na łeb na szyje. A dziennikarze to hieny zawsze muszą denerwować...

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #119 dnia: Lipiec 06, 2011, 08:52:21 »
kolejne odcinki dodam (mam nadzieję) jak uporam się z patchem RSC 4.0 bo nie miałem przez wcześniejsze dni na to.

A i pytanie:

Kontynuować tą karierę czy zaczynać nową?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #119 dnia: Lipiec 06, 2011, 08:52:21 »