Długo, bardzo długo mnie nie było i widzę że i Lewy zakończył (niestety) swoją karierę Bal i większość zakończyło swoje prace w tym trybie rozgrywki. Ja na razie nie mam zamiaru kończyć i mam nadzieję że dalej będziecie czytać
Spełniło się moje marzenie. Zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy Nike. Powiedział, że firma chciała by podpisać ze mną kontrakt. Wytłumaczył, że obowiązywałby on pełne wyposażenie sportowe, m.in. korki. Dodatkowo będę jeszcze co miesiąc dostawał 10.000 złotych jako wynagrodzenie za podpisany kontrakt. Ustaliliśmy że na początku będę grał w butach kolekcji, modelu TIEMPO. W tym rodzaju butów piłkarskich gra m.in. Andrea Pirlo, Ronaldinho, Gerard Pique, Horrou (napastnik PSG) i do niedawna Łukasz Piszczek. Powiedział mi ze buty dostanę jutro albo pojutrze.
Następnego dnia podpisałem kontrakt i miałem jeszcze sesję zdjęciową. Bardzo się z tego cieszę, że będę grał w korkach Nike. Po godzinie wróciłem do domu. Włączyłem telewizor (który zabrałem bratu razem z X’Boxem
) i oglądnąłem wiadomości sportowe a później wiadomości ze świata. Dzisiaj mam wolne więc mam dużo czasu dla siebie. Jest godzina 13. Pojechałem do centrum Łodzi i poszedłem do komisu motoryzacyjnego. Pooglądałem tam samochody i motory. Zorientowałem się ile mniej więcej kosztują. Mam zamiar kupić sobie samochód, ponieważ brat sprzedał swoje Audi 80 i kupił nowy samochód – Ford Mondeo; rocznik – 2009. Dzwoniłem do brata i popytałem się go o parametry pojazdu ponieważ poważnie myślałem o zakupie samochodu. Po odwiedzeniu trzech komisów pojechałem jeszcze do Media Markt. Tam długo oglądałem laptopy. Po godzinie obserwacji i rozmowach z doradcą kupiłem laptop firmy ASUS. Zapłaciłem za niego 2.300 złotych. Dostałem jako prezent zestaw 6 głośników i jeden duży subwoofer firmy Creative. Laptop miał już wgrany system operacyjny Windows 7. Tego samego dnia załatwiłem sobie jeszcze internet. Poprzeglądałem trochę newsów w sieci i przeczytałem, że zainteresowany jest mną włoski klub Chievo Werona. To na pewno plotka, ponieważ dopiero co podpisałem kontrakt z Widzewem. Dobra. Idę spać. Już późno a jutro jest trening.