No to zaczynamy grupę w Lidze Mistrzów masz naprawdę cholernie ciężką. Wicemistrz Włoch Milan z niesamowitym Kun Aguero w składzie. To może być bardzo ciekawe. Myślę to z nim powalczycie o awans do kolejnej rundy.
Potem czekają was mecze z HSV, hmm gra się z tym klubem ciężko. Tym bardziej jak mają Elie w formie.
No i na samym końcu niewdzięczne Fenerbahce, nie na widzisz z nimi grać i myślę tutaj będzie podobnie. Turcy mogą się okazać kluczowym rywalem jeśli chodzi o awans.
Milwall stawiają na straconej pozycji,ale oni mają ducha walki i młody głodny sukcesów skład więc coś czuję że mogą nieźle namieszać.
Teraz przejdę do terminarza, hmm od 4-7 kolejki nie będzie czasu na (sranie po krzakach), trzeba się brać do roboty i wspiąć się na wyżyny swoich umiejętności. Potem QPR i znów maraton. Dobrze, że masz dobrą ławkę bo szeroki skład ci się bardzo przyda.
Jeśli chodzi o skład Milwall to istny miks narodowościowy. Cieszy mnie, że masz aż 10 graczy angielskich u siebie. Hmm kadra jest młoda, ale już doświadczona. Myślę że ostro namieszacie w tym sezonie. Liczę na Mistrza i chociąż 1/4 LM.
Więc nie pozostaje mi napisać nic innego jak tylko powodzenia Milwall.