9. Kolejka
''Wysoka Wygrana I Radość Kibiców''
U.S Lece 1-5 Ac Milan
13' Pato (Robinho) 0-1 25' Pato 0-2 38' Van Bommel (Cassano) 0-3 55' Aquilani (Robinho) 0-4 57' L.Muriel 1-4 64' Cassano (Zambrotta)1-5 W dziewiątej kolejce ligi Włoskiej zmierzył się Lece z Milanem.Goście zdecydowanie zmiażdżyli rywali 5-1.Ta męska rozmowa dobrze im zrobiła dogadywali się i byli bardzo pewni siebie co poprowadziło ich do zwycięstwa.Dobry występ tym razem Robinha,który popisał się kapitalną grą na boisku.Pezim po tym meczu pewnie będzie dumny ze swoich podopiecznych.Ale to na razie dopiero 9 kolejka i jeszcze wszystko może się wydarzyć.Brawa dla Milanu.
Pezim O Meczu:
Teraz jestem w końcu szczęśliwy i mogę być naprawdę bardzo dumny z moich piłkarzy.Pokazali najprawdziwszą męską gre i pewnie zwyciężyli.Muszę częściej tak z nimi rozmawiać.
______________________________________________________________________________________
Wypowiedzi Piłkarzy Po Meczu
Ten Mecz to było coś.Udało mi się trafić do siatki dwa razy i jestem z tego dumny tak jak z moich kolegów bez których nie odnieślibyśmy tego zwycięstwa.Rozmowa z trenerem dobrze nam zrobiła dziękuje mu za to.
Mówił-Aleksander Pato,piłkarz Milanu
Hymm co by tu powiedzieć Kocham tu grać.Wspaniałe towarzystwo i wspaniałe zgranie.Lubie takie coś.Dzisiaj udało mi się aż dwa razy asystować i ciesze się z tego bo jak nie mogę trafić to trzeba asystować.Mówił-Robinho,piłkarz Milanu