Pomaga to wyostrzanie, prawda? Ja co prawda robię to w PSie, ale PhotoScape też jest do tego dobry.
Jak jak się ciesze, że po EURO tego nie zakończyłeś.
Van Gaal selekcjonerem? No może... Najważniejsi i tak są piłkarze, bo to oni mają zapewnić zwycięstwo drużynie.
Po meczu z Izraelem wiele głosów pojawiło się, że to dobry rezultat jak na start nowego selekcjonera. Ja powiem inaczej... Dla mnie to wynik zły. Izrael jest średnią ekipą i takie drużyny Polska powinna ogrywać. Mam też inne zażalenia. Dlaczego Polska reprezentacja gra spotkania w Bełchatowie? Stadion mały... miasto małe... Mamy tyle fajnych obiektów nowych po EURO i czemu z nich nie korzystać? Bełchatów? Tak, ale siatkówka. Oby jak najmniej takich błędów.
Patrząc jednak z perspektywy czasu to może i powinniśmy cieszyć się remisem z Izraelem jak przegrywamy z Estonią. Szkoda, bo walcząc o awans na Mundial takie mecze powinniśmy wygrywać, bo później może się okazać, że gdzieś punktu zabrakło, a ten punkt można było wywalczyć właśnie z Estonią...
Co do powołania Mili nie jestem przekonany, ale za to bardzo się ciesze, że dajesz szanse Grosikowi, który w przepiękny sposób odpłaca Ci się strzelając hat-tricka, który daje zwycięstwo z Belgią... bardzo ważne zwycięstwo. W przypadku porażki sytuacja byłaby... po prostu zła.
Mecz z Portugalią? Powtórka z lat ubiegłych? Tego sobie i Tobie życzę. Chociaż remis...
PS. Bandy podeśle Ci w piątek. ; )