Autor Wątek: Wisła Kraków | Epilogue  (Przeczytany 184536 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jackz

• Menadżer
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.08.2009r.
Odp: Wisła Kraków | Liga wraca w pełnej krasie.
« Odpowiedź #400 dnia: Maj 04, 2012, 20:50:53 »
no i kolejna wygrana, bardzo skromnie odprawiliscie z kwitkiem korone, ale trzeba przyznac, ze udalo sie wam to zrobic w ladnym stylu.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #401 dnia: Maj 04, 2012, 20:58:35 »
Eksperci twierdzili, że ten mecz będzie nudnym spotkaniem jako, że to pierwsza w Nowym Roku kolejka. Wygrałeś po trafieniu Darka Dudki z rzutu karnego. Szkoda, że Brożek i Biton zmarnowali swoje okazje. Dla mnie szkoda też porażki Lecha, ale dla Ciebie to znakomita wiadomość, bo dzięki potknięciu Kolejorza zyskałeś już większą przewagę nad rywalami ;)

12121p

• Gość
« Odpowiedź #402 dnia: Maj 04, 2012, 22:03:39 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

jakbyś zgadł ;) jest klub Jaliensa!

gratki wygranej z Koroną.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #403 dnia: Maj 04, 2012, 22:08:58 »

jakbyś zgadł ;) jest klub Jaliensa!

gratki wygranej z Koroną.

tu nie trzeba wielkiego proroka. cały ten sezon Jaliens, Lamey(oprócz niezłego debiutu), Paljić się zwyczajnie opierdalali. Taki twór emerytów i rencistów, którzy na zachodzie przyszłości nie mieli i sobie dociągną do końca w łądnym Krakowie. to mnie boli jako kibica, ale to już koniec, jeszcze jeden mecz i widzimy mam nadzieje nową Wisłę, zbudowaną z zdolnej polskiej młodzieży. na Euro nie ma ani jednego Wiślaka, ale to wina Valcxa, który swoich znajomych sprowadzał do BG. Drugiej Pogoni Szczecin nie będzie, ale słuszne poczucie porażki jest. Probierz dobrze zrobił, że odsunął ich od składu, w tym trenerze jest przyszłość.

12121p

• Gość
« Odpowiedź #404 dnia: Maj 04, 2012, 22:10:07 »
tu nie trzeba wielkiego proroka. cały ten sezon Jaliens, Lamey(oprócz niezłego debiutu), Paljić się zwyczajnie opierdalali. Taki twór emerytów i rencistów, którzy na zachodzie przyszłości nie mieli i sobie dociągną do końca w łądnym Krakowie. to mnie boli jako kibica, ale to już koniec, jeszcze jeden mecz i widzimy mam nadzieje nową Wisłę, zbudowaną z zdolnej polskiej młodzieży. na Euro nie ma ani jednego Wiślaka, ale to wina Valcxa, który swoich znajomych sprowadzał do BG. Drugiej Pogoni Szczecin nie będzie, ale słuszne poczucie porażki jest. Probierz dobrze zrobił, że odsunął ich od składu, w tym trenerze jest przyszłość.
to prawda. ja też jestem za wprowadzaniem młodzieży do składu nie tylko Wisły, ale to samo się tyczy Legii czy Lecha.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Autor wątku
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #405 dnia: Maj 04, 2012, 22:50:37 »
Ważna wygrana z silnym rywalem.

19 kolejka T-Mobile Ekstraklasy

Wisła 2-0 Zagłębie

Miedziowi to aktualny wicemistrz Polski i drużyna ciągle aspirująca do zdobycia upragnionego tytułu. I trzeba przyznać, że to wcale nie są marzenia bez pokrycia, bowiem podopieczni Pavla Hapala spisują się wybornie. Aby przedłużyć swoje szanse na mistrzostwo Miedziowi musieli wygrać, mieli szansę zbliżyć się do Białej Gwiazdy na pięć punktów. Niemniej jednak, rzeczywistość brutalnie zweryfikowała te plany. Już w 3 minucie nieporozumienie stoperów lubinian wykorzystał skrupulatnie Ivica Iliev. Taki obrót spraw spowodował o cofnięciu się gospodarzy do obrony i ograniczenie się do kontr, natomiast goście postawili na atak pozycyjny. Jednak ten nie przyniósł oczekiwanego rezultatu. Pomimo prób, Miedziowi nie znaleźli recepty na dobrze dysponowanego Pareikę. W 64 minucie niewykorzystane szanse Zagłębia zemściły się. Niedawno wprowadzony na boisko Tomasz Frankowski doskonale wykorzystał wysokie dośrodkowanie Deulofeu strącając głową futbolówkę. To był koniec goli dzisiejszego dnia i Wiślacy na dobrą sprawę na 11 kolejek przed końcem sezonu pozbyli się poważnego rywala do tytułu.

statystyk brak.... ;)

Arka-Korona 1-2 | Lech-Widzew 1-1 | Cracovia-Podbeskidzie 5-2 | Bełchatów-Ruch 2-1 | Polonia-Nieciecza 4-2 | Legia-Górnik 4-2 | Śląsk-Sandecja 1-2
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2012, 22:52:17 wysłana przez piuk11 »

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
Odp: Wisła Kraków | Ważna wygrana z silnym rywalem.
« Odpowiedź #406 dnia: Maj 04, 2012, 22:58:15 »
Zwycięstwo z silnym przeciwnikiem jest ważne oraz potrzebne twojej ekipie. :) Teraz pozostało wam już mało drużyn do ogrania a Zagłębie było jedną z nich. ;D Nie wiele pozostało do końca ligi i mam nadzieje ,że uda wam się ponownie zdobyć tytuł Mistrzowski .:)

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #407 dnia: Maj 05, 2012, 00:52:30 »
Świetnie, że udało Ci się wygrać z jednym z rywali do walki o mistrzostwo. Mieli okazję zbliżyć się na dość niebezpieczną odległość, ale teraz jest już chyba po nich... Chociaż znając polską ligę to jeszcze wszystko się może zdarzyć. Szybko strzelona bramka ustawiła Wam to spotkanie, graliście rozważnie w obronie i czekaliście cierpliwie na swoją szansę, która załamała kompletnie rywali. Fajnie, że Franek jeszcze strzela i to na takim poziomie :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #408 dnia: Maj 05, 2012, 12:18:30 »
No widać, że to była bardzo wygrana. Wicemistrzowie Polski lekko się wam postawili, ale udało wam się ich stłamsić. Cieszy mnie gol Frankowski. Po pokonaniu wicemistrza. Biała Gwiazda zgłasza aspiracje do tytułu, już tak na serio.

12121p

• Gość
« Odpowiedź #409 dnia: Maj 05, 2012, 15:43:13 »
mecz bez historii, ale potencjalny rywal do tutułu wyeliminowany. ;)

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #410 dnia: Maj 05, 2012, 16:27:17 »
11 kolejek do końca i ciężko mówić o tym że zagłębie nie odrobi tej straty, jak dobrze wywnioskowałem z opisu 11 pkt. jednak, należą się brawa, bo ważny mecz na twoja korzyść.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #411 dnia: Maj 05, 2012, 20:55:37 »
Bardzo ważna wygrana w kontekście walki o Mistrzostwo Polski. Zagłębie o dziwo radzi sobie bardzo dobrze, ale w tym meczu nie wykorzystali swoich sytuacji. Zagłębie mogło się znacznie do Ciebie zbliżyć, ale boisko zweryfikowało co innego. Cieszy mnie gol Frankowskiego :D

Offline El Nino9

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.05.2012r.
« Odpowiedź #412 dnia: Maj 05, 2012, 22:41:31 »
No fajnie wygrana z Zagłębiem Lublin na pewno ważna. Mam nadzieję  że dalej tak pójdzie.Franek jeszcze nie kończy kariery? A może to i dobrze. ;D Franek łowca bramek :D
PS: jaka to czcionka??
Moja kariera Cardiff. Zapraszam!!
Zasada koment za koment

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #413 dnia: Maj 05, 2012, 22:51:42 »
Franklin Gothic Book.
" border="0

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Autor wątku
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #414 dnia: Maj 05, 2012, 22:56:47 »
Kolejny Ślązak poległ pod Reymonta.

Wisła 2-1 Górnik

Po ważnym zwycięstwie z Zagłębiem Lubin Biała Gwiazda przystępowała do rywalizacji z Górnikiem Zabrze. Były już klub Arkadiusza Milika postawił twarde warunki, ale tylko przez pierwsze pół godziny. Goście nieoczekiwanie byli stroną groźniejszą i przeważali wyraźnie, czego najlepszym dowodem był gol z 18 minuty Wodeckiego. Dośrodkowania zabrzan przecinały pole karne Wisły jak sokół nasze piękne polskie niebo. Jednak po 30 minutach, obraz gry radykalnie uległ zmianie-to Wiślacy powoli zaczęli przejmować inicjatywę. Do przerwy jednak niczego nie wskórali. W 51 minucie zastępujący dzisiaj Marcina Wasilewskiego  Filip Modelski zaliczył piękną asystę przy golu Bitona, zgrał bowiem piłkę głową wprost pod nogi izraelskiego snajpera. W 77 minucie R22 oszalało-Tomek Frankowski po indywidualnej akcji dał Wiśle prowadzenie i jak się później okazało trzy oczka, które Wisła skrupulatnie zbiera i ucieka czołówce.

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Wisła Kraków | Kolejny Ślązak poległ pod Reymonta.
« Odpowiedź #415 dnia: Maj 05, 2012, 23:06:15 »
Szybko lecisz ,dawno mnie tu nie było. Mimo ,że grałeś u siebie dość wyrównane spotkanie. Jeszcze te transfery Ty wydajesz 0.9 na dwóch gości a Messi sam 81kosztuje  ;D
Warriors by undertaknen

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #416 dnia: Maj 05, 2012, 23:32:21 »
grubo jedziesz, myślę, że mistrza masz już prawiutko w kieszeni, bowiem skrupulatnie zbierasz punkty :D

12121p

• Gość
« Odpowiedź #417 dnia: Maj 06, 2012, 11:52:43 »
z taką formą to już w 24 kolejce będziesz świętował tytuł, Górnik mimo początkowej przewagi nie podołał

leoarsalan90

• Gość
« Odpowiedź #418 dnia: Maj 06, 2012, 12:39:01 »
Utrzymasz poziom, mistrza masz na 100 %. Parę dobrych meczy, wygranych oczywiście i jesteś w domu

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #419 dnia: Maj 06, 2012, 12:46:01 »
No Wisła zagra z moim ulubionym zespołem z naszej eksy Górnikiem. W którym gra Andre Martins :o szok, przecież on w Sportingu gra teraz... Goście dobrze grali przez pierwsze 30 minut, ale potem do głosu doszła Wisła. Znów Franek zapewnia wam komplet oczek, czyżby powrót do wielkiej formy?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #419 dnia: Maj 06, 2012, 12:46:01 »