Miałem napisać, że jego pasywa nie pozwalają na inwestycje? ze jego płynność finansowa jest zbyt niska i to nie wina Konami?
Stary co ty wypisujesz....
Czy ja wymieniłem jakiekolwiek słowo że mnie nie stać bądź innych na lepsze łącze. Wyraziłem się jasno, a jeśli nie to dopisze że "nie mam możliwości technicznych na zwiększenie prędkości, nawet u innego operatora przy godziwych warunkach", jeśli Cie to tak interesuje.
Z postu o jakości połaszenia w grze względem danych parametru technicznego określonego łącza, zrobiłeś wątek o tym kogo stać bądź nie.
Nie każdy może sobie pozwolić w "dobie 21 wieku" na rarytas bądź jego zbliżenie i to rzeczywistość ale nie o tym będziemy piszemy.
A jeśli pytasz o to że napisałem "głupi". Dosyć często urzyna się tego słowa pod różnym znaczeniem, nawet w gronie przyjaciół itp. A że typ napisałem że nie rozumie o co mi chodzi to najwyraźniej słabo u niego z czytaniem ze zrozumieniem, albo nie spotkał się z tym przypadkiem.
Ale raczej różnica zdań i poglądów nie doprowadzi do sensownej rozmowy, a jedynie tekstów typu "piszesz głupoty" itp.
Wracając do toku tego co pisałem prędzej, odnośnie łącza 1Mb/s na 256Kb/s jest napisane przez Konami 24Kb/s jako minimum, ale nie wie się tego jak przekłada się te ich minimum na płynność gry, więc tutaj przy zachowaniu tego "min." jedynie większy download od 1Mb, zapewni płynniejszą grę.
I na tym chyba zaprzestaniemy dalszej dyskusji, unikając "przypadkowych" urzeczownikowiwszy wytykających i czekających na okazje do zaczepki, cwaniactwa.
Addio.