głupoty piszesz
to nadal dobra dwurdzeniówka i akurat jest ok do zalecanych wymagań. Nie pisz głupot jak nie wiesz.
masz rację adonim , ten procek powinien bez problemu 'udźwignąć' tego pesika , to jest wręcz paradoksalne , że w 13 mogę sobie grać na najwyższych detalach , a w 14 na najniższych wszystko w spowolnionym tempie
No tak, powinien dźwignąć, tylko w takim razie po co adonim pytasz jak sam wiesz lepiej. Jak widać dwa z czterech komponentów masz zaznaczone jako "Bad", i to samo za siebie powinno przemówić.
Po co porównywać że 13 wam lepiej chodziła? To nie jest przejście z 12 na 13, gdzie poprawili gameplay i wszystkim chodziło tak samo jak wcześniej. Teraz silnik nie dość że jest nowy, gra ma większe wymagania, to jeszcze jest bardzo słabo zoptymalizowany.
Ja też takiego czegoś nie lubię, jeżeli widzę że gra ma normalną grafikę, a wymaga ch... wie jakiego mocnego sprzętu.
Ciekawi mnie czy jakimkolwiek patchem będą w stanie to naprawić, bo jakoś dużo się tego złego zebrało. Na moje oko to chyba nie wyrobili z terminem, teraz wrzucają jakies patche które odblokowują te podstawowe rzeczy które powinny być od razu w trybie online, a takimi błędami to oni (o ile w ogóle się uporają) zajmą się jakoś za miesiąc/dwa.
adonim, jeszcze jedno - ja od kilku edycji stosuje pewien "zabieg" który zawsze poprawia mi płynność gry. Myślę że dla słabszych procków bardzo polepsza płynność, nie wiem czy Tobie pomoże, ale widząc tą Twoją reakcję tylko Ci podpowiem że był on gdzieś tutaj w tym temacie podawany.