edytor podpisany jako pes2011
edytor szału nie robił, ale na tym stadionowym bezrybiu to by się przydał. Twórcy PESa to są dziwni ludzie, prawie co roku jest tak, że dodadzą coś fajnego, to coś innego spierd*lą
a już najgorsze jest kiedy biorą się za coś co funkcjonuje fajnie i przerabiają na idiotycznie, tak jakby chociaż formacja, zmieniasz CMF na zawodnika który lepiej się czuje się na AMF i musisz w menu przejść do innego okna aby to zrobić i ewentualnie przesunąć na boisku. Kto to wymyślił? Kto tam pracuje, że nikt nie zauważył że to bardzo głupie rozwiązanie? W MyClub to już w ogóle porażka, przyznam że na początku tryb nawet mi się podobał, ale po rozegraniu ponad 100 meczy, zachwyt zbladł, niby MyClub a musisz grać cały czas tylko jedną odgórnie przydzieloną przez danego trenera taktyką. No i teraz kiedy już każdy ma praktycznie zespół złożony z samych gwiazd z lvl 85 lub wyżej rozgrywka ma charakter mocno pinballowy, kto co tam lubi, wg mnie mecze w PESa są dużo ciekawsze kiedy gra się normalnymi zespołami, pokroju Ligi Europejskiej.
głupie też w PES2015 jest to, że bramkarze już nie podchodzą w ostatniej minucie do rożnego przy niekorzystnym wyniku (no chyba, że jest na to jakiś tajemniczy sposób)
zbytnio też nie szukałem, ale do dziś nie wiem jak w wyborze przedmeczowej formacji przełączyć pomiędzy Ofensive-Defensive-Custom
PES to świetna gra, ale niech nie robią rok w rok tak, że tu trochę poprawią, tu trochę patykiem poryją(tak jak w 14 dodali niepotrzebnie obok formy, player motivation), a gdzie indziej coś zabiorą i się jakoś kręci. w PESie na PS2 jakoś mogły być race, dymy, przedmeczowe serpentyny, odegrane hymny, śnieg zalegający na boisku, to już w nowych pesach race odpalają tylko w copa libertadores, czy ktoś to rozumie?
//avast znajduje zagrożenie do obrazka(którego notabene nie ma) przy poście Pawlika010