Panowie ma ktoś problem z połączeniem? wczoraj jak mnie rozłączyła na Novice challenge to do tej pory nie moge wejść, wbija szuka zawodnika i po chwili wyskakuje jakiś error " An error occurred while accessing the PES2016 database. "ktoś, coś?
Ściągniecie gry jeszcze raz nic Ci nie da Możesz jedynie stworzyć nowe konto steam i udostepnić dla nowego konta PESa, ale będziesz musiał wtedy grać na tym drugim koncie. Btw. też zrobiłem Neymara na trenera, ale chcący, walić tego cygana
Czy można w trybie MyClub zmienić pozycje zawodnikowi tak jak np. na zdjęciu poniżej Goetze z AMF na SS? REJESTRACJA lub LOGOWANIEI druga sprawa jaki jest maksymalny level gracza ja mam Benzemę na lv.35 ktoś tam się chwalił Neymarem na lv.38Może ktoś ma na jeszcze wyższym levelu?Gdzieś musi być maks przecież nie będzie rosnąć do lv.99 czy overala 99
to ja mówiłem o neymarze i najlepsze jest to ze ma level 40 i dalej mozna go boostować, narazie ma ovl 92, ale to tez jest fajne bo mozna ulepszac pilkarza którego lubisz np lubie sturridge'a i teraz jest dobry a po rozwinieciu bedzie bestią.
Granie nie jest fajne przeciwko kazdemo zespolowi z botem w ataku Sam mam sklad bez zadnego topowego pilkarza nie liczac godina.. jak widze ze w ataku biega neymar robben czy tym podobne to juz wiem jak gra bedzie wyglada. Ciagle prostopadle na pass support 4/4 walone z polowy boiska aby wyprzedzic moich obroncow Ogolnie ten myclub moim zdaniem to niewypal. Neymar na stale bo ktos kupil preorder to w ogole smieszna sprawa. Losowania top gdzie jeden moze trafic ronaldo drugi jakies badziwie 77ov nastepna smieszna sprawa.. i takim sposobem dominuja w myclub Ci ktorzy mieli farta w losowaniu.. bo w tym pesie mozesz byc lepszy od goscia ale jesli ma z przodu bota masz przesrane. Cos ala taka gra przegladarkowa jak united eleven gdzie w obronie mogles miec same ofiary aby wygrywac byle atak byl wymaksowany.
Phi, graj w gierki treningowe.
11 Losowań, żadnej czarnej piłki, to jakaś parodia.