Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 634573 razy)

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #2580 dnia: Maj 02, 2012, 23:09:52 »
Dla mnie wypaść powinien Kucharczyk !!! - Franek się ośmieszył, Boenisch i Matuszczyk, Ci dwaj ostatni nie grają, ale wiadomo, że Euro mają pewne, bo są ulubieńcami Smudy.

Offline Jaxok

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 05.01.2012r.
  • ¡Som i serem!
« Odpowiedź #2581 dnia: Maj 02, 2012, 23:11:58 »
Zacytuję siębie(z tematu o EURO)
Czy ten facet jest nie poważny?! Niby 3 odpadnie, ale.. Marcin Kamiński.. Nie znam się za bardzo na lidze polskiej, ale nigdy mi się nie obił o uszy. Tam raz, czy kilka razy słyszałem, ale żeby coś specjalnego pokazał..
Boenisch.. Dwa lata przerwy. No dobra sympatyczny facet, lubię go (urodził się gdzie ja teraz mieszkam ;)), niby miał dobry strat w naszej reprze, ale HALO! DWA LATA PRZERWY! To kur*a jest?! Wyobrażacie sobie, żeby np. Podolski po dwóch latach kontuzji zagrał zaraz po powrocie na takiej imprezie. Ja nie!
Adam Matuszczyk... Co niby specjalnego pokazał w tym sezonie. Za co, za transfer?! [...]
Paweł Brożek, nie skomentuje, super sezon.. Jedna bramka.
Kucharczyk.. na 90 minut piszą że strzelił w tym sezonie uwaga uwaga... zero bramek...
Sobiech. Bardzo lubię gostka, niby już się przebijał do składu, ale teraz znowu nic. Już lepiej byłoby zabrać Frankowskiego.
Jedyny pozytyw to Rafał Wolski. Chyba nie muszę więcej pisać na temat jego ;)
Sorry że takie nie w "ładzie", ale emocje buzują ;)

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2582 dnia: Maj 02, 2012, 23:13:36 »
Mamy hymn na Euro !! Koko Euro Spoko :D oczywiście sympatyczne babcie, gratulacje za radość życia, no ale bez jaj
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline eMeK

• Trener
  • Na forum od: 16.03.2009r.
« Odpowiedź #2583 dnia: Maj 02, 2012, 23:15:49 »
Zawstydziły Shakire ;D

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2584 dnia: Maj 02, 2012, 23:17:03 »
Hajto się wku**ił

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Florq

• Menadżer
  • Na forum od: 19.09.2008r.
  • Gary Neville is a red, he hates scousers...
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #2585 dnia: Maj 02, 2012, 23:17:06 »
hahahahahahhahahahhahahahaha, kompromitacja. Nie oglądam meczów polskiej kadry na Euro ;p

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2586 dnia: Maj 02, 2012, 23:20:19 »
podstawowa jedenastka będzie mocna, no może z wyjatkiem Perquisa bo nie wiadomo w jakiej chłop będzie formie po ciężkiej kontuzji, no ale ławka to juz żal

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Na forum od: 15.09.2008r.
« Odpowiedź #2587 dnia: Maj 02, 2012, 23:22:45 »
Euro spoko i tak miażdży. Brak słów. Wydaje mi się, że powinni to jakoś odwołać. No sory, ale na hymn Euro 2012 to się nie nadaje.

Offline Florq

• Menadżer
  • Na forum od: 19.09.2008r.
  • Gary Neville is a red, he hates scousers...
« Odpowiedź #2588 dnia: Maj 02, 2012, 23:24:02 »
To Polska jest - za 30 lat może dorośniemy do Zachodu...

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #2589 dnia: Maj 02, 2012, 23:24:40 »
Tak właśnie, trafnie ujął to Hajto - dożynki. Taki zespół gra na wsi na dożynkach...

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 12.12.2007r.
« Odpowiedź #2590 dnia: Maj 02, 2012, 23:53:28 »
jeszcze Sobiecha, Fabiańskiego i Matuszczyka da się przetrawić, ale do k*rwy nędzy co tu robi Brożek i Boenisch ? Rozumiem, że kadre buduje się bez większych zmian, po to aby zgrać chłopaków, ale niektóre nazwiska to jedno wielkie nieporozumienie. Brak słów... Nie widzę powodu dla którego Piech miałby być gorszy od niegrającego Brożka, albo Borysiuk od Matuszczyka. O Boenischu, który dopiero co wrócił po kontuzji nie wspomnę. Powtórzę - wiem i rozumiem, że kadrę buduje się głównie na zawodnikach którzy w niej przez dłuższy czas występowali i nie jest to zbieranina zawodników którzy to grają sobie sami, bez wyszkolonych założeń taktycznych, lecz "wymiana" mniej niż 2-3 zawodników szkody by raczej nie zrobiła.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline krab13

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 23.12.2008r.
« Odpowiedź #2591 dnia: Maj 02, 2012, 23:55:43 »
koko koko sroko kurde, co za walnięty idiota tą piosenkę wybrał no do cholery to ŻAŁOSNE

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #2592 dnia: Maj 02, 2012, 23:57:11 »
koko koko sroko kurde, co za walnięty idiota tą piosenkę wybrał no do cholery to ŻAŁOSNE
debile, którzy na to głosowali.

Offline Ukassiu

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 28
  • Na forum od: 20.08.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #2593 dnia: Maj 03, 2012, 00:21:50 »
Kto to coś wybrał???  Byłem pewny, ze Liber wygra,

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=c70f9aaa42bf6389b00bf0eacb6352f0&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=c70f9aaa42bf6389b00bf0eacb6352f0&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #2594 dnia: Maj 03, 2012, 00:25:49 »
Kto to coś wybrał???  Byłem pewny, ze Liber wygra,

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=c70f9aaa42bf6389b00bf0eacb6352f0&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=c70f9aaa42bf6389b00bf0eacb6352f0&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Powinien wygrać ale co za problem kupić paczkę sms za kilka tysięcy :) W ten sposób się teraz wygrywa

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #2595 dnia: Maj 03, 2012, 00:27:34 »
To było jakieś głosowanie? Nie jestem w temacie. Jak ja tych bab słucham to no... wiocha jak cholera.

Offline krab13

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 23.12.2008r.
« Odpowiedź #2596 dnia: Maj 03, 2012, 00:32:03 »
Widzowie TVP1 wybierali

Offline blackout.

• Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
« Odpowiedź #2597 dnia: Maj 03, 2012, 00:50:14 »
Pisałem już swoje zdanie na linkinpark.pl, więc skopiuję, bo nie chcę mi się pisać tego samego kolejny raz.

Dla mnie powołanie tego Wolskiego, Kamińskiego czy Kucharczyka mija się z celem. Rozumiem, że są młodzi i chcą się rozwijać, ale nie na taką imprezę. Mogą być ewentualnie na mecz towarzyski. Zabrakło wielu dobrych piłkarzy jak Jeleń, Głowacki czy Mila. Oczywiście pan Smuda musiał się unieść honorem i nie powołać Boruca czy Peszki. Powinien im dać szansę. Czemu uparł się tego Tytonia? Boruc jest na pewno od niego lepszy, ma doświadczenie. Akurat z Kuszczakiem to ze Smudą się zgodzę. Tomek nie grał przez kilka sezonów regularnie, teraz dopiero trochę odrodził się. Pomyłka z młodymi graczami, reszta ujdzie w tłoku, ale mogło być lepiej panie Franku, mogło być lepiej.

Offline Ukassiu

• Status GG
« Odpowiedź #2598 dnia: Maj 03, 2012, 08:11:25 »
Z tej trójki tylko Kucharczyk nie zasłużył moim zdaniem na powołanie. Co do Jelenia, to nawet nie i ma o czym mówić, nie zasługuje na kadrę,nie dość, ze nie gra w klubie to marnuje szanse jakie dostaje na kadrze,  podobnie Mila, który jest ostatnio bez formy. Co do Głowackiego to jest ciągle kontuzjowany i moim zdaniem nie wolno opierać na nim defensywy. Głowacki jest na liście rezerwowej.  Ogólnie dla mnie te powołania nie są takie złe, zabrakło mi 2 piłkarzy. Smolarka za Kucharczyka i Czarka Wilka za Matuszczyka.  Wielu mówi, że Brożek nie zasługuje, ale ja tu popieram Smudę mimo tego, że nie gra, to na kadrze raczej nie zawodzi. 
Nie jest tak, źle panowie, nie ma takich sensacji jak za Janasa, pierwsza 11 jest i tak mniej więcej znana, są tylko pewne zastrzeżenia co do dublerów,

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2599 dnia: Maj 03, 2012, 09:47:49 »
Mogłem się spodziewać takich powołań. Wczoraj wreszcie się przekonałem, że Smuda jest strasznym hipokrytą.

Nie powołał dwóch najlepszych polskich bramkarzy. Dobrze chociaż, że Szczęsny również jest wysokiej klasy fachowcem. Gdy Kuszczak siedział na ławie w MU, Smuda nie chciał go powoływać, "bo nie gra". Jakoś nie przeszkadzało mu to w stawianiu na niego w swoich pierwszych meczach w charakterze selekcjonera. W dodatku obwinia go chyba za porażkę z Hiszpanią, kiedy on był akurat najmniej winny tych 6 goli. Jeśli tak, to dlaczego powołuje Szczęsnego, który w swojej karierze zdążył już dostać "ósemkę" za kołnierz? Najciekawsze jest to, że "powołujący grających" trener bierze na Euro Fabiańskiego, który ostatni mecz w Arsenalu zagrał 18 lutego, a w lidze nie wystąpił w tym sezonie ani razu. Na sześć gier w tym sezonie puścił 10 goli i ani razu nie zachował czystego konta. Co z tego, że Kuszczak praktycznie w każdym meczu jest jednym z najlepszych - jeśli nie najlepszym - zawodnikiem Watford? Lepiej jest siedzieć na ławie w Londynie. Tomka nie ma nawet na rezerwowej liście. Siedzi na niej Sandomierski, który nie okazał się być nawet na tyle dobry, by wygryźć ze składu takiego sobie Genk słabego Węgra, który jest winowajcą jakichś 200 straconych bramek w sezonie.

Boruca oczywiście też nie powołał, ale to było do przewidzenia. Zamiast niego jedzie słaby Tytoń, który całkiem niedawno puścił bramkę z... dośrodkowania. Smuda nie zabrał bramkarza Fiorentiny na Euro, bo się z nim pokłócił, ale sprzedającego mecze Piszczka zabiera z pocałowaniem ręki. Podziwiam konsekwencję. Co z tego, że Piszczek jest dobrym piłkarzem? Boruc też jest.

Patrzę na nazwisko Kamiński, myślę - kto to k_rwa jest? Przecież on nawet w Ekstraklasie nie jest pewny. Dla mnie murowany kandydat do odstrzału po meczach z Łotwą i Słowacją. Dlaczego nie Głowacki?

Boenisch? Smuda, proszę cię... Dwa lata przerwy i 4 mecze w Bundeslidze w ciągu półtora roku widać nie mają znaczenia dla naszego Franza.

Szkoda mi Borysiuka, bo jest kolejnym piłkarzem, którego selekcjoner polskiej kadry zrobił w ch_ja. Jeszcze tydzień temu Smuda mówił, że szanuje jego odważną decyzję o przeniesieniu się do K'lautern na pół roku przed Euro i że może być pewny miejsca w składzie na mistrzostwa. Szkoda, że zapomniał dodać, że w tym rezerwowym. Jeśli się wkurzy i zachowa jak Wichniarek, to się mu nie będę dziwił.

Współczuję też Czarkowi Wilkowi. Facet wypluwa płuca na boisku, zostawia na nim serce i jest jednym z nielicznych piłkarzy Wisły, którym nie można wiele zarzucić (jest też jej kapitanem), a selekcjoner go notorycznie ignoruje. Zamiast niego powołuje Matuszczyka, który nie mieszcząc się w składzie walczącego o utrzymanie Koeln (faktycznie, świetna reklama) gra sobie w drugiej lidze niemieckiej.

Dobrze chociaż, że w kadrze znalazł się Wolski, bo na to powołanie po prostu zasłużył. Szkoda, że tak późno, ale to zawsze coś. Nabierze doświadczenia w meczach towarzyskich. Jakby się nie sprawdził, to się go po prostu odeśle do domu. Chłopak i tak zdobędzie cenne doświadczenie.

Kucharczyk, Sobiech? Ja pie_dolę...

Brożek nie gra w klubie (a moim zdaniem powinien - w Trabzonie i Celticu go chyba nie lubią), ale przynajmniej dobrze spisuje się w reprezentacji. W dodatku świetnie układa mu się współpraca z Lewandowskim. Nie ma chyba nikogo lepszego od niego na pozycję napastnika numer 2 w polskiej kadrze. Nie wiem, dlaczego akurat jego atakuje się najbardziej.

Cytat: eMeK
Zawstydziły Shakire
Żebyś wiedział. Nawet ich piosenka jest lepsza od "Waka Waka".
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2599 dnia: Maj 03, 2012, 09:47:49 »