Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 633594 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 26.11.2009r.
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
  • Gram w: PES 06, FIFA 2001, FIFA08
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #480 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:48:30 »
ta pomyliłem się ;d
Tylko powiedz jedną rzecz, po co powoływać Lewandowskiego M. skoro mamy młodszych, uzdolnionych piłkarzy na tej pozycji - Matuszczyk, Murawski. A gdzie ty w kadrze widzisz miejsce dla Krzynówka ? Przyjmę to za żart. Rozumiem, że jesteś z pokolenia starszych fanów futbolu, ale przyjmij to do siebie, że czasy się zmieniają, dochodzą nowi piłkarze, którzy zastępują starych. Zacznij wreszcie widzieć w kolorach, a nie piszesz o tym jacy to super są stary Lewandowski, czy Krzynówek, a beznadziejni Błaszczykowski i Lewandowski. Kuba i Lewy, to perełki i miejmy nadzieję, że będzie nadal polepszało się polskie trenowanie młodzieży. :)

pogrubiony został termin, który wymarł po 1989 roku...

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.12.2007r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #481 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:50:15 »
ważne, że teraz mamy 2 talenty wyszkolone w Polsce :)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #482 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:50:45 »
nie są za słabi tylko nie pasują do jego koncepcji gry człowieku. Nie przemieniaj zdań

O zgrozo, w zacytowanym przez ciebie fragmencie wyjaśniłem wszystko, tylko inaczej ubrałem to w słowa. Sens jednak pozostał identyczny.

Zacznij wreszcie widzieć w kolorach, a nie piszesz o tym jacy to super są stary Lewandowski, czy Krzynówek, a beznadziejni Błaszczykowski i Lewandowski
- Nigdzie nie napisałem, że Krzynówek jest słaby. Po prostu w pewien sposób uświadomiłem jednemu delikwentowi, że jego tok myślenia jest zły.
- O Błaszczykowskim analogicznie - wspomniałem tylko to, że uważa się za jakiegoś kryształowca i w ogóle zaj*bistego piłkarza.
" border="0

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
« Odpowiedź #483 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:52:04 »
ważne, że teraz mamy 2 talenty wyszkolone w Polsce :)
Gdyby nasz system nie był chory i takich debili jak "Fryzjer" by nie było, byśmy mieli dzisiaj z 2000 takich samych talentów, a reprezentacji grałby Podolski, Sinkiewic i Boenisch

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #484 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:53:30 »
- Nigdzie nie napisałem, że Krzynówek jest słaby. Po prostu w pewien sposób uświadomiłem jednemu delikwentowi, że jego tok myślenia jest zły.
- O Błaszczykowskim analogicznie - wspomniałem tylko to, że uważa się za jakiegoś kryształowca i w ogóle zaj*bistego piłkarza.
- a ja nigdzie nie napisałem, iż ty powiedziałeś, że Krzynówek miałby być słaby :)
- Błaszczykowski nie mówi, że jest gwiazdą i się wcale nią nie czuje, to chyba coś znaczy, nie ?
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 04.06.2009r.
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #485 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:53:51 »
EDIT:A co ja mam powiedzieć ? Mieszkam na WM i jedynym piłkarzem jaki gra w kadrze z mojego województwa jest Mierzejewski. Ostatnim reprezentantem z WM był Zahorski. Ja jakoś nie narzekam, a na Śląsku na pewno jest lepsza sytuacja piłkarska niż na WM.

Chłopaki, z ŁDZ nikogo nie ma więc najgorzej mam ja, a jakoś nie pisze żeby do kadry brać Hajte

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
« Odpowiedź #486 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:56:08 »
Kryszałowicz miał specyficzne z prostego odbicia. Nie wiem czy znajdzie się drugi taki sam piłkaż przez następne kilkanaście lat, kto będzie miał takie samo uderzenie...

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.11.2008r.
« Odpowiedź #487 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:56:52 »
Ty Nederland to widzę jak tomaszewski wszystko krytykujesz tylko. Skoro by nie był Dobry to by nie grał na takim szczeblu ale Ty i tak masz te swoje "argumenty"
" border="0

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #488 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:58:35 »
Sam nie gra , ale innych krytykuje :)
" border="10

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #489 dnia: Czerwiec 04, 2010, 23:58:59 »
Chłopaki z ŁDZ nikogo nie ma więc najgorzej mam ja
hehe tylko to co się dzieje w WMZPN to ludzkie granice przekracza ::)
(wprowadzili kuratora, bo na zjazdy przyjeżdżali nieuprawnieni do działania w związku i jeszcze wybierali do zarządu)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.11.2008r.
« Odpowiedź #490 dnia: Czerwiec 05, 2010, 00:01:15 »
Sam nie gra , ale innych krytykuje :)

no bo tak najłatwiej :)
" border="0

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #491 dnia: Czerwiec 05, 2010, 10:30:06 »
- a ja nigdzie nie napisałem, iż ty powiedziałeś, że Krzynówek miałby być słaby :)
- Błaszczykowski nie mówi, że jest gwiazdą i się wcale nią nie czuje, to chyba coś znaczy, nie ?

Któryś z was tu napisał, że Kuba (jak mniemam, to Błaszczykowski), uważa, że "internetowi hejterzy, sam nic w życiu nie osiągnął ale innych krytykuje". Nie jestem psychologiem, ale sądzę, że o skromności to nie świadczy.
Poza tym - to, że tak twierdzi, nie znaczy jeszcze, że tak naprawdę uważa. Obłuda jest naszą cechą narodową.

- a ja nigdzie nie napisałem, iż ty powiedziałeś, że Krzynówek miałby być słaby Uśmiech

Przepraszam. Tam miało być "dobry".

Smuda stawia na młodzież. Zauważyliście może, że to tania podróbka Wengera? M. Lewandowskiego Franio wywalił z kadry dlatego, bo ...jest defensywnym pomocnikiem i woli piłkę podać do tyłu... Gruntownie odmładza też kadrę. Sorry, ale jeśli skład na Euro wyglądać będzie tak...

Szczęsny - Piszczek, Glik, Sadlok - Błaszczykowski, Matuszczyk, Bandrowski, Mierzejewski, Peszko - Lewandowski, Sobiech

...to ja wątpię, czy w ogóle punkt ugramy. Chyba, że trafimy na Webba, który wyciągnie go nam z kapelusza.
Oczywiście nie można wykluczyć, że dla Smudy tacy piłkarze jak Błaszczykowski, Kuszczak czy Peszko za dwa lata będą "za starzy".

A co ja mam powiedzieć ? Mieszkam na WM i jedynym piłkarzem jaki gra w kadrze z mojego województwa jest Mierzejewski. Ostatnim reprezentantem z WM był Zahorski. Ja jakoś nie narzekam, a na Śląsku na pewno jest lepsza sytuacja piłkarska niż na WM.

Nie narzekajcie, bo ja nawet nie pamiętam, jak się nazywał ostatni reprezentant Polski z lubelskiego.

Ty Nederland to widzę jak tomaszewski wszystko krytykujesz tylko.

Jak na razie, to w tym temacie zdążyłem skrytykować tylko mocno wątpliwe umiejętności Lewandowskiego, Smudę i twój tok myślenia, wskazujący na to, żeś się wczoraj urodził. Nie mów, że nie znasz realiów polskiej piłki.
Wyobraź sobie, że pomiędzy gadką trenera, że ktoś "jest słaby", a "nie pasuje do jego koncepcji gry" jest wręcz kosmetyczna. Wszystko zależy od odwagi szkoleniowca - czy ma odwagę powiedzieć to wprost, czy zasłania się taki tekstami bojąc się ewentualnej krytyki. Mój kumpel, gdy kilka lat temu wyleciał z sekcji juniorskiej Wisły, usłyszał takie same słowa, jak te, o których mowa.
Był rezerwowym bramkarzem.

Taki Robercik - dlaczego nie interesuje się im Barcelona, Chelsea albo Inter? Bo nie pasuje do koncepcji gry Guardioli? Jak w Barsie będzie wakat na stanowisko chłopaka chodzącego po pączki do lokalnej cukierni, to wybiorą kogoś z mniejszą pensją.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2010, 11:05:17 wysłana przez Nederland »
" border="0

Offline wik1992

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 28.12.2008r.
  • Ronaldinho-The Best Football Player on the World
« Odpowiedź #492 dnia: Czerwiec 05, 2010, 10:51:24 »
Panowie,mamy kilku perspektywicznych piłkarzy i się z tego cieszmy  ;) ;) ;) Dla mnie tacy piłkarze jak Lewy,Peszko,Piszczek i wielu wielu innych to naprawdę spore talenty i miejmy nadzieję,że na Euro złapią swoją najwyższą formę i pokażemy na co stać Polskie Orły   :-* :-* :-*
My terrorist name is: Ahmed The Tanzanian ;]

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #493 dnia: Czerwiec 05, 2010, 11:05:56 »
Piszczek pogra jeszcze rok w Niemczech i go postawią na bramce.
" border="0

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #494 dnia: Czerwiec 05, 2010, 11:20:40 »
Tyle ze Piszczek grając na obronie zachowuje sie jak Dani Alves. Broni ale za****la na skrzydla i schodzi do ataku.
" border="10

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #495 dnia: Czerwiec 05, 2010, 11:24:49 »
Czemu się dziwić, skoro wyjeżdżał z Polski jako napastnik?
" border="0

Offline eMeK

• Trener
  • Na forum od: 16.03.2009r.
« Odpowiedź #496 dnia: Czerwiec 05, 2010, 15:40:32 »
EmEk to zwykły hejter
Wiesz w ogole co znaczy slowo hejter? :)

A powinni grać. Mówiąc śląsk miałem na myśli obydwa województwa. Chociażby Ćwielong ze Śląska Wrocław. Proszę cie! Sobiech to nawet nie zaczynał na śląsku, więc go n ie licze jako ślązaka. Jedyny Sadlok, ale on mieszkał na tym samym osiedlu gdzie ja. Czasy Śrutwy, Furtoka i innych już nie wrócą i to źle...
Sam sobie zaprzeczasz.
Ja stwierdzam, ze w kadrze jest za malo pilkarzy z Wlkp, a powinni grać. Szczegolnie Michał Golinski, ktory wychowal sie na tym samym osiedlu co ja :)

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #497 dnia: Czerwiec 05, 2010, 15:44:51 »
Poza tym - to, że tak twierdzi, nie znaczy jeszcze, że tak naprawdę uważa. Obłuda jest naszą cechą narodową.
"internetowi hejterzy, sam nic w życiu nie osiągnął ale innych krytykuje"- to też mogła być obłuda. :)

rudek mówisz, że Rychu Peja to prostak, a sam nie potrafisz kłócić się na poziomie :)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #498 dnia: Czerwiec 05, 2010, 17:40:44 »
Nederland Smuda owszem powiedział że M.Lewandowski i Krzynówek nie pasują do jego koncepcji gry ale szkoda że nikt nie podaje całej wypowiedzi Smudy który jasno powiedział że ci piłkarze mu nie pasują bo wymaga szybkości zwinności i techniki a oni tych umiejętności nie posiadają.

Napastnicy typu Lewego to np: van Nisterlooy, Huntelaar, Martin Palermo, Toni czy Heskey ale przecież wszyscy patrzą na Rooneya, Ronaldo, Messiego i do nich porównują Lewego

Jak można porównać jednego zawodnika jednocześnie do Rooneya i Messiego (pomijając, że to cholernie nietrafne), skoro prezentują kompletnie odmienne style gry?

Przecież nigdzie nie napisałem że Lewego ktoś porównuje jednocześnie do tych piłkarzy, ale patrzy taki kibic Barcy, Realu cz Manchesteru i jeden widzi Messiego drugi C.Ronaldo a trzeci Rooneya później ogląda mecz kadry widzi Lewego którego styl gry polega na staniu w polu karnym i czekaniu na okazje do strzelania bramki jak Inzaghi który też wirtuozem techniki nie jest tak jak wyżej wymienieni przeze mnie zawodnicy. A to że Smuda wystawia go na boku wiedząc że pojedynku 1 na 1 z Ivanovicem czy Suboticem nie wygra to już jego sprawa, tak samo jak wystawianie klasycznego środkowego obrońcy jak Sadlok na boku, chyba za bardzo Franz zapatrzył się na Hiszpanie i chce mieć drugiego Sergio Ramosa, który na tym boku obrony już dawno jest najsłabszą postacią Hiszpańskiego bloku defensywnego
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
« Odpowiedź #499 dnia: Czerwiec 05, 2010, 23:49:18 »
Sam sobie zaprzeczasz.
Ja stwierdzam, ze w kadrze jest za malo pilkarzy z Wlkp, a powinni grać. Szczegolnie Michał Golinski, ktory wychowal sie na tym samym osiedlu co ja :)

Zrozum. Nikt nie lubi ślązaków. Nawet jakby byli w czymś o wiele lepsi od Krakowianina, Warszawiaka czy mieszkańca Gdyni, to i tak ci będą powoływani, więc to była prognoza...

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #499 dnia: Czerwiec 05, 2010, 23:49:18 »