Wyborne jest patrzenie, jak się błaźnicie i jak piana leci wam strumieniami z ust, kiedy przyrównuję PESa do Fify głównie w kategoriach "co poprawić", "jak ulepszyć grę" czy "dlaczego trochę do tej Fify PESowi brakuje".
Nederland - PES nie przerasta FIFY?
Gdzieś tak w 2005-2006 roku PES wyszedł na prowadzenie, ale od ubiegłorocznej edycji (2011 rzecz jasna) Fifa powróciła na tron.
Przestań mnie rozbawiać.
Śmiech to zdrowie, dłużej żył będziesz. No i umiejętność uśmiechania się podczas porażek także ci się w życiu przyda.
A świetny system podań?
Tak jakby Fifa go nie miała... I to już bodaj od 2010 roku.
Rzutów z autu, wolnych, karnych?
Jak wyżej. Pogódź się z tym, że te wszystkie epokowe innowacje zapowiadane w PESie już od chyba dwóch lat, były wcześniej w produktach od EA.
Ja osobiście umiem strzelać i karne dla mnie są cudem i miodem, aż się zasmuciłem że zostaną zmienione na te amatorskie z PES'a 2010... gdzie tylko wystarczyło wcisnąć "D" i bramkarz leży i płacze...
Ten system jest słaby chociażby z tego względu, że da się strzelać jedynie w jeden sposób. To także jest banalne po chwili grania i ewentualnym przeczytaniu jakiegoś tutoriala (ale wysoko dalej nie umiem strzelać, zresztą nawet nie próbowałem dociekać, jak się to robi), więc nie przesadzaj z tym wyrafinowaniem.
No ale cóż, co ja wspominam jakieś tam twarze? Liczy się przecież tylko kariera...
Jasne, przecież PES braki w gameplayu, sztucznej inteligencji komputerowych graczy czy ML w pełni nadrabia ładniejszymi twarzami...
To co zrobiło EA w tym roku to szacuneczek, bo trening jest akurat wyśmienity.
Oni akurat tylko przenieśli konsolowy trening z Fify 10 na komputer. Jakby PES poszedł w tym kierunku, nie obraziłbym się.
Dokładnie a swoje kompleksy zostawcie dla siebie samych
Jakoś nie zauważyłem, żeby którykolwiek zwolennik tegorocznej Fify odwalił taki nerd rage jak NexaT wyżej.
Ale nie rozumiem jednego. Skoro ktoś kocha Fifę, a PESa nienawidzi to po jaką cholerę siedzi na tym forum i hejtuje?
Kto tu nienawidzi PESa?
A co do użytkownika Nederland: zarejestruj się lepiej na stronie Fify a nie tu.
Idąc tym tropem, kibice Atletico, którzy przyznają, że ich drużyna nie ma większych szans w starciu z Realem i co roku stara się jedynie sprawić niespodziankę, nie są godni nazywania się kibicami? Ciekawe.
- nie ma LM i LE a są jakieś EFC czy jakoś tam???
Genialne, naprawdę. Wyżej piszesz "ale co z tego" przy nadmienieniu, że Fifa ma o wiele więcej licencji. Te na LM i LE są jedynymi, których nie mają.
Takie konto powinno być usuwane.
Bo? Orientujesz się w ogóle w regulaminach, procedurach i przyczynach karania ostrzeżeniami, upomnieniami i banami?
Co do kariery to pes ma ją lepsze.
Jakiekolwiek argumenty? To co wymieniłeś sprowadza się jedynie do wyników: u ciebie są nierealne, u mnie i wielu osób są realne. Słowo przeciwko słowu, żadnych potwierdzonych faktów.
Te przypadki nie są wyssane z palca jak te co mają fani fify na temat pesa.
O czym ty w ogóle mówisz?