Multimedia z meczu 33 kolejki: Liverpool vs Wigan (2-0)
Andy: Chcemy godnie zakończyć sezon
-Mamy na koniec sezonu proste cele, wygrać FA Cup i godnie zakończyć rozgrywki ligowe. Fajnie byłoby sprawić jeszcze trochę radości kibicom, w tym sezonie zbytnio im nie słodziliśmy ale wszystko można zmienić. Cieszę się ze zdobytego gola, nasze starania w końcu zostały wynagrodzone. Liczę na udany koniec sezonu, parę meczy jeszcze nam zostało, postaramy się pokazać z jak najlepszej strony.
Henderson: Bardzo przyjemnie się dzisiaj grało
-Zagraliśmy spotkanie, powinniśmy grać tak przez cały sezon. Znakomite uczucie gdy sam wiem, że zagrałem dobrze, może to brzmi mało skromnie ale tak jest kiedy wiesz, że wszystko idzie w dobrą stronę, klub wygrywa, kibice się cieszą, wtedy presja jest mniejsza i wszystko wychodzi Ci znacznie lepiej. Chciałby żeby wszystkie mecze w moim wykonaniu były właśnie takie jak dziś.
Zapytajmy LFC TV
Ile można było wygrać?
Zawodnik spotkania: Luis Suarez -Pod nieobecność Gerrarda Luis wziął ciężar gry na siebie, jak zresztą w wielu meczach. Wykazał się niebywałą dojrzałością gdy w sytuacji gdy padła pierwsza bramka nie strzelał a podał do lepiej ustawionego Carrolla. Sam także ustrzelił bramkę, dzięki tym osiągnięciom został okrzyknięty najlepszym w tym meczu.
Najsłabszy zawodnik spotkania: Stewart Downing
-Można powiedzieć, że kratka dalej trwa. Forma naszego lewoskrzydłowego kręci się jak Holenderskie wiatraki. W jednym meczu jest jednym z najlepszych a w następnym wszystko odwraca się o 360 stopni i Stu pokazuje się ze słabej strony. Być może niedługo ustabilizuje swoją formę ale jeszcze musimy na to poczekać.
Wydarzenie spotkania: Pierwszy gol
Po pierwszej bramce zmieniło się wiele. Wigan zdecydowało, że walczyć już nie będzie oddając losy meczu w ręce The Reds. Liverpool wykorzystał to trafiając po raz drugi.
Pozostałe wyniki:
Ogólne wrażenie:
A już się bałem, że po raz piąty z rzędu będę musiał napisać gramy dobrze ale przegrywamy. Tym razem wszystko potoczyło się po naszej myśli i to my wychodzimy zwycięsko z tego starcia. Zagraliśmy ofensywnie i dosyć ładnie dla oka co zdarza nam się raczej rzadko. Z tyłu także wszystko wyglądało należycie zagraliśmy na przysłowiowe "zero" za sprawą dobrej defensywy. Powtórzmy to w najbliższej kolejce.
Zapowiedź 34 kolejki: Liverpool vs Tottenham Hotspur
vs Stadion i data: Anfield Road, 21.04.2012
No to teraz będzie bardzo ciężko. W ramach 34 kolejki a więc po niej jeszcze cztery do końca Liverpool podejmie na własnym boisku Tottenham Hotspur. Goście są w tym sezonie zaskakująco nisko w tabeli, drużyna Rednkappa przymierzana jest przecież nawet do gry o Ligę Mistrzów a obecnie niema jej nawet w Lidze Europejskiej. Walczą jednak z Fulham, na które uważać powinien także Liverpool. Co ciekawe ta kolejka może wiele wyjaśnić bowiem kluby z miejsc od 5-8 zmierzą się ze sobą, jak wiemy The Reds z Hostpur a Aston Villa z Fulham. To powinno szczególnie zmotywować drużyny do nieustającej walki. Skład Czerwonych różni się trochę od tego, który widzieliśmy z Wigan. Wraca Gerrard, w ataku Demba Ba. KD wymienił także skrzydła, ujrzymy na nich Bellamy'ego i Kuyta.
Pierwszą edycję konkursu na super chmurkę czas zacząć!
W związku z Waszym pozytywnym rozpatrzeniem mojego pomysłu, dzisiaj wchodzi on w życie. Jako, że w tym miesiącu (Pesowym) pozostają tylko dwa mecze chcę dać Wam czas do podsumowania, które robię co właśnie miesiąc, do tego momentu możecie wysyłać prace...Niestety nagrody raczej nie przewidziane, chyba, że wpadnie mi coś do głowy
Powodzenia!
O co chodzi w konkursie:
Otóż podaję Wam zdjęcie piłkarza/piłkarzy a Waszym zadaniem jest dopisanie co mógłby powiedzieć np. do zawodnika obok itp. Możemy się trochę pośmiać, zapewne będzie fajnie
Prace wysyłamy na pw!Zdjęcie do konkursu:
W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik forum!!!