Witaj
Wypowiadam się pierwszy raz, ale Twoją karierę śledzę już od pewnego czasu. Z ostatnich meczów wyciągnąłem jeden wniosek, który może być (lecz nie musi) pomocny. Mianowicie zauważyłem, że masz być może zbyt dużą ilość zawodników usposobionych do ataków w porównaniu do graczy defensywnych. Twoje ostatnie ustawienie z Zawiszą pokazało dobrą i silną skuteczność, ale jednak dałeś Sobie strzelić te dwie bramki. Oczywiście, jak najbardziej pochlebiam ofensywny styl gry, być może grasz na zasadzie "najlepszą obroną jest atak", ale jednak jest to "ale". W mojej ocenie (i ja bym tak ustawił zespół) powinieneś jednego środkowego pomocnika zamienić na typowego defensywnego, który będzie wspierał obrońców w groźnych atakach. W świecie rzeczywistym silnym punktem jest Radek Sobolewski i myślę, że na niego możesz postawić. Układ zawodników na boisku będziesz miał wyrównany, pięciu defensywnych, jak i piątka skutecznych atakujących, co może zapobiec szybkim i skutecznym kontratakom Twoich przeciwników.
Mój komentarz nie jest krytyczny wobec Ciebie i Twojego zespołu, ale bardziej może pomocny. Możesz ustawić Twój zespół jak chcesz, ale myślę, że moja mała rada może pomóc. Życzę Ci sukcesów ligowych i europejskich!