Wybitny strateg, potrafiący wstrząsnąć zespołem, a i nie bojący się dokonywać zmian podczas meczu.
Poprawiłeś mi tym nieźle humor
Szkoda, że Wisła będzie musiała pożegnać Probierza.. Polski Guardiola na pewno zostanie w pamięci kibiców na długo, wkońcu to on wprowadził ją do Ligi Mistrzów, to jego strategia pozwoliła zdominować w pełni Polską Ekstraklasę, to jemu kibice mogą zawdzięczać, że Wisła stała się potężnym mocarstwem nie do zgładzenia na krajowych podwórkach.. Probierz wyznaczył sobie, albo inaczej.. Kasperczak mu wyznaczył nowy cel. Nie zawsze trener odciskający jakieś swoje piętno w T-ME radził sobie w reprze (czyt. w/w "wybitny strateg"), wielu nie wytrzymało presji, oby Probierz był w jakimś sensie następcą wybitnego Górskiego, który jako ostatni chyba potrafił wynieść swoje orły na szczyt. Dla mnie najlepszym kandydatem na zastępce Probierza byłby Kazek Moskal. Bądź co bądź swego czasu wyciągnął Wisłę z kryzysu, ale i nie tylko dla tego tak sądzę, jakoś on.. najbardziej mi pasuje
Ach ten Fakt i jego newsy.. Oryginał Guardioli miałby zastępić kopię??
Przy wypowiedzi Probierza zgubiłeś słowo "kadencji" I nazwisko byłego trenera VCF brzmi Miguel Angel Lotina