Autor Wątek: Wolverhampton | #169 Blokada  (Przeczytany 163670 razy)

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
Odp: Wolverhampton | Kevin Doyle - lis pola karnego
« Odpowiedź #80 dnia: Czerwiec 09, 2012, 13:59:21 »

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=5156222afb3a9e3094c2b209e285ae5d&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=5156222afb3a9e3094c2b209e285ae5d&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE  REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Wolverhampton | Kuriozalne derby!
« Odpowiedź #81 dnia: Czerwiec 09, 2012, 14:11:45 »
kariera zaczyna wyglądać tak jak powinna. decyzja o zmianie czcionki była trafna, ta znakomicie wpisuje się w tło. ponadto zaczynasz dodawać cienie. w dodatku zapoczątkowałeś ciekawy cykl nt. swoich zawodników-na pierwszy ogień poszedł Doyle, którego już jutro zapewne zobaczymy na boiskach EURO w Polsce. ;)

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #82 dnia: Czerwiec 09, 2012, 14:31:58 »
Śledzę tą karierę od samego początku i ciesze się, że jest w dosyć realna. Nie wygrywasz z najlepszymi, grasz na wyrównanym poziomie z innymi słabszymi drużynami z Premier League. Ale najbardziej zaskakuje mnie postawa twojego duetu napastników :) Ciekawe jak długo ta współpraca będzie tak nieźle wyglądać :)

btw. grasz na regularze?!

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #83 dnia: Czerwiec 09, 2012, 14:36:13 »
btw. grasz na regularze?!

Skąd to pytanie? Gram poziom wyżej, ale czasami przeraża mnie poziom gry obrony. Zawodnicy potrafią się zachowywać jak totalni idioci, a za drugim razem grają jak Barcelona czy Real (patrz bramka Di Santo z Wigan, który przez cały mecz dryblował jak Messi mimo overallu 66)

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #84 dnia: Czerwiec 09, 2012, 14:48:39 »
Skąd to pytanie? Gram poziom wyżej, ale czasami przeraża mnie poziom gry obrony. Zawodnicy potrafią się zachowywać jak totalni idioci, a za drugim razem grają jak Barcelona czy Real (patrz bramka Di Santo z Wigan, który przez cały mecz dryblował jak Messi mimo overallu 66)

Tak zapytałem, bo tak jak piszesz dziwnie się piłkarze zachowują :) Zwłaszcza w meczu z WBA, nie mają oni aż tak słabych obrońców, a takie błędy w ustawieniu, że ho ho :)

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Czerwiec 09, 2012, 15:42:06 »
Bardzo fajne czerwone stroje Newcastle, chyba to 3 stroje. W twojej karierze jest bardzo dużo samobójów, a przecież w Premier League, są podobno najlepsi obrońcy na wiecie. Doyle razem z 5 (!) piłkarzami jest królem strzelców ligi, a Fletcher królem asyst. Aha, i czy to są derby jakiegoś miasta, albo regionu? Bo nie znałem takich derbów Wolves z West Brom

Offline Konfas

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Visca El Barca !!!
« Odpowiedź #86 dnia: Czerwiec 09, 2012, 16:04:53 »
no dobre spotkanie, najpierw samobója trafił Dorans, lecz kilkanaście minut później Ty zrobiłeś to samo :/
w rezultacie końcowym Fletcher zapewnił Ci zwycięstwo,  a to bardzo ważne w meczu derbowym :)

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #87 dnia: Czerwiec 09, 2012, 16:28:56 »
Aha, i czy to są derby jakiegoś miasta, albo regionu? Bo nie znałem takich derbów Wolves z West Brom

Są to derby lokalne nazywane "Black Country derby" (Black Country to nazwa regionu, który rozciąga się od Birmingham do Wolverhampton), jedne z najstarszych na świecie derby zapoczątkowane w 1883 roku).

Mecz był tak żałosny, że nawet Bandicam się na mnie obraził i nagranego skrótu z meczu nawet nie da się odtworzyć - stąd brak filmiku. Czasami po prostu nie mam siły na PESa, zawodnicy potrafią się zachowywać gorzej niż dzieci w podstawówce grające w piłkę na podwórku. Bassong przeszedł sam siebie, piłka toczyła się tak wolno że Lezzerini mógł ją sięgnąć czołgając się, a on rzucił się 5 metrów od niej - gratuluje KONAMI sprawnego i zawsze sprawdzającego się AI, nie wspominając ile samobójczych goli wpada w mojej karierze.

Offline Konfas

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Visca El Barca !!!
Odp: Wolverhampton | Bassong "defensorem meczu"
« Odpowiedź #88 dnia: Czerwiec 09, 2012, 16:58:54 »
hahahah :D jakie tyranie Bassonga, dziękujemy, na ławke i koniec :D
co do meczu, to właśnie przez jego błąd gar zaczęła sie sypać, a rezultacie przegraliście aż 3:1

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Wolverhampton | Bassong "defensorem meczu"
« Odpowiedź #89 dnia: Czerwiec 09, 2012, 20:47:47 »
Drodzy czytelnicy! Mam gorącą prośbę do wszystkich czytających/komentujących. Pojawiła się ankieta. Chciałbym wiedzieć jaki sposób opisywania jest dla Was bardziej atrakcyjny - na grafice, jak dotychczas, czy jak w innych karierach zwykły post + obrazki. Pytanie to stąd, iż nie chciałbym żeby zaglądający męczyli się podczas patrzenia na to wszystko, ale raczej lektura sprawiała przyjemność i dobrze się na to wszystko patrzyło. Tak więc proszę o głosy i komentarze. Pozdro!

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
Odp: Wolverhampton | Bassong "defensorem meczu" | Ankieta nr 2
« Odpowiedź #90 dnia: Czerwiec 09, 2012, 21:41:32 »
Na zagłosowałem na grafikę. Jest ona bardzo ciekawa i co najważniejsze dobrze zrobiona a takich karier jest dość mało.
Bardzo ciekawa kariera jedna z fajniejszych. Nic na te głupie AI nie poradzisz.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #91 dnia: Czerwiec 09, 2012, 23:42:07 »
Na zagłosowałem na grafikę. Jest ona bardzo ciekawa i co najważniejsze dobrze zrobiona a takich karier jest dość mało.
Bardzo ciekawa kariera jedna z fajniejszych. Nic na te głupie AI nie poradzisz.

Właśnie ten fakt mnie zastanawia, że lepiej przyjmują się kariery w stylu post+obrazek. Widuje w takich karierach komentarze że jest to "genialnie graficznie" etc. Nie przeczę że tak nie jest, po prostu zastanawia mnie czy chodzi tu o przejrzystość materiału czy jednak swojego rodzaju prosty przekaz jest lżejszy i przyjemniejszy :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #92 dnia: Czerwiec 10, 2012, 09:35:14 »
Widuje w takich karierach komentarze że jest to "genialnie graficznie" etc.
Takie komentarze pojawiają się wszędzie, gdzie autor decyduje się na takie rozwiązanie. Czasami nawet tam, gdzie na grafikę w poście składają się dwa obrazki na krzyż. To po prostu forma podlizania się albo wypełnienia komentarza. Tyle.
" border="0

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #93 dnia: Czerwiec 10, 2012, 13:41:16 »
Dla porównania jeden post w "zwykłym" stylu.

Leitner w Wolverhampton już w zimowym okienku?

Z Wolverhampton dobiegają informacje, jakoby Moritz Leitner w zimowym okienku transferowym miał się stać się zawodnikiem Wolves na zasadzie wypożyczenia. Sam klub zawodnika - Borussia Dortmund, wystawił piłkarza na listę transferową ze statusem "możliwy do wypożyczenia". Bardzo możliwe, że trener Wilków, Gus Poyet, będzie chciał skorzystać z takiej opcji, aby zwiększyć rywalizacje w środku pola, gdzie jak dotąd prym wiedzie O'Hara, a ze względu na słabą formę zmienników (w tej formacji jedynie Milijas i Jarvis prezentują cokolwiek), potrzeba świeżości i ewentualnego bodźca do walki o miejsce w pierwszym składzie. Urodzony w 1992 roku Niemiec wydaje się idealnym kandydatem do tej roli, może grać w środku pola jak i na pozycji ofensywnego pomocnika. Czy transfer dojdzie do skutku? Czas pokaże.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2012, 13:43:38 wysłana przez IDareKI »

Offline Konfas

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Visca El Barca !!!
Odp: Wolverhampton | Wypożyczenie już w zimowym okienku? | Ankieta nr 2
« Odpowiedź #94 dnia: Czerwiec 10, 2012, 13:43:30 »
no wg mnie to byłaby dobra rzecz i dobra decyzja o pozyskanie tego zawodnika :)
Środek pola i ofensywny pomocnik, u Ciebie sprawdziłby się idealnie :)

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Czerwiec 10, 2012, 14:51:58 »
Leitner to dobry zawodnik, miałem go kiedyś w Atletico Madryt i wyśmienicie się spisywał, mam nadzieję że zdecyduję się na Wolverhampton, a co do stylu to mi bardziej się podoba ten "stary" styl

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #96 dnia: Czerwiec 10, 2012, 15:00:08 »
Leitner idealnie się komponuje do podstawowego składu. Był moim podstawowym gdy grałem Tottenhamem. Podwyższa systematycznie swój overra. Jest etż tani, więc go kup, nie wypożycz!

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #97 dnia: Czerwiec 10, 2012, 15:24:03 »
myślę, ze wypożyczenie tego zawodnika jest całkiem realne. co ważniejsze, jest na to szansa, a twój trener jest otwarty na zawodnika i ochoczo przyłączyłby go do składu. myślę , że warto.

Offline Cygar

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 11.05.2012r.
« Odpowiedź #98 dnia: Czerwiec 10, 2012, 15:30:24 »
To by był bardzo przemyślany ruch transferowy. Jak dla mnie to bardzo utalentowany gracz i wypożyczenie mogłoby się opłacić. Takiego grajka Wilkom na pewno potrzeba i być może sprawdziłby się.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #99 dnia: Czerwiec 11, 2012, 19:07:42 »

12. kolejka EPL
Cierpliwość i ostrożność kluczem do sukcesu.

Foley - 16'                  Caroll - 76'
            O'Hara - 88'                Kuyt (Bellamy) - 85'

12. kolejka EPL przyniosła nam kolejną dawkę wielkich emocji. Drużyna Wolverhampton na własnym boisku podejmowała Liverpool, który po dwunastu kolejkach zajmuje dopiero 15 lokatę w tabeli. Zgodnie z zapowiedzią, Bassonga w linii defensywnej zastąpił Sorensen - ten pierwszy po dwóch samobójczych bramkach w obu poprzednich meczach sam nie czuł się zbyt pewny by zagrać na 100% swoich możliwości.

Wilki nie miały zamiaru wychylać się i ryzykować szybkiej kontry, tak więc dominowała gra pozycyjna, walka o wolne pole i każdą sekundę przy piłce. Gracze Liverpoolu grali bardzo agresywnie, irytowało ich to, ze gracze Wolverhampton długo utrzymywali się przy piłce - efekt: 10 minuta, żółta kartka Adam. W szesnastej minucie na stadionie zawrzało. O'Hara z rzutu wolnego wrzucił piłkę w pole karne, futbolówka odbiła się od pleców obrońcy, niepewnie interweniował Reina, co wykorzystał Foley i z bliskiej odległości wpakował piłkę do siatki. Dopiero pod koniec pierwszej połowy Caroll zagroził bramcę Wilków, lecz piłka poszybowała obok bramki.
Początek drugiej połowy znów senny - walka na pograniczu pól karnych. Worek z bramkami rozwiązał się w 76 minucie - Caroll wykorzystał okazję, kiedy po obronie Lezzeriniego piłka wylądowała mu wprost pod nogami. Gracze Liverpoolu poszli za ciosem i w 85 minucie w tempo z dośrodkowania Bellamy'ego trafił Kuyt zdobywając gola. Bramka meczu padła dosłownie chwilę potem. Po faulu blisko pola karnego do piłki podszedł O'Hara. Popatrzył, przymierzył, uderzenie w krótki róg i... gol! Fenomenalna bramka pomocnika gospodarzy, rzut wolny zamienił się w bramkę i uratował remis na Molineux Stadium.

Gus Poyet (trener drużyny): Jestem bardzo zadowolony z postawy mojej drużyny w dzisiejszym meczu. Pokazaliśmy, że potrafimy stawić czoła nawet największym - nie boimy się wyzwań. Już na tym etapie mogę powiedzieć, że zespół robi ogromne postępy. Przede wszystkim obrona gra bardziej pewnie, nie ma już takich dziur w defensywie, które widzieliśmy w pierwszych meczach. Bardzo podoba mi się także to, jak wygląda gra w środku boiska. Piłka jest "rozdawana" tak jak powinna, zawodnicy świetnie się rozumieją. Napastnicy byli w tym meczu bardziej wyłączeni z gry, ale czy można się dziwić kiedy naprzeciwko staje między innymi Fabio Aurelio czy Agger? Jestem pełny nadziei, że kolejny mecz z Chelsea w pucharze, będzie tak samo wyrównany.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=5156222afb3a9e3094c2b209e285ae5d&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=5156222afb3a9e3094c2b209e285ae5d&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #99 dnia: Czerwiec 11, 2012, 19:07:42 »