Autor Wątek: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Ależ mecz na Aviva Stadium!  (Przeczytany 26329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
Odp: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Po meczu z Niemcami...
« Odpowiedź #80 dnia: Lipiec 08, 2012, 16:29:46 »
Jaxok - jakoś już wszyscy wiedzą o tym waszym forum ! Nie musicie tego ogłaszać i wjeżdżać z takim czymś do czyjejś kariery !

Keane się postarał i ukuł na prawdę ładne trafienie. ;) Może nie jest młodziutki ale nadal ma w sobie instynkt strzelecki. W takim stylu może przydać się twojej kadrze. Każde trafienie  się liczy. ;) Mecz z Niemcami był do wygrania , jednak wiesz jak to jest. Wszyscy dobrze grają ale i tak wygrywają Niemcy - choć tu był tylko remis . ;D

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
Odp: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Po meczu z Niemcami...
« Odpowiedź #81 dnia: Lipiec 08, 2012, 17:41:08 »

Bez niespodzianki...

Wyspy Owcze 0-3 Irlandia

16' Doyle (Keane), 34' Keane (Doyle), 42' Keane

Do Tórshavn zawitała Irlandia. Zieloni Chłopcy zagrają tam z Wyspami Owczymi. Faworyt jest tylko jeden. Irlandczycy powinni łatwo pokonać gospodarzy. W tym meczu zagra Doyle, który zastąpił Besta.
Goście rzucili się na swoich rywali. Widać było, że szybko chcą strzelić bramkę, by potem kontrolować przebieg meczu. Już po kwadransie podopieczni Trapattoniego wychodzą na prowadzenie. Doyle dostał podanie od Keane'a i strzelił zza pola karnego. Bramkarz reprezentacji Wysp Owczych nie był wstanie wybronić tego uderzenia. Irlandia poszła za ciosem. Najpierw Keane strzelił w sytuacji sam na sam na 2-0, a potem po zmyleniu obrońcy pokonał bramkarza, po bardzo mocnym uderzeniu. Do przerwy Zieloni Chłopcy prowadzili 3-0. Na początku drugiej połowy to Wyspy Owcze miały dwie groźne sytuacje. Obie jednak bez problemu wybronił Given. Potem znów atakowali Irlandczycy, ale tym razem brakowało im wykończenia. Spokojnie stwarzali ataki. Żaden z graczy Trapattoniego gola już nie strzelił.
Goście bez problemów wygrywają. Pewne 3-0. Mogło być wyżej, ale w drugiej połowie gracze Irlandzcy nie byli już tak skuteczni. Bardzo dobry mecz zagrał Doyle i Keane. W Monachium Niemcy wygrali ze Szwecją 3-1. Jest to korzystny wynik dla Zielonych Chłopców.

Mecze 16 października w Grupie C oraz tabela.
Wyspy Owcze 0-3 Irlandia
Niemcy 3-1 Szwecja
Austria 4-0 Kazachstan

« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 11:41:45 wysłana przez Bambaryla »

Offline Suchy35

• Amator
  • *
  • Na forum od: 02.07.2012r.
  • ♥ SV Werder & Arsenal FC ♥
Odp: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Bez niespodzianki...
« Odpowiedź #82 dnia: Lipiec 08, 2012, 18:46:00 »
Szybko, pewnie, zwycięsko.  :)
Doyle i Keane w pierwszej połowie rozstrzygnęli mecz i przez drugie 45 minut twoi chłopcy mogli sobie kopać piłkę od lewej do prawej bez obawy o wynik.
Sprzyja wam także wynik z Niemczech. Gospodarze ograli reprezentację Trzech Koron i przybliżyli was do awansu. Powodzenia w następnych meczach.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #83 dnia: Lipiec 08, 2012, 18:50:15 »
Tak jak myślałem nie było mowy o niespodziance i pewnie pokonaliście rywali. Prawdziwy popis swoich umiejętności dali Doyle i Keane, widać dobrze się rozumieją. W drugim spotkaniu też dobrze. Niemcy ogrywają Szwedów i macie drugą lokatę.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #84 dnia: Lipiec 08, 2012, 19:06:46 »
Tak jak przypuszczałem, bez żadnych problemów uporaliście się z reprezentacją Wysp Owczych. Wprowadzenie Doyla w miejsce Besta było bardzo dobrą decyzją, strzelił bramkę i zaliczył asystę, oby więcej takich rezerwowych. Szkoda trochę, że mecz Niemców ze Szwedami przyniósł rozstrzygnięcie, ale udało się Wam chociaż wskoczyć na drugie miejsce.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #85 dnia: Lipiec 08, 2012, 19:18:39 »
Jesteście w dobrej sytuacji grupowej - mówiłem o tym, że możecie postawić twarde warunki Niemcom i nie ma co się łamać po remisie, bo wynik naprawdę dobry jak na mecz z taką drużyną. Wyspy Owcze to łatwy dostawca punktów, teraz pod górkę chyba tylko ze Szwecją.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #86 dnia: Lipiec 08, 2012, 20:53:14 »
Wynik chyba nie jest zaskakujący. Pierwsza połowa fenomenalna, w drugiej już sam mogłeś tak nie naciskać, tylko poszanować piłkę, ale jak kto woli. Szkoda zmarnowanych sytuacji, bo wynik mógłby być powyżej 5.
PS. Będziesz grał jeszcze jakiś mecz w grupie?

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #87 dnia: Lipiec 08, 2012, 21:11:53 »
typowi chłopcy do bicia, na nich zdobywać komplety się musi, inaczej być nie mogło. bardziej niż samo twoje zwycięstwo, cieszy wygrana Niemców.
widać, że nie chcieliście się przesilać w tym meczu, ale nie ma co się dziwić-mecz z Niemcami wiele kosztował. szkoda tego karnego, graczowi MC nie przystoi takie nieodpowiedzialne zachowanie. poł biedy, że gola strzelił Poldi, nie jakiś tak Ezil czy Uzil :D

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
« Odpowiedź #88 dnia: Lipiec 08, 2012, 21:33:23 »
Będziesz grał jeszcze jakiś mecz w grupie?

Na następnym zgrupowaniu zagramy mecz z Portugalią. Potem już będzie wiosna i tam jakieś mecze eliminacyjne będą, ale do tego spora droga.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #89 dnia: Lipiec 09, 2012, 09:20:52 »
Łatwo i pewnie ogrywacie Wyspy Owcze. Rywal był z najniższej półki takze trzeba było wygrać ten mecz. Dobrze zagrał Keane, zresztą i Doyle wywiązał sie ze swoich zadań ofensywnych :) Dobrze, że Niemcy ograli Szwedów, dziki temu jesteście na drugim miejscu :)

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
« Odpowiedź #90 dnia: Lipiec 09, 2012, 18:49:12 »
Potrzebuje jakiś fajnych logosów reprezentacji. Tak, żeby były wszystkie europejskie i najważniejsze zagraniczne. Tylko, żeby to były flagi. Możecie mi podać jakąś stronę z logosami ? To nie te, co są w poradniku bo je już przepatrzyłem. Na pesleague również nie znalazłem odpowiednich.

Odpowiadały by mi te z kariery kmirona polską. Tylko nie wiem gdzie je znaleźć

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
Odp: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Pytanie do was...
« Odpowiedź #91 dnia: Lipiec 09, 2012, 19:05:56 »
Wujek Reddevil spieszy z pomocą i za chwilę coś ci prześle. REJESTRACJA lub LOGOWANIE masz tu coś możesz znaleźć dla siebie. Polecam tą stronkę. :)

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Autor wątku
Odp: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Pytanie do was...
« Odpowiedź #92 dnia: Lipiec 09, 2012, 23:15:57 »

Bramki z meczu Wyspy Owcze - Irlandia.

0-1 Kevin Doyle
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9a061400e4c996c4c6e988b47af2a571&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9a061400e4c996c4c6e988b47af2a571&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

0-2 Robbie Keane
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9a061400e4c996c4c6e988b47af2a571&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9a061400e4c996c4c6e988b47af2a571&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

0-3 Robbie Keane

Gracze podsumowują to zgrupowanie.

Robbie Keane: To zgrupowanie było dla mnie bardzo udane. Strzeliłem trzy bramki w dwóch meczach, a to często mi się nie zdarza. Zremisowaliśmy z bardzo mocnymi Niemcami, co jest dla nas wielkim sukcesem. Wygraliśmy wysoko z Wyspami Owczymi. 3-0 nas bardzo zadowoliło. W grupie zajmujemy drugie miejsce. Obyśmy je utrzymali do samego końca eliminacji.

Damien Duff: Po kontuzji dość szybko doszedłem do optymalnej formy. Jestem zadowolony, że znów zostałem powołany. W ostatnich meczach grałem na lewej obronie. Nie jestem przyzwyczajony, by grać na tej pozycji, ale myślę, że sobie nieźle poradziłem. Zagraliśmy dwa bardzo dobre spotkania. Szczególnie to z Niemcami nam się udało. Ładnie ich przycisnęliśmy na początku. Naszym zadaniem będzie kontynuowanie dobrej roboty. Jest sporo rzeczy do poprawy, ale gramy teraz na wysokim poziomie.

Kevin Doyle: Byłem rozczarowany, gdy się dowiedziałem, że nie zagram z Niemcami. Uszanowałem jednak decyzję trenera, gdyż musisz się z nią zawsze liczyć. Moim kolegom poszło bardzo dobrze. Ja na boisku pojawiłem się w drugiej połowie. Raczej nic pozytywnego nie zrobiłem. Czułem zaskoczenie, gdy mi oznajmiono, że zagram z Wyspami Owczymi. Myślałem sobie: Kurde, co się dzieje?! Grałem ostatnio piach, a tu gram ?! Wiedziałem, że muszę wykorzystać swoją szansę. Poszło mi dobrze. Strzeliłem gola i asystowałem przy golu Robbiego. Może w następnym meczu zagram od początku? Czas pokaże.

Ostatnie zgrupowanie w jesieni 2012 roku.

Blisko połowy listopada 23-graczy Irlandii zjedzie się do Dublina. Będą się przygotować do meczu z Portugalią, który odbędzie się 14 listopada 2012r. Będzie to ostatni mecz podopiecznych Trapattoniego w tym roku. Trener Paulo Bento zapowiada, że zabierze największe gwiazdy. Do Irlandii powinni przyjechać tacy gracze jak: Cristiano Ronaldo, Nani, Raul Meireles, Pepe, Rui Patricio. Na Aviva Stadium znów przybędą tłumy. Czy gracze Portugalii wytrzymają przy tej Irlandzkiej publiczności? Czy ulegną na początku spotkania tak jak Niemcy? Przekonamy się niebawem.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 11:40:56 wysłana przez Bambaryla »

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.12.2007r.
Odp: Reprezentacja Irlandii by Bambaryla - Podsumowanie zgrupowania...
« Odpowiedź #93 dnia: Lipiec 09, 2012, 23:49:16 »
z Portugalią niełatwy mecz, chociaż to tylko spotkanie towarzyskie, więc każdy wynik inny niż baty nie powinien być większą sensacją.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #94 dnia: Lipiec 10, 2012, 00:11:10 »
Wiedziałem, że Doyle coś ustrzeli :D No i zgodnie z planem, łatwa wygrana, coraz lepsze nastroje w kadrze. Cieszy, że zawodnicy mają świadomość jak wygląda ich gra i korzystają z każdej szansy jaką dostają od trenera. Kevin strzela w swoim stylu, u mnie w Wolverhampton też ładuje z szesnastu metrów, aż miło ;)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #95 dnia: Lipiec 10, 2012, 00:15:53 »
No obejrzałem sobie bramki i muszę przyznać ładne trafienia. Z tego zgrupowania najbardziej musi być zadowolony Keane, strzelać trzy bramki podczas zgrupowanie nie często mu się zdarza. Jest dobrze, ale wszystko skoryguje spotkanie ze Szwecją. Ale najpierw Portugalia, oj zapowiada się ciekawe widowisko. :)

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #96 dnia: Lipiec 10, 2012, 00:28:52 »
Bramki z Wyspami Owczymi niczego sobie. Szczególnie podobał mi się chyba pierwszy gol, jednak podanie przy drugim też niczego sobie. Fajnie, że Duff wrócił do reprezentacji, ale lepiej byłoby chyba, żeby grał na skrzydle ;) Co do spotkania z Portugalią, to jeśli zagracie na serio to myślę, że nie przegracie, chociaż fajnie by było sprawdzić kilku nowych graczy :)

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
« Odpowiedź #97 dnia: Lipiec 10, 2012, 11:07:41 »
Bardzo fajne trafienia. Najładniejsze zdecydowanie trafienie Kevina Doyla. Co do zgrupowania, to wypadło dobrze. Remis z Niemcami i spokojna wygrana z Wyspami Owczymi. Keane może być chyba najbardziej zadowolony, trzy gole w dwóch meczach :D Nie pozostaje nic jak tylko czekać na mecz z Portugalią :D

Offline Suchy35

• Amator
  • *
  • Na forum od: 02.07.2012r.
  • ♥ SV Werder & Arsenal FC ♥
« Odpowiedź #98 dnia: Lipiec 10, 2012, 12:41:32 »
Wypowiedzi zawodników tylko potwierdziły że to zgrupowanie było bardzo udane. Duffa ciągnie do przodu więc postawiłbym go bliżej bramki rywala.  ;)
Portugalia to bardzo silna ekipa mecz z nimi pokaże na ile was stać.
Bramki mi się podobały, ta ostatnia kompletnie ośmieszyła obronę Owczarzy.  :D

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #99 dnia: Lipiec 10, 2012, 12:48:49 »
Zgadzam się z wypowiedziami zawodników. Zgrupowanie było bardzo udane, remis z Niemcami i łagodnie mówiąc - rozjechanie Wysp Owczych na pewno poprawia wam samopoczucie.

Teraz przed wami mecz z Portugalią, oni zawsze są groźni, ale jeśli zdołałeś zremisować z Niemcami, to czemu nie z Portugalczykami? Powodzenia.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #99 dnia: Lipiec 10, 2012, 12:48:49 »