Z przykrością muszę stwierdzić że ostatni dobry pes to ten z cyfrą 6. Najnowsze części to upadek dawnego króla kopanek. Do tych osób co tak narzekają na Fifę to proszę rozegrać minimum kilkadziesiąt spotkań a nie jedno lub dwa. Pozdrawiam wszystkich na forum.
Wszyscy się odwołują do PESA 6 a pewnie tą grę widzeli jedynie na YouTube.
Rozegrałem ponad 200 meczów w FIFE 12 i jakoś mnie nie przekonuje.
Bo co niby ma FIFA, prócz licencji czego nie ma PES ? Oczywiście FIFA, a raczej ludzie z EA mają niebywałą umiejętność lizania d**y każdemu portalowi z grami, który ocenia ją najwyżej jak się da, a oceniają to ludzie, którzy w FIFE i PESA grają raz na rok i tak oto Ci wielcy "znawcy" wystawiają oceny.
Czym mam się podniecać w FIFIE ? Wygląda to sztucznie jak dla mnie.
Zawodnicy biegają jak na lodowisku.
Bramkarze bronią wszystko co się da - jak cyborgi.
Zawodnicy wyglądają jak ich własne podróby - graficy EA nie potrafią zrobić cyfrowych odowiedników prawdziwych graczy.
Gra nie jest tak płynna i nieprzewidywalna jak PES
Boiska wyglądają jakby je ktoś kredką świecową malował - zbyt jaskrawa
Pełno niepotrzebnych bajerów, którymi podniecają się 8 latki.
Szpakowski i Szaranowicz, których nie da się słuchać - a w ogóle, to czy ktoś kiedyś widział, żeby Włodek Szaranowicz komentował mecz piłkarski ? Bo ja chyba nie pamiętam takiego wydarzenie.a lat mam sporo, Lekkoatletyke, Skoki tak, ale nie Futbol.
FIFA jest sztucznym tworem wielkiej korporacji nastawiona jedynie na sprzedaż i zysk - ta gra po prostu NIE MA DUSZY.
Demo PESa 2013 jak na wczesną wersję jest dobre
HYMNY NARODOWE - jeśli w finalnej werji usłyszymy Mazurka Dąbrowskiego, to będzie coś niesamowitego
RACE NA TRYBUNACH podczas Copa Libertadores - MEGA.
Naprawiono sporo błędów, co mnie cieszy i hejterzy oraz 8 letni fani FIFY niech znajdą sobie inne forum - dla frustratów lub na Samosi znajdźcie sobie przyjaciół i żalcie się im jak to wam źle, że PES jest tak "okropny" i najlepsza była szóstka.
Prawdziwi fani zawsze będą wspierać PESA czy będzie w dobrej formie czy gorszej.