Witam was bardzo serdecznie.
Chciałbym wam powiedzieć dość nie miłą wiadomość. Kończę moją przygodę z Valencia. Wszystko przez fakt , iż nie mam już czasu pisać. Ciągle nauka , dziewczyna itp. Tym bardziej ,że wczoraj wieczorem wróciłem z tygodniowej wymiany między szkolnej do Niemiec. . A po powrocie chęci do pisania czegokolwiek odeszły bez śladu. Bardzo wszystkim dziękuje , tym którzy wspierali mnie w trudnych chwilach i motywowali do dalszego pisania. Kariera miała swoje czterdzieści parę stron , to wszystko dzięki wam. Jak tylko widziałem ,że mam nowe komentarze do posta , to od razu lepiej się pisało.
Opisywałem na tym forum kilka karier. Głównie moje wybory padały na Real Madryt oraz Man United , że tak powiem - Na Bernabeu spędziłem trzy pesowskie Lata.
Grałem też Bal , ponoć niektórym się podobał *,* . Cieszę się ,że mogłem na was liczyć. Plany na następną karierę ? Jeśli się uda to jeszcze w tym roku (2012) , może skuszę się na ponowne opisywanie gry jednym zawodnikiem. Zobaczymy jak to będzie z grą , ze mną i z Pesem
Dziękuje za wszystko , pozdrawiam.