Autor Wątek: Valencia by Przemek112 |Ważna informacja :(  (Przeczytany 91795 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Valencia by Przemek112 |Mistrzostwa Europy 2012 za nami , czas na podsumowania !
« Odpowiedź #640 dnia: Wrzesień 08, 2012, 22:49:17 »
ciekawy post. zginął jeden kibic - smutny przypadek w twojej karierze.... Niemcy wygrywają. myślę, że zasłużenie. szczerze jednak liczyłem na sukces Anglii, która zakończyła na półfinale. jedna uwaga - wiem, że turniej rozgrywany był w karierze, ale Belgię i Szwajcarię mogłeś kimś zastąpić. aaa i Arszawin ma imię - Andrej ;)
ogółem, to cieszę się, że przerwano hegemonię Hiszpanów.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: Valencia by Przemek112 |" ...Wiadomości transferowe z Mestalla... ''
« Odpowiedź #641 dnia: Wrzesień 09, 2012, 04:26:26 »
bo,że Nederland wszędzie musi swoje pięć groszy(zupełnie niepotrzebne nikomu) włożyć to wiem od dawna.
Gdybyś nie wspomniał o absurdalnych 95% realizmu, to bym się nawet nie zająknął.
" border="0

Offline Bonito

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.02.2010r.
  • vamos barca !
Odp: Valencia by Przemek112 |" ...Wiadomości transferowe z Mestalla... ''
« Odpowiedź #642 dnia: Wrzesień 09, 2012, 09:03:25 »
Szczególnie z potrójną koroną w lipcu 2012 roku.

Huh, akurat tego elementu rozgrywki (czyli liga, puchary itp.) raczej nie da się zmienić. A jeśli da, to byłoby bez sensu, bo rozgrywka ZUPEŁNIE nie dawałaby radochy.

Tyle ile możesz, tyle robisz to realistycznie i aktualnie jedna z lepszych karier na forum. Brawo.
" border="0

Offline Munez19

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.09.2012r.
  • "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
Odp: Valencia by Przemek112 |Mistrzostwa Europy 2012 za nami , czas na podsumowania !
« Odpowiedź #643 dnia: Wrzesień 09, 2012, 09:33:11 »
Kompletnie inaczej potoczyło się u Ciebie te Euro.
Zginął jeden kibic, Holandia doszła do ćwierćfinału  :D, Portugalia pokonała waleczną Hiszpanię, ale szkoda że poległa z Niemcami. Ogólnie ciekawie było w Polsce i na Ukrainie w czasie trwania Mistrzostw Europy.
Teraz już skup się na pisaniu "Nietoperzami" ;)

Hércules de Alicante CF by Munez19

Offline DonLeo2012

• Amator
  • *
  • Na forum od: 25.08.2012r.
« Odpowiedź #644 dnia: Wrzesień 09, 2012, 11:46:30 »
Niestety Polacy nie wyszli z grupy. Szkoda chłopaków. Dziwi mnie to, że Hiszpania odpadła z Portugalią, chociaż może niesłusznie bo Portugalia na Euro 2012 grała naprawdę ładną piłkę. Niemcy mistrzem Europy. Z jednej strony się cieszę, bo ostatnio nie udawało im się wywalczyć żadnego trofeum. Z drugiej strony wolałbym, żeby wygrał ktoś inny, bo przecież Niemcy to nasz tradycyjny rywal, przynajmmniej w świecie futbolu. :D

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #645 dnia: Wrzesień 10, 2012, 00:14:03 »
Fajnie, że chociaż u ciebie nie wygrała Hiszpania. Swoje szansę na zwycięstwo miały Anglia i Portugalia ale nie dali oni rady sprostać Niemcom. Podsumowując ciekawe Euro, Hiszpania nie wygrała więc jestem zadowolony. Fajny pomysł z tymi statystykami i komentarzami z neta. Czekam teraz na opisanie dalszych losów Nietoperzy. ;)

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
« Odpowiedź #646 dnia: Wrzesień 10, 2012, 13:01:03 »
Trochę zaskakują mnie nagłówki o stracie formy, czy zaskakującą końcówką sezonu. Mistrzostwo ligi mieliście już zapewnione. Zawodnicy widocznie przygotowywali się do ważniejszych spotkań jak finał CdL, czy finał Ligi Mistrzów. Taktyka chyba okazała się korzystna, skoro udało się zdobyć trzy trofea w sezonie. Gratuluje Wam tego. Jednak tak jak kiedyś tu wpisałem... Na razie nie ma co czarować, że Valencia rozbija dominacje Realu, czy Barcy. Musicie teraz w przyszłym sezonie potwierdzić, że tak dobry występ Valencii nie jest dziełem przypadku, że to nie jedno razowy wyskok. Z drugiej strony właśnie ciąży na Was większa presja. Np. ja będę wymagał, by Valencia udowodniła, że jest silną ekipą.
EURO nie będę komentował, bo to jakoś się nie wlicza do tego, co Ty robiłeś. Czekam na nowy sezon. ;)

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Autor wątku
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #647 dnia: Wrzesień 23, 2012, 13:47:33 »
Witam was bardzo serdecznie. ;) Chciałbym wam powiedzieć dość nie miłą wiadomość. Kończę moją przygodę z Valencia. Wszystko przez fakt , iż nie mam już czasu pisać. Ciągle nauka , dziewczyna itp. Tym bardziej ,że wczoraj wieczorem wróciłem z tygodniowej wymiany między szkolnej do Niemiec. . A po powrocie chęci do pisania czegokolwiek odeszły bez śladu. Bardzo wszystkim dziękuje , tym którzy wspierali mnie w trudnych chwilach i motywowali do dalszego pisania. Kariera miała swoje czterdzieści parę stron , to wszystko dzięki wam. Jak tylko widziałem ,że mam nowe komentarze do posta , to od razu lepiej się pisało. ;) Opisywałem na tym forum kilka karier. Głównie moje wybory padały na Real Madryt oraz Man United , że tak powiem - Na Bernabeu spędziłem trzy pesowskie Lata. ;D Grałem też Bal , ponoć niektórym się podobał *,*  . Cieszę się ,że mogłem na was liczyć.  Plany na następną karierę ? Jeśli się uda to jeszcze w tym roku (2012) , może skuszę się na ponowne opisywanie gry jednym zawodnikiem. Zobaczymy jak to będzie z grą , ze mną i z Pesem :D Dziękuje za wszystko , pozdrawiam. ;)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Valencia by Przemek112 |Ważna informacja :(
« Odpowiedź #648 dnia: Wrzesień 24, 2012, 18:35:52 »
szkoda, szkoda. ta kariera była ciekawym przedsięwzięciem, a z ostatnimi postami nabierała rozpędu, stając się coraz ciekawsza, wzbogacana o nowe cykle, jak np. ten historyczny. zafundowałeś nam fajną przygodę z Nietoperzami, które były bez wątpienia najlepsze w Europie i przerwały hegemonię Realu i Barcy. nie lubię balów, ale jeśli już się na niego zdecydujesz, to myślę, że to będzie ciekawy projekt.  :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Valencia by Przemek112 |Ważna informacja :(
« Odpowiedź #648 dnia: Wrzesień 24, 2012, 18:35:52 »