Maksymalnie w 720p? Szkoda, wielka szkoda.
Jedyna nie ciekawa informacja do tej pory, jak dla mnie.
Znajac zycie bedzie 1920x1080 na PC, ale to nie to samo bo gra nie jest stworzona z mysla o 1080p.
Pozatym same pozytywne informacje. Naprawde jaram sie jak za czasow ps2.
Wiadomo cos o polskim wydawcy? Bedzie nowy wydawca czy ma go nie byc w ogole. Wiem ze PES2013 wydana w Polsce byla przez firme galapagos czy jak oni tam sie nazywali. Kiedy chcialem zglosic pewien problem z moja plyta DVD zapytali sie mnie o to gdzie zakupilem gre. Odpowiedzialem ze w Empiku, a oni na to ze Empik sprowadzil sobie gre na wlasna reke, nie od nich i nie moga mi nic poradzic. Slyszalem ze firma ta padla i teraz pytanie, co z wydawca tej gry w polsce? Chcialbym liczyc w przyszlosci na jakas pomoc techniczna, reklame produktu i organizacje eventow. To by wyszlo tylko na plus serii PES w Polsce. Jak ktos by sie dobrze postaral to mozliwe ze w PES2015 zaistniala by szansa na polski komentarz. Wiem ze podobne akcje mialy juz miejsce, ale gdyby cale pesleague i inne serwisy wspolgraly w tej sprawie, to moglyby stworzyc petycje z podpisami wielu graczy. Uzbierala by sie spora sumka podpisow, co mogloby spowodowac przejecie wydawnictwa gry przez konkretna firme z ambitnymi planami na przyszlosc (podniesienie sprzedazy w Polsce poprzez reklame, turnieje itd.)