Super, co jeszcze bardziej tandetnego powiesz, na wyrost gównianego ?
No nic, bo nie potrafisz.
Więc z racji tego, nie pisz takich wypocin.
Fakt jest faktem że rewelacji nadal nie ma, a błędy jakie były takie są.
A w wersji na PC w rozgrywce online to się odbija mocno (nie dane mi wiedzieć jak to wygląda online na konsolach).
Na każdej stronie w prawie każdym temacie widać tylko Twoje posty jaki to ten PES 2014 źle wygląda, jak to jest zepsute, jak tamto źle wygląda, jak nic się nie zmieniło, normalnie jak stara baba narzekasz. Zrób spobie z łaski swojej osobny temat i tam narzekaj, a nie bombarduj każdego tematu swoimi żalami. Jeśli Ci się nie podoba, ok, masz prawo, ale na 20 tematów 19 jest o tym, jak ta gra beznadziejnie wygląda.
Tak jak powiedział Kosik - zrób sobie własną grę taką, jaka Ci się będzie podobać albo leć do Japonii i powiedz Konami co jest złego. Rozumiem, że chciałbyś grafikę jak na komputerach NASA, ale gra powstaje na Play Station 3, to jest 7 letni sprzęt, więc wyluzuj trochę, bo ta maszynka ma już 7 lat i nie można wymagać cudów. Robią co mogą i na co im pozwala budżet, który nie należy do największych, więc skoro potrafią za trzy razy mniejsze pieniądze stworzyć grę, która dorównuje FIFie, to chyba dobrze.
next gen fifa vs gurrent gen pes
Dla mnie twarz Lahma wygląda o wiele lepiej, niż Messi'ego, na pewno naturalniej. Ten cały ignite to chyba dopiero w fazie testów, a FIFA 14 będzie jednym wielkim beta teastem za 250 zł.
Co do okładki, to wygląda fenomenalnie, jeśli oicjalna miałaby być podobna, to ładniejszej PES jeszcze nie miał, pomimo CR7 w głównej roli. Wygląda po prostu schludnie i ładnie. FIFA 14 oczywiście z Messim z rozdziawioną gębą, jakby uciekał przed EA z krzykiem przed przedstawicielami EA "nie chcę już reklamować tej gry, spierdzielam stąd".