Triki sriki, małpie sztuczki... Mam nadzieję, że w dalszym ciągu będzie można normalnie minąć przeciwnika z pomocą sprintu + przycisków kierunkowych. Nie specjalnie mi się widzi machanie tymi gałkami jak jakiś niedorozwój.
Triki sriki, małpie sztuczki. Gdyby tych małpich sztuczek nie było, narzekałbyś. ,,W FIFIE SĄ W PESIE NIE MA WALIĆ KONAMI TYLKO EA!"
Bardzo podobaja mi się animacje tych trików, może często używać nie będe, ale jest to bez wątpienia ważny element piłki nożnej.
masakra że jeszcze jakieś łosie grają na klawie w fife lub pesa -.-
Kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy grają na klawiaturze. Owszem, też kiedyś grałem na klawie, ale właśnie do PES'a (bodajże 10) kupiłem pada. I nie żałuje.
Nie ma śniegu w PES'ie - ,,Konami się opieprza, postęp technologiczny idzie w górę, GTA V będzie na starych konsolach a PES nie może dodać śniegu! Wstyd, hańba i obłuda"
Na klawiaturze raczej nie będzie można grać w nowego PES'a - ,,Walić KONAMI, klawiatura zawsze kojarzyła się z PC'tami. Niektórzy jeszcze grają na klawiaturach, dlaczego oni mają mieć gorzej! WALIĆ PADY TYLKO KLAWY"
No właśnie, postęp technologiczny panowie. Jak się nie podoba, to do Media po pada.
Konami nie robi postepu - jest źle
Konami robi postępy - też jest źle
Zdecydujcie się do cholery hipokryci..