Dalej nie widzę sensu w twoim poprzednim poście, albo jestem zwyczajnie głupi, albo ty nie potrafisz napisać normalnego, przejrzystego posta w którym przedstawisz swe racje.
W każdym razie, nie jest winą KONAMI, że ludzie grają na wspomaganiu i potem jest płacz "bo za niego grała gra, [cenzura], przegrałem :x". Od tego są właśnie fora, jak to na którym toczy się ta głupia dyskusja, żeby grać komfortowo i spokojnie, wiedząc na jakich zasadach grasz. Kilka wiadomości niżej miałeś z tym problem, a to najlepsze rozwiązanie w tej kwestii. Strasznie nie logiczny jesteś.
Dalej nie rozumiesz i chyba nie zrozumiesz.
Po prostu wszystkiego nie piszę, bo po co...
?
Grałeś kiedyś na 100% manual w meczu rankingowym... znalazłeś jakiegoś typka... ? bo ja nigdy (nawet w szukaniu ze preferencji). Nawet zaleście na 1 kresce jest problem, ale są sporadyczne przypadki że znajdzie się coś, może. Mało wiesz...
Wina nie wina... ale mając taką możliwość a nie inną jaka jest, większość wybierze łatwiejszą grę. Po za tym jak wiele razy pisałem, manual daje lepszą zabawę z gry i takie tam z tym związane.
Ale po co to wszystko, każdy będzie trzymał się swojej racji
PS. Logika nie zawsze idzie w parze z rozsądnym myśleniem
Za brak licencji na Eklsę odpowiada spółka Ekstraklasa S.A a dokładnie kluby, a jeszcze dokładniej Legia a konkretnie Leszek Miklas który gdy jeszcze był w zarządzie Legii nie zgodził się na kasę proponowaną za licencję (a muszą zgodzić się wszyscy). A STS na koszulkach w Fifie może być bez problemu, to legalnie działająca polska firma
Od razu wina leci na PZPN... bez braku wiedzy/informacji.
Ten kraj się pogrąża....