Między 21 a 25 będzie o PES2014 (został tydzień, niecały).
Zapewne będzie tak jak mówisz. Mi osobiście się wydaje, że wydadzą demo po samym gamescomie lub w czasie jego trwania. Można powiedzieć, że zostało 10 dni.
Dla wszystkich którzy nie wiedzą kiedy wyjdzie demo-BĘDZIE JAK BĘDZIE!!! a i siatek w tym roku nie zobaczycie same słupki tylko potwierdzone info od JAPANÓW-nic nie będzie będzie tylko puste pudełko...szkoda mi was dzieciaczki najlepiej idźcie spać i wstańcie po GAMESCOMIE bo tej waszej żenady już się nie da czytać...
Chwileczkę dorosły człowieku.
Nie wiem w czym ty widzisz żenadę. Nikt tu chyba nie cukrzy na pokaz Konami i nowej grze tylko obiektywnie przedstawia swoje zdanie. Zgadzać się z nim nie musisz, ale warto je szanować.
Mi się nie podobają siatki, i tyle. To jest piłka nożna, gdzie kopie się do bramki z siatką, a nie do klatki. I napiszę do supportu jak i wiele innych osób. Nie widzę w tym nic złego. Zresztą nie tylko tutaj narzekają na ten element - poczytaj zagraniczne fora, komentarze.
I będziemy tu pisali kiedy będziemy chcieli. Przed, w czasie trwania, i po gamescomie. Po to jest forum, aby wyrażać swoje opinie.
,,jak zajechana Fifka dla gimbusów..."
I tutaj pokazałeś swoją wielką dorosłość.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - jedyny adres
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - stary adres, ale niby nadal chyba działa
Dzieki za linki.