Jestem ciekawy czy to poziom trudności odpowiadal za zachowanie tych obrońców czy to ich AI takie niskie
Szczerze mówiąc boję się że nie ogarnę tych wszystkich szybkich taktyk i tricków. W PES 2013 to w ogóle potrafiłem tylko ten trick Riberego zrobić i tyle a oni dodają kolejne. ;/ W fifie trciki są o wiele łatwiejsze do zrobienia a w pesie są jakieś kombinacje z 3 albo 4 klawiszami. Po co tak utrudniać ? Chociaż w PES lepiej wyglądają te sztuczki. ;p
nie wiem jak długo śledzisz informacje w tematach (czy to pierwszy raz czy przy wcześniejszych PESach też) ale tutoriale przez KONAMI i wszelkie tego typu filmiki są nagrywane na 1 albo 2 gwiazdki aby dało się wykonać te wszystkie rzeczy które zaplanowali pomyśli jak długo by im zajęło nagrywanie tego filmiku jakby włączyli na 5 gwiazdek i próbowali wykonać te wszystkie tricki.
to miala byc prowokacjaz mojej strony ktora zniweczyles
Co nie zmienia faktu że te tricki są przekombinowane. Ciężko jest je wykonać a co dopiero zastosować w odpowiednim momencie w meczu ?
jakbyś kiedyś oglądał jak grają niektórzy czołowi gracze pesa to byś zmienił zdanie...
Czołowi gracze Pesa, i wiem co mówię! najczęściej używają: kwadrat+strzał i od czasu do czasu "bujanie się" z R2, kiedyś modnym też było strzałka lewo-prawo+przód i taka przekładanka jak tu od 4 minuty REJESTRACJA lub LOGOWANIE - i to by było na tyle , oczywiście podstawa to timing
na zeszłej stronie jest.