Jak się nie ma argumentów to się dopierdoli o znaki interpunkcyjne STANDARD.
nawet nie mam zamiaru kłócić się bo można tak tydzień dalej będę przeglądał ten syf by dokopać się do jakiejś interesującej informacji czyli trzeba jebnąć 100 postów kiedy demo i narzekania jaki to PES jest [cenzura] by dowiedzieć się czegoś interesującego...
Już język jakim się wyrażasz pokazuje Twój poziom wypowiedzi. Jeśli czytasz 3 linijki postu zamiast całego to widzisz że nie mam argumentów, a gdybyś przeczytał do końca to jednak wiedział byś, co sądzę o tych "fanboyach fify". Nie ma moderatora, nie ma kto sprzątać wątku to tak się dzieje, ja Ci nic na to nie poradzę, a Ty zniżasz się do takiego poziomu jak Ci "fanboje" używając słów takich jakie pogrubiłem w cytacie. Swoją drogą mogłeś pominąć to
"cenzura" bo i tak już zjechałeś tak nisko z poziomem językowym, że jedno przekleństwo w tą czy tamtą nie robi różnicy. A co do przeglądania syfu... wystarczy spojrzeć do pierwszego postu, tam masz cały ten "syf" uporządkowany i znajdziesz wszystkie informacje jakie Cię interesują na temat PES 2014 - oczywiście te, które do tej pory wyszły.
Co do filmiku "HEART"Fajnie zobaczyć bardziej jakieś ciekawsze urywki gameplayu niż działanie tego całego heart
ale swoją drogą niezła opcja, tylko mam nadzieję, że nie będzie to jakoś strasznie osłabiało zawodników i spektakularne "remontady" nadal będą możliwe
Dobrze to wygląda ale trzeba czekać dalej, jeszcze 2 filmiki, liczyłem na jakąś większą ilość informacji niż "tutoriale"ale nie jest źle i tak, w sumie KONAMI siedzi bardzo cicho w tym roku, może to i dobrze