Kurde ja może strasznie chaotycznie piszę.
Wygląda to tak załóżmy, że zakładasz sobie konto konami. Jedno podobno jest przypisane do jednego cd-keya.
Przy zakładaniu konta musisz podać adres email na który przysyłają Ci linki itp.
Rejestrujesz konto. Wszystko działa ok, grasz w PES jest ekstra.
Wychodzi nowy patch. Źle go zainstalowałem nie chciała odpalić w ogóle gra.
Więc odinstalowałem grę. Zainstalowałem. I tu pojawił się problem gdyż zapomniałem KONAMI ID i hasła do niego. Nie zauważyłem wcześniej iż na stronce konami jest możliwość przypomnienia hasła bądź id.
Wiele nie myśląc zarejestrowałem się od nowa na stronce konami. Podałem tego samego maila, na który otrzymałem ponownie linki aktywacyjne itp. Wymyśliłem sobie nowe konami id i nowe hasło.
Po tych manewrach wpisując nowe konami id w grze oraz nowe hasło wyskakuje ''konami id, password incoerrect'', ok zrozumiałe. Dałem ciała do jednego cd-keya jedno konami id. Spox.
Na stronce konami normalnie mogę wchodzić na swoje konto wpisując te nowe konami id itp.
No ale gra online nie działa.
Więc usunąłem całkowicie te nowe konto itd.
Po pewnym czasie znalazłem w domu kartkę z pierwszym poprawnie działającym Konami id i hasłem.
Wpisuję je w grze i dalej wyskakuje ''INCORRECT''.
A jak np. usunąłem te drugie nie działające konto to jak zakładam sobie z ciekawości nowe to mogę sobie wpisać te same Konami ID jakie miałem wcześniej i normalnie mogę jeszcze raz się tak samo nazywać. Oczywiście mowa o tym nie działającym ID.
A jeżeli wpiszę te pierwsze, które działało to wyskakuje, że konami id jest zajęte. Czyli pewne przypisane do mnie. Niby tak ma być.
Ale teraz uwaga.
Na stronce konami przy logowaniu jeżeli wpisuję swojego maila wyskakuje iż jest on nie zarejestrowany i nie mogę przez to odzyskać hasła do tego pierwszego poprawnie działającego Konami ID.