Ta gra to śmieć i każdemu kto jeszcze sie zastanawia nad kupnem tego dziadostwa ,to serdecznie odradzam !
Trzeba było aż wydać 100 zł żeby to wiedzieć?To samo co rok temu tylko ponoć miało być dopracowane ale jak zobaczyłem filmiki z gameplayem w wersji na PC to się przestraszyłem i postanowiłem nie kupić.Jednak nie kupie tego.Teraz będą ciągnąć to śćierwo do roku 2020-go na tym badziewnym silniku jakby nie mogli wreszcie zrozumieć że on się nie nadaje do tej gry.Może bardziej do Tomb Rider'a albo Kodu Da Vinci to tak.Gra na tym silniku od czternastki to jakieś nieporozumienie.
Nie mają pomysłu jak to zrobić,jakie zmiany wprowadzić aby było dobrze i grywalnie,,,ok.Zostawić więc tak jak było do 13-tki i nie robić nic;tylko nie dać sobie zabrać licencji na stadiony i lige hiszpańską etc.
Takie zmiany jakie oni poczynili to jest nic innego tylko samobój lub jak kto woli strzał w kolano i prosta droga na śmietnik.
Fifa 15 graficznie wygląda ładniej na konsolce PS Vita niż PES 15 na pełnoprawnym PC (!?!)
A ten narodowy i to jeszcze z zasuniętym dachem niczym by się grało na hali to ciekawe co za mądry wymyślił?Zrobił taką roszadę krótko mówiąc.Usunął Camp Nou i Santiago oraz wszystkie portugalskie i pozostałe hiszpańskie a także jeszcze pare innych a w to miejsce dał h.. wie na co i po co Narodowy z zasuniętym dachem i regulowaną długośćią źdźbła trawy na murawie;tfuj na dywanie.Zamiana rzeczywiście.Zamiana godna najwyższego uznania.Dlatego nie kupiłem właśnie.
A cena jej już spada.Na ultimie nowa w folii 78 zł.Za chwile będzie 58 zł a później za 20 tego gó... nikt nie ruszy.Szkoda ale tak jest.