Bale ? widziałbym go w drużynie Realu gdyż jest fenomenalnym graczem oraz stabilnym zapewnił by spokój drużynie, nie to co Di Maria który gra dobrze raz na pięć spotkań (on już raczej może pakować walizki). Skoro Real zakupił Bale'a (moje domniemania) to mam nadzieje że nie za cenę wyższą niż CR7 (wtedy to by się dopiero żarli, Kryśka by pękł).Gra 2 def. to podstawa zwłaszcza przy ataku pozycyjnym, więc Ozil albo Isco pójdą na ławkę, w obecnej chwili prędzej Ozil tam trafi. Kaka ? co on jeszcze robi w drużynie ? Zniszczyły go kontuzje nie Real a teraz odcina kupony za siedzenie na ławce i to nie byle jakie !
Coentrao,Di Maria,Arbeloa są w Madrycie "na wylocie" tak bynajmniej mi się wydaje.
Przyjdzie Bale (oby) oraz sądzę iż Peraz dopiero za rok kupi Falcao gdyż ten nie może zaaklimatyzować się w Monaco, byłby to genialny interes gdyż prezes Atletico podczas gdy Falcao był w Atle sprzedał by Radamela po zawyżonej cenie, a teraz wszystkie klauzule spoczywające na Kolumbijczyku wygasły a sam Falcao gdy będzie bez formy to jego wartość automatycznie spadnie, to młody gracz a w Realu mógłby powstać z podwójnymi siłami z taką ekipą to typowa 9 której Realowi teraz brakuje jak niegdyś brakowało rozgrywającego (próbowano nawet Beckhama na tej pozycji, ale to bez zbytnich sukcesów).Bo Karim "Spalony" Benzema nie przekonuje mnie od samego początku, 1 góra 2 udane sezony, jestem tego zdania co Mou że Karim w napadzie to jak iść na polowanie z kotkiem