Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604491 razy)

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #1500 dnia: Październik 23, 2011, 16:25:00 »
GG MU ! - No trudno trzeba się otrząsnąć i grać dalej.

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 13.02.2010r.
  • Pan Nikt
    • Filmweb
« Odpowiedź #1501 dnia: Październik 23, 2011, 16:25:47 »
Man City odegrał się za te wszystkie porażki w poprzednich latach

Offline Irius

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.09.2010r.
« Odpowiedź #1502 dnia: Październik 23, 2011, 16:26:42 »
A ja tam jestem nawet zadowolony z tego wyniku. Cholernie szanuje i podziwiam United, no ale jakoś nie przepadam. Do City zaś jestem neutralny więc mi oni latają.  :D

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #1503 dnia: Październik 23, 2011, 16:30:56 »
Włączyłem mecz w 78 minucie ,zdążyłem obejrzeć jeszcze 4 bramki ;)
" border="0
" border="0

Offline HandyMan

• Amator
  • *
  • Na forum od: 04.10.2011r.
« Odpowiedź #1504 dnia: Październik 23, 2011, 16:32:53 »
nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało. Po prostu City to buraki a Balotteli to zwykły cwel (wczoraj podpalił sobie dom :P)

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1505 dnia: Październik 23, 2011, 16:34:14 »
Ludzie trzymajcie mnie! Rozumiem, dostaliśmy lanie, ale przecież to porażka, straciliśmy 3 punkty, ale to 9 kolejka! No, ale jeśli ktoś pisze takie coś:

Takich gości trzeba palić na stosie, ja pier...
One Love, One United, na zawsze z Diabłami! :)

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1506 dnia: Październik 23, 2011, 16:34:26 »
nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało. Po prostu City to buraki a Balotteli to zwykły cwel (wczoraj podpalił sobie dom :P)

oprócz tego wygrali na OT 6:1, więc jakiś szacunek się należy... a wyśmiewający się z Arsenalu przez najbliższe 3 dni pewnie poczują to samo
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #1507 dnia: Październik 23, 2011, 16:37:52 »
Płacz dalej : D

Offline Irius

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.09.2010r.
« Odpowiedź #1508 dnia: Październik 23, 2011, 16:38:32 »
wczoraj podpalił sobie dom :P
Swoją drogą to ciekawe co ich (on + jacyś jego znajomi) podkusiło aby odpalać fajerwerki w łazience. ;D
Ludzie trzymajcie mnie! Rozumiem, dostaliśmy lanie, ale przecież to porażka, straciliśmy 3 punkty, ale to 9 kolejka! No, ale jeśli ktoś pisze takie coś:

One Love, One United, na zawsze z Diabłami! :)
United takich kibiców ma dużo, mimo wszystko i tak każdy z klapkami na oczach ślepo twierdzi, że tylko Barcelona takowych "fanów" posiada.

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Na forum od: 15.09.2008r.
« Odpowiedź #1509 dnia: Październik 23, 2011, 16:39:40 »
Pawlodar_10 - Przecież dobrze wiesz, jacy na tym forum są niektórzy użytkownicy. Oczywiście City należy się szacunek za ten mecz, a to, że Mario podpalił sobie dom to świadczy tylko o jego głupocie, co nie zmienia faktu, że jest świetnym piłkarzem.

Offline HandyMan

• Amator
  • *
  • Na forum od: 04.10.2011r.
« Odpowiedź #1510 dnia: Październik 23, 2011, 16:47:19 »
No wiem że im się szacunek należy ale każdy ma być prawo wkurzony jak diabli

Ale my tutaj co obecnie przebywamy w tym wątku nadal trzymamy kciuki za nasze ukochane United

Odnosząc się do fotki którą dał NexaT

Ten gościu co napisał w opisie na stronie DevilPage to zwykły zdrajca, jedyne osoby które tak robią  to tylko dzieci w wieku 8-12. Ja kibicem MU jestem z 5 lat odkąd to zacząłem się interesować piłką nożną to tylko ten klub lubiłem i nie przejmowałem się porażkami np. w LM kiedy to w tym roku grali w finale z Barcą

Spokojnie ludziska, w następnym meczu z City to oni dostaną takie lanie że się nie pozbierają i my po raz drugi z rzędu zdobędziemy mistrzostwo PL choć nie musimy się o to starać tak bardzo bo nie jesteśmy w takiej sytuacji co Arsenal.
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 16:50:49 wysłana przez HandyMan »

Offline Ukassiu

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 28
  • Na forum od: 20.08.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1511 dnia: Październik 23, 2011, 16:50:10 »
oprócz tego wygrali na OT 6:1, więc jakiś szacunek się należy... a wyśmiewający się z Arsenalu przez najbliższe 3 dni pewnie poczują to samo

Oj myśle ze przegrana Arsenalu nie była aż taką klęską jak ta dzisiejsza United. Niby niższa ale za to u siebie i to w najważniejszych dla nich derbach.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1512 dnia: Październik 23, 2011, 16:54:51 »
Po raz pierwszy od dłuższego czasu chce mi się po prostu płakać, obejrzawszy mecz piłki nożnej.

Kilka głów musi polecieć. Skończyło się pozwolenie na pie_dolenie, że to tylko przejściowy kryzys i wszystko będzie dobrze.

Spróbuj człowieka choć po części zrozumieć. Naprawdę czujesz teraz dumę, czy raczej wstyd i poniżenie? No ale faktycznie, to tylko porażka, c_uj z tym, że odniesiona w derbach i u siebie, że przerwała długą serię ze zdobyczą punktową u siebie, że United stracili sześć bramek po raz pierwszy od x lat (podejrzewam, że od co najmniej kilkunastu), że zaliczyli najwyższą porażkę derbową na Old Trafford w historii, że tak wysoko z City przegrali ostatnio 83 lata temu. No przecież nic się k_rwa nie stało.

Spokojnie ludziska, w następnym meczu z City to oni dostaną takie lanie że się nie pozbierają
Sorry, ale w tym momencie bardzo sprytnie udajesz, że jesteś niepoczytalny.

Oj myśle ze przegrana Arsenalu nie była aż taką klęską jak ta dzisiejsza United. Niby niższa ale za to u siebie i to w najważniejszych dla nich derbach.
+1.
" border="0

Offline ExiTer

• Amator
  • *
  • Na forum od: 23.10.2011r.
« Odpowiedź #1513 dnia: Październik 23, 2011, 17:08:21 »
Jestem załamany :'(. Jednak pierwsze co chciałbym napisać to że City należą się brawa. United po prostu miało naprawdę pechowy dzień co zdarza się każdemu w sporcie, W każdej dyscyplinie sportowej każdy nie może wszystkiego wygrywać. City jeszcze 3-4 lata temu było zwykłym średniakiem w lidze jak np. Everton czy Fulham a za pomocą nowego właściciela zdobyli wiele pieniędzy które przeznaczyli na transfery świetnych piłkarzy, po tych kilku latach City zrobiło co chciało czyli wygrało derby po bardzo długim czasie. Każdy kibic MU chyba wie że od pewnego czasu United ma problemy z kontuzjami ale to wiecznie trwać nie będzie.

Offline pesmaniac

• Prezes klubu
  • Na forum od: 24.05.2008r.
    • Status GG
    • Fotochromy
  • Gram w: PES 6, PES 2013, FIFA 11
« Odpowiedź #1514 dnia: Październik 23, 2011, 17:28:16 »
Sądny dzień, ale UNITED jeszcze ostatniego słowa nie powiedziało. ! Ta porażka niech będzie dla Nich motywacją !

\o/\o/\o/ GLORY GLORY MAN UNITED ! \o/\o/\o/
\o/ Glory Glory Man United! \o/

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #1515 dnia: Październik 23, 2011, 17:33:21 »
Ładny gol Fletchera

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1516 dnia: Październik 23, 2011, 17:33:21 »

Po raz pierwszy od dłuższego czasu chce mi się po prostu płakać, obejrzawszy mecz piłki nożnej.

Ja płacze często, np. jak United wygrało 8-2 z Arsenalem, albo po finale LM w 2009, chociaż tutaj dostaliśmy niezłe manto.

Kilka głów musi polecieć. Skończyło się pozwolenie na pie_dolenie, że to tylko przejściowy kryzys i wszystko będzie dobrze.

Ta, i oberwą pewni Ci zawodnicy którzy się starali, ale im nie wychodziło. Evans pewnie zostanie usprawiedliwiony przez SAF'a, że jest młody.. blabla..

Spróbuj człowieka choć po części zrozumieć. Naprawdę czujesz teraz dumę, czy raczej wstyd i poniżenie? No ale faktycznie, to tylko porażka, c_uj z tym, że odniesiona w derbach i u siebie, że przerwała długą serię ze zdobyczą punktową u siebie, że United stracili sześć bramek po raz pierwszy od x lat (podejrzewam, że od co najmniej kilkunastu), że zaliczyli najwyższą porażkę derbową na Old Trafford w historii, że tak wysoko z City przegrali ostatnio 83 lata temu. No przecież nic się k_rwa nie stało.

Rozumiem go, bo ja też czuje smutek i żal, że dostaliśmy taki wpier.. No, ale żeby mówić, cytuje "wypisuje się z tej drużyny gejów", "wstydzę się, że jestem kibicem manutd", to chyba trochę przegięcie. Inne wielkie drużyny też ostro przegrywały, a potrafiły się podnieść, nie pierwszy raz dostajemy takie manto. Chelsea w tamtym sezonie też miała załamanie formy, ale na koniec sezonu traciła do nas 6 punktów, gdzie w połowie było to około 20. :) Trochę szkoda, że przegraliśmy u SIEBIE, i do tego z CITY. :(

Bardzo mi żal, że bronisz tamtego użytkownika który napisał, że wstydzi się kibicować United.

PS. Chelsea przegrywa z Park Rangers 1:0. :)
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 17:35:23 wysłana przez NexaT »

Offline ExiTer

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1517 dnia: Październik 23, 2011, 17:40:33 »
Ta, i oberwą pewni Ci zawodnicy którzy się starali, ale im nie wychodziło. Evans pewnie zostanie usprawiedliwiony przez SAF'a, że jest młody.. blabla..

Nie wiem jakim cudem ale Evans na DevilPage prowadzi w klasyfikacji najlepszego piłkarza United w dzisiejszym meczu z MC

P.S - Cytat z WP

Skąd oni wytrzasnęli takiego słabego bramkarza? Do tej pory po jego błędach nadrabiali atakiem, ale wystawianie takiego szmaciarza i trzymanie króla strzelców na ławie aż się prosi o nauczkę.
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 17:44:57 wysłana przez ExiTer »

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1518 dnia: Październik 23, 2011, 17:44:22 »
Nie wiem jakim cudem ale Evans na DevilPage prowadzi w klasyfikacji najlepszego piłkarza United w dzisiejszym meczu z MC

Przecież oni głosują "dla jaj". Evans spieprzył cały mecz swoją czerwoną kartką, i teraz wszyscy uważają go za najlepszego piłkarza meczu. Mam nadzieje, że pojmujesz to o czym teraz pisze.

Offline ExiTer

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1519 dnia: Październik 23, 2011, 17:46:44 »
Przecież oni głosują "dla jaj". Evans spieprzył cały mecz swoją czerwoną kartką, i teraz wszyscy uważają go za najlepszego piłkarza meczu. Mam nadzieje, że pojmujesz to o czym teraz pisze.

Tak, nie wiem dlaczego w tak ponurych chwilach oni sobie robią głosowanie ,,dla jaj''. Ja uczciwie zagłosowałem na Fletchera że zdobył jedną, jedyną bramkę dla nas
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 17:51:01 wysłana przez ExiTer »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1519 dnia: Październik 23, 2011, 17:46:44 »