Dla mnie Pes jest świetny naprawda gra warta zakupu:) oczywiście ma pare błędów, które w następnej serii ( a może i w tej przez patche:) by poprawić:
- Faule są czasami masakryczne (faulujesz a sędzia puszcza grę, tylko, że twój gracz leży a ty nie możesz już kontynuować akcji tak jak byś chciał, czasami idą takie kosy gdzie ewidentnie koleś spóźnił się z wślizgiem a sędzia nic!) i nie moża powiedzieć, że jest o realistyczne bo sędziowie się mylą bo nawet nasi z ekstraklasy by to zauważyli;)
- Bramkarze (czasami ich interwencje są śmieszne, komiczne, żenujące ) Ok w realu też się zdarzają [cenzura] ale to co robią czasami ci bramkarze w grze to śmiech, przydało by się też pare nowych animacji bramkarzy np jak strzelamy i piłka ewidentnie idzie wysoko gdzieś obok a bramkarz stoją tak jak by zaraz miał się posra.ć Mrugnięcie śmiesznie to wygląda
- Animacja biegu ( Jest Ok ale jakoś tak śmiesznie biegają szczególnie szybcy zawdonnicy jak Messi, CR, wygląda to musicie przyznać nienaturalnie mam nadziej, że w Pesie 2011 będą już perfekcyjne:)
- Przenikanie ( no widać np. jak się zaczyna mecz to piłkarze jak stoją to mają "zatopione" palce w koszulkach;)
Ale jeśli chodzi o całość to powiem, wam że jestem Bardzo zadowolony z Pesa 2010 czekam tylko, żeby online był naprawdę super dopracowany bo są lagi i opóźnienia, a kompa i łącze mam naprawdę dobre wiec trzeba jeszcze tylko do popieścić i będzie gitara:)
Jak dla mnie Ocena 9/10