Ja w koncu tez zasmakowalem PESA'a 2010. Jedyne w co upalalem to CL (za master leaque sie wezme jak juz beda jakies stroje, poprawione kluby, kopacze). Obecnie jestem w 1/2 gdzie Interem rozbije ManU:) Chcialem wczoraj (w zasadzie to dzis) zakonczyc CL ale sie zorietowalem ze to juz 4 rano a do pracy rano trzeba wstac.....
Co do samej gry to mam mieszane uczucia. Troszke za szybka, zas demo bylo tyc za wolne. cos posredniego byloby git. zachowanie bramkarzy lepsze niz w demie ale nadal to nie to co powinno byc. Duza role gra taktyka, fajnie mozna zauwazyc zmiany w grze zespolu kiedy w trakcie meczu zmieni sie taktyke, nawet komp wtedy glupieje. a propos kompa, to uklada sobie dziwne squady. gdy po pierwszym meczu w 1/4 finalu LM rozbilem Barce 4-1 w II meczu Guardiola cos przekombinowal z taktyka:D na lawie siedzieli Ibra, Messi, Xavi no i Valdes (to jestem w stanie zrozumiec, puscil 4). To co mi baardzo przypadlo do gustu to zachowanie pilki, naprawde zachowuje sie bardzo zblizenie do reala. Miodzio.
Czekam na info o multi, jak bedzie, hmmmm, no tak z 200 razy lepsze niz u poprzednikow lece do sklepu (choc i tak pewnie polece)