Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 634597 razy)

Offline Bonito

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.02.2010r.
  • vamos barca !
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #2340 dnia: Listopad 16, 2011, 13:21:35 »
I proszę skończcie pieprzy* jak ten oszołom pisowski, który "zatrzymał Anglię" że Matuszczyk to "farbowany lis".
Możecie tak mówić sobie o Polanskim czy Obraniaku, to wasza sprawa, ale Matuszczyka zostawcie w spokoju. No bo jak można  mówić tak o chłopaku który urodził się w Polsce, ma polskich rodziców mówi perfekcyjnie po Polsku, i nigdy nie zastanawiał się nad tym, którą reprezentacje wybrać? Może zaraz zaczniecie mówić, że w kadrze mogą występować tylko Ci co co grają w polskich klubach?

Tak, i nawet nie wie co jest za swieto 11 listopada :) Takie z niego super Polak.
" border="0

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.06.2009r.
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #2341 dnia: Listopad 16, 2011, 15:26:25 »
Tak, i nawet nie wie co jest za swieto 11 listopada :) Takie z niego super Polak.
Skąd to info ?

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #2342 dnia: Listopad 16, 2011, 15:46:50 »
Skąd to info ?

x2.

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
« Odpowiedź #2343 dnia: Listopad 16, 2011, 16:04:54 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Rodowity POLAK, z krwi i kości. Dobrze, że o tym napisałeś, bo zapomniałem podać tego argumentu wcześniej.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2344 dnia: Listopad 16, 2011, 16:25:43 »
No tak, ale on nie chce się wypromować, tylko Polański... ::)

Podolski również się chciał pokazać i poleciał na silniejszą reprezentację. Pomogło mu to, chociaż w klubie (w przeciwieństwie do reprezentacji) nigdy powalająco nie grał. Jaki z niego prawdziwy Polak, skoro najprawdopodobniej nawet nie chciał grać w biało-czerwonych barwach, gra dla największego obok Rosji i Szwecji rywala Polski i jeszcze sprzedał tę żałosną bajeczkę polskim mediom?

on raczej nie gra dla nas z powodu przywiązania do Polski
Wałkowałem to już setki razy. Jak Polański - piłkarz kłamie, a gazety mówią prawdę, ale jak Podolski, to cierpiący męczennik, któremu nie pozwolono spełnić marzenia gry z Orłem Białym na piersi (fajnie dążył w kierunku spełnienia tego swojego pragnienia, pokolorował sobie godło tak, by ptak był czarny), a osoby, które go próbowały nakłonić do wyboru polskiej kadry nie wykazały się kompetencją. Ba, większa część osób w ogóle nie wie, że ktokolwiek z PZPN-u interesował się Podolskim.
" border="0

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #2345 dnia: Listopad 16, 2011, 18:58:56 »
Podolski również się chciał pokazać i poleciał na silniejszą reprezentację. Pomogło mu to, chociaż w klubie (w przeciwieństwie do reprezentacji) nigdy powalająco nie grał. Jaki z niego prawdziwy Polak, skoro najprawdopodobniej nawet nie chciał grać w biało-czerwonych barwach, gra dla największego obok Rosji i Szwecji rywala Polski i jeszcze sprzedał tę żałosną bajeczkę polskim mediom?
Podolski na nic nie leciał gdyby wychowywał się w Polsce nauczyłby się 50 % mniej tego co w Niemczech to oni z niego zrobili piłkarza na poziomie nie oszukujmy się i oni mieli prawo powiedzieć mu: "jestes naszym chłopcem" nie każdy piłkarz jest wielkim patriotom jak Drogba który mógł grać dla Francji a wybrał biedną Afrykę. Jeżeli piłkarz jest sredniakiem i nie łapie się do "rodzimej" kadry a ma jakieś powiązania z inną to proste i logiczne że wybierze tą słabszą w której może chociaż zagrać jeżeli piłkarz jest dobry i jest kluczowy w swojej kadrze nie wybierze tej 2 słabszej twierdzącej że jest ma z nią jakieś powiązania
" border="0" border="0

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #2346 dnia: Listopad 16, 2011, 20:30:16 »
No tak, ale on nie chce się wypromować, tylko Polański... ::)

Wałkowałem to już setki razy. Jak Polański - piłkarz kłamie, a gazety mówią prawdę, ale jak Podolski, to cierpiący męczennik, któremu nie pozwolono spełnić marzenia gry z Orłem Białym na piersi (fajnie dążył w kierunku spełnienia tego swojego pragnienia, pokolorował sobie godło tak, by ptak był czarny), a osoby, które go próbowały nakłonić do wyboru polskiej kadry nie wykazały się kompetencją. Ba, większa część osób w ogóle nie wie, że ktokolwiek z PZPN-u interesował się Podolskim.
ja nie mówię o Podolskim, pewnie i on też, ale Polanski sam otwarcie mówił, że nie wyobraża sobie gry dla Polski, żeby tak otwarcie powiedzieć trzeba być bardzo odważnym (tym bardziej, że teraz gra dla naszej reprezentacji)
może i Perquis (czy jak to się pisze), i Obraniak mają to samo w głowie, ale nie przypominam sobie by mówili otwarcie, że nie mają zamiaru gry dla nas.
Co do Podolskiego też nie byłbym tego w 100% pewien, nie ma pewności jak było i skąd wiesz, że to właśnie druga strona nie opowiada bajeczek :)
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2011, 20:34:04 wysłana przez PortoFan »
" border="0

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #2347 dnia: Listopad 16, 2011, 21:32:37 »
Jezu, czy to ważne... mnie osobiście to nie interesuje kto co kiedyś opowiadał, bo i tak nic takie gadanie nie zmieni. Ci w/w panowie grają dla naszej reprezentacji i ja wierzę, że dają z siebie wszystko podczas meczów. Nie wiem, może jestem osamotniony w swoich poglądach, ale naprawdę nie przeszkadza mi obecność Polańskiego czy Perquísa w kadrze, jeśli faktycznie mają wystarczająco duże skillsy na bycie w reprezentacji, to widocznie to ,że się tam znaleźli nie jest przypadkiem.

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #2348 dnia: Listopad 16, 2011, 21:45:17 »
Jezu, czy to ważne... mnie osobiście to nie interesuje kto co kiedyś opowiadał, bo i tak nic takie gadanie nie zmieni. Ci w/w panowie grają dla naszej reprezentacji i ja wierzę, że dają z siebie wszystko podczas meczów. Nie wiem, może jestem osamotniony w swoich poglądach, ale naprawdę nie przeszkadza mi obecność Polańskiego czy Perquísa w kadrze, jeśli faktycznie mają wystarczająco duże skillsy na bycie w reprezentacji, to widocznie to ,że się tam znaleźli nie jest przypadkiem.

Podbijam.
" border="0
" border="0

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
« Odpowiedź #2349 dnia: Listopad 16, 2011, 22:12:32 »
No pewnie, masz rację, ale co będzie po Euro, czy oni będą dalej chcieć dla nas grać
nie wiem jak to było z Olisadebe, ale chyba trochę podobnie
" border="0

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #2350 dnia: Listopad 16, 2011, 22:19:36 »
Po euro się będziemy martwić, nie zapominajmy że młodzież nam pomału rośnie, do tego pewnie dojdzie paru kolejnych pseudoniemców :) póki co najważniejszy jest występ na ME i tym się powinniśmy przejmować

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #2351 dnia: Listopad 16, 2011, 22:38:08 »
Dokładnie. Już nie mogę się doczekac okresu po Euro. Nasza reprezentacja będzie wtedy ,wiele mocniejsza od obecnej, biorąc pod uwagę potencjał obecnej ,polskiej młodzieży.
" border="0
" border="0

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
« Odpowiedź #2352 dnia: Listopad 16, 2011, 22:42:50 »
Miejmy tylko nadzieję, że się nie zmarnują nasze talenty :)
szkoda, że nie wszystkie młodzieżowe reprezentacje prezentują dobry poziom, ostatnio chyba z Mołdawią (U21 chyba) przegralismy?
" border="0

Offline Palacio

• Administrator
  • Dostał Piw: 300
  • Na forum od: 04.03.2009r.
    • Status GG
    • Steam
    • BOCA JUNIORS
  • Gram w: eFootball PES 2022
« Odpowiedź #2353 dnia: Listopad 17, 2011, 00:36:39 »
Z tą młodzieżą to macie marzenia. Będziemy dalej trzymać poziom średniej drużyny europejskiej.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2354 dnia: Listopad 17, 2011, 12:00:43 »
Z Podolskim to pamiętam przed MS 2002 jak sam Poldi mówił że chce grać na Polski i to w wypowiedzi TV a nie w gazecie, Engel powiedział że go nie potrzebuje bo są lepsi w lidze.

Mnie już też wali to co kto mówił, również myślę że farbowanymi lisami w naszej kadrze byli tylko Oli i Roger
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #2355 dnia: Listopad 17, 2011, 12:50:07 »
Oli to akurat nam dał awans na MŚ po 16 latach
" border="0" border="0

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2356 dnia: Listopad 17, 2011, 14:09:31 »
ale był farbowanym lisem
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #2357 dnia: Listopad 17, 2011, 14:17:09 »
hehe to mnie smieszy jak juz cos to mozna bylo by go nazwac asfaltem ale to i tak nam nie przeszkadzalo jak ladowal bramki dla kadry
" border="0" border="0

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #2358 dnia: Listopad 17, 2011, 15:36:37 »
Nikomu też nie przeszkadzało jak Roger strzelił na euro ze spalonego, ale czy to ważne ?

Bossman

• Gość
« Odpowiedź #2359 dnia: Listopad 17, 2011, 16:03:31 »
Faktycznie. Olisabede oraz Roger nie mają nic spólnego z Polską po za tym że grali w Polskich klubach, i dla tego błędem było wsadzenie ich do kadry. No prawda, w Anglii oraz we Francji gra wiele obcokrajowców ale to ze względu na to że ktoś wyemigrował do danego kraju i oprócz piłki nożnej mają coś wspólnego z krajem gdzie grają. Z piłkarzami typu Polański czy Obraniak to ja się zgadzam z tego powodu że w przeszłości, krewni piłkarza mieszkali w Polsce lub mieli powiązanie.

Ale przynajmniej dzięki Olisabede osiągnęliśmy awans na MŚ gdzie zagraliśmy nieźle ale nie do końca dobrze. Najlepszy piłkarz reprezentacji Polski na MŚ 2002...Olisabede :P

Z Podolskim to pamiętam przed MS 2002 jak sam Poldi mówił że chce grać na Polski i to w wypowiedzi TV a nie w gazecie, Engel powiedział że go nie potrzebuje bo są lepsi w lidze.

Mnie już też wali to co kto mówił, również myślę że farbowanymi lisami w naszej kadrze byli tylko Oli i Roger

Przykładem jest także odrzucenie Petera Schmiechela :(
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2011, 16:05:04 wysłana przez Bossman »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2359 dnia: Listopad 17, 2011, 16:03:31 »