Dla mnie to jest chore, by zawodnik typu Modelski, Gliwa, Gikiewicz, Jankowski już za kilka dni powiedzieli, że są reprezentantami Polski. Goście, którzy nie błyszczą w słabej ekstraklasie jadą na kadre.
Ale tu pretensje nie do Smudy, tylko do PZPN, że zorganizował taki śmieszny mecz.
Ale do Smudy, też mam kilka pytań. Modelski ? za to, że jest młody, czy za to, że zawala bramkę za bramką. Gliwa - sory ale jak dla mnie na kadrę to on nie zasługuje jeszcze. Gikiewicz ?? przez 2 sezony zmiennik Kelemena zagrał 2 mecze i do kadry, brawo! Jankowski - może na początku zasługiwał ale teraz, stary Abbot go wygryzł ze składu a np. Janoszka, który w Ruchu gra od 2 sezonów systematycznie w kadrze się nie pojawił.
Nie wspomnę o Pawłowskim bo od razu mi się robi gorąco, KUR** FRANEK kiedy ty przestaniesz powoływać swoich pupili ? Ten chłopak gra tragicznie, w okropnie słabym Zagłebiu, jest jednym z najgorszych zawodników tego klubu, jego forma jest TRAGICZNA! a Smuda dalej daje mu szanse ! Brakuje jeszcze tylko super skutecznego Plizgi ale chyba tylko przez kontuzję.
Nie ma sensu się nawet denerwować, najbardziej boli mnie właśnie to, kto po takim meczu będzie miał miano reprezentanta ! Kto i co najważniejsze za CO ?