Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 634586 razy)

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #2400 dnia: Listopad 22, 2011, 19:28:02 »
Jest! Kamień spadł mi z serca..
A tak na serio, dla mnie te logo PZPN'u tak bardzo nie przeszkadzało, ale fajnie, że wraca orzełek. Mam nadzieje, że w nowych koszulkach rozpoczniemy dobrze PRAWIE nowy rok.

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #2401 dnia: Listopad 22, 2011, 19:59:28 »
Logo PZPN-u zostanie, orzełek najprawdopodobniej między logiem, a znaczkiem Nike.
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2402 dnia: Grudzień 04, 2011, 21:52:11 »
polecam dzisiejsze Cafe Futbol szczególnie pierwsza część o delegacji PZPN na losowaniu
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

-SENDER-

• Gość
« Odpowiedź #2403 dnia: Grudzień 04, 2011, 22:08:15 »
polecam dzisiejsze Cafe Futbol szczególnie pierwsza część o delegacji PZPN na losowaniu
oglądałem i muszę przyznać że ciekawe tematy poruszają ;D

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
« Odpowiedź #2404 dnia: Grudzień 04, 2011, 22:25:54 »
Jak dla mnie, to oni za dużo gadają o machlojkach w PZPN-ie, a za mało o polskiej lidze, grze Legii i Wisły w pucharach(z tego co pamiętam, był tylko materiał filmowy nt. ostatnich meczów pt.Górą goście), czy nawet ewentualnych następców Lewandowskiego w ataku.
Jak tak dalej pójdzie to tylko My(ja,Sender,RMF) będziemy robić im oglądalność, inni ich nie będą mogli słuchać i zdejmą to z ramówki :D.
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2405 dnia: Grudzień 06, 2011, 13:30:03 »
BRAMKARZE

Rafał GIKIEWICZ (Śląsk Wrocław)
Michał GLIWA (Polonia Warszawa)

OBROŃCY

Piotr CELEBAN (Śląsk Wrocław)
Grzegorz WOJTKOWIAK (Lech Poznań)
Marcin KAMIŃSKI (Lech Poznań)
Maciej SADLOK (Polonia Warszawa)
Filip MODELSKI (GKS Bełchatów)
Adam DANCH (Górnik Zabrze)

POMOCNICY

Tomasz JODŁOWIEC (Polonia Warszawa)
Rafał MURAWSKI (Lech Poznań)
Szymon PAWŁOWSKI (Zagłębie Lubin)
Sebastian MILA (Śląsk Wrocław)
Waldemar SOBOTA (Śląsk Wrocław)
Tomasz KUPISZ (Jagiellonia Białystok)

NAPASTNICY

Arkadiusz PIECH (Ruch Chorzów)
Maciej JANKOWSKI (Ruch Chorzów)

Zajebisty skład nikogo z Legii ani Żyro ani Wolskiego ani Borysiuka rozumiem że oni grają z Hapoelem i w sumie może i dobrze że nie jadą na kadrę. Mamy za to Pawłowskiego co przechodzi obok meczów a wczoraj dał zajebisty popis. Sobote fajnie 2 dobre mecze w rundzie, Modelskiego co piłki nie potrafi wyprowadzić czy garbatego Mile.  Polecam blog Kowala na Weszlo dobra koncepcja. Ciekaw z kim zagramy 16 bo Bośniacy dalej twierdzą że nie będzie żadnego meczu z nami.
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
« Odpowiedź #2406 dnia: Grudzień 06, 2011, 14:24:47 »
Dla mnie to jest chore, by zawodnik typu Modelski, Gliwa, Gikiewicz, Jankowski już za kilka dni powiedzieli, że są reprezentantami Polski. Goście, którzy nie błyszczą w słabej ekstraklasie jadą na kadre.
Ale tu pretensje nie do Smudy, tylko do PZPN, że zorganizował taki śmieszny mecz.
Ale do Smudy, też mam kilka pytań. Modelski ? za to, że jest młody, czy za to, że zawala bramkę za bramką. Gliwa - sory ale jak dla mnie na kadrę to on nie zasługuje jeszcze. Gikiewicz ?? przez 2 sezony zmiennik Kelemena zagrał 2 mecze i do kadry, brawo! Jankowski - może na początku zasługiwał ale teraz, stary Abbot go wygryzł ze składu a np. Janoszka, który w Ruchu gra od 2 sezonów systematycznie w kadrze się nie pojawił. 
Nie wspomnę o Pawłowskim bo od razu mi się robi gorąco, KUR** FRANEK kiedy ty przestaniesz powoływać swoich pupili ? Ten chłopak gra tragicznie, w okropnie słabym Zagłebiu, jest jednym z najgorszych zawodników tego klubu, jego forma jest TRAGICZNA! a Smuda dalej daje mu szanse ! Brakuje jeszcze tylko super skutecznego Plizgi ale chyba tylko przez kontuzję.

Nie ma sensu się nawet denerwować, najbardziej boli mnie właśnie to, kto po takim meczu będzie miał miano reprezentanta ! Kto i co najważniejsze za CO ?

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #2407 dnia: Grudzień 06, 2011, 15:12:14 »
GLIWA!!!!
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline Florq

• Menadżer
  • Na forum od: 19.09.2008r.
  • Gary Neville is a red, he hates scousers...
« Odpowiedź #2408 dnia: Grudzień 06, 2011, 15:24:56 »
Zapomnieli kuźwa Adamiakowej powołać. Po uja ten sparing, skoro i tak nie ma graczy np. Legii? Oni i tak na pewno nie zagrają na Euro. Pawłowski? Ludzie, gra beznadziejnie. Gdzie np. Możdżeń, Cywka, Janoszka?

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 12.12.2007r.
« Odpowiedź #2409 dnia: Grudzień 06, 2011, 15:45:19 »
czego się pienicie, każdy ma swoją wizję budowania zespołu. Powołał Gikiewicza, bo rozegrał ostatnio dobre mecze (nie wspomne o jego świetnym występie w niedziele), mógł powołać też Pawłowskiego z Lechii, ale wybrał tego 1 i trudno (mi osobiście nie przeszkadza). Wątpie, żeby każdy wypowiadający się tutaj, oglądał z 3-5 meczów GKS-u Bełchatów, żeby mówić,że Modelski jest rzeczywiście jest za słaby na kadre i zawalił gole. I nie myślę tu o skrótach, a o większości, jak nie całych meczach. Rozumiem, że możecie wnioskować, że gra słabo oglądając go przez kilka minut w TV, ale nie "drzyjcie" mordy, że ten jest słaby, ten to w ogóle nie powinien grać w ekstraklasie. Wszyscy nagle stali się znawcami.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Ukassiu

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 28
  • Na forum od: 20.08.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #2410 dnia: Grudzień 06, 2011, 15:54:10 »
Modelski podstawowy obrońca młodzieżówki, więc dlaczego miałby nie być spróbowany?

Offline Macieq29

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.12.2011r.
« Odpowiedź #2411 dnia: Grudzień 06, 2011, 15:58:21 »
Ale Możdżeniowi należał by się jakiś debiut za rok :)

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2412 dnia: Grudzień 06, 2011, 16:10:27 »
Robi99- wystarczy, że oglądam skróty i obejrzałem kilka całych spotkań GKS'u, uwierz mi Modelski jest za słaby na kadre zagrał raptem kilkanaście spotkań w T-mobile Ekstraklasie, i w żadnym się nie wyróżnił.

Uważam, że gra w kadrze to powinna być nagroda, naprawdę uważasz, że Modelski jest już gotowy i, że zasłużył na kadrę? Moim zdaniem zdecydowanie NIE!
Ukassiu - spróbować? haha, proszę Cię wszyscy wiemy, że to będzie jego pierwsze i ostatnie powołanie przez najbliższe 2 lata. Przed Euro szansy nie dostanie na 100% i wszyscy o tym wiemy, wszyscy wiemy jaki jest Smuda.
Na powołanie zasłużył Danch czy chociażby Piech ale nie Modelski. No ale to jest tylko moje zdanie.
Z drugiej strony Smuda musiał uzbierać 16 zawodników a w Ekstraklasie ciężko znaleźć tylu zawodników na niezłym poziomie. Szczególnie, że z Wisły i Legii pewnie pojechało by około 7\10 zawodników, więc taki Modelski szansy by nie dostał.

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #2413 dnia: Grudzień 06, 2011, 16:20:51 »
Robi99- wystarczy, że oglądam skróty i obejrzałem kilka całych spotkań GKS'u, uwierz mi Modelski jest za słaby na kadre zagrał raptem kilkanaście spotkań w T-mobile Ekstraklasie, i w żadnym się nie wyróżnił.
ale czy ja mówie, że jest za słaby ? Mówie tylko, że ludzie zbyt pochopnie oceniają, nie mając do końca pojęcia o umiejętnościach poszczególnych zawodników. Czytaj ze zrozumieniem.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2414 dnia: Grudzień 06, 2011, 16:25:48 »
Dla mnie to jest chore, by zawodnik typu Modelski, Gliwa, Gikiewicz, Jankowski już za kilka dni powiedzieli, że są reprezentantami Polski.
Co ty masz do Jankowskiego? Jak zasługiwał w pełni, to powołania nie dostał, więc nawet teraz mu się należy.
" border="0

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2415 dnia: Grudzień 06, 2011, 17:35:39 »
Ned przecież o tym napisałem, teraz jest w słabej formie i powołanie dostał. To jest polityka Smudy :)

Robi99 - no właśnie trochę mnie dziwi, że uważasz, że do kadry się nadaje ! Nigdzie nie zasugerowałem, że ty mówisz, że jest za słaby. Nie zrozumiałeś tego co napisałem.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2416 dnia: Grudzień 06, 2011, 17:44:21 »
Jest jeszcze Arek Woźniak. Smuda jak Beenhaker za Holendra grałeś w Górniku to byłeś w kadrze, teraz wystarczy kompromitować się w Zagłębiu

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2417 dnia: Grudzień 06, 2011, 17:51:10 »
Co do Woźniaka to jeszcze jakoś to można przeżyć młody i zdecydowanie najlepszy w Zagłębiu.   

Ale jeszcze co do meczu i powołań dla młodych chłopaków. Możecie mi powiedzieć co da takiemu Piechowi, Jankowskiemu czy Woźniakowi, że strzelą 3 braki kadrze Bośni U-23 ? Oprócz tego, że przy nazwisku będzie widniało Polska=1-3.  To nie da nic, jeśli Smuda uważa, że warto dać szanse Piechowi (też tak uważam) to powinien powołać go do kadry na mecz z Włochami albo na przyszły mecz z Portugalią, zagra 45 minut i wtedy pokaże na co go stać. Jeśli tak podoba mu się gra Gliwy czy Modelskiego niech da im szanse na gre z rywalem o średniej klasy takim jak chociażby Węgry. Gliwa zagra na 0 z tyłu z 3 drużyną BiH i będzie dumnym reprezentantem naszego kraju...

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #2418 dnia: Grudzień 06, 2011, 18:03:23 »
Robi99 - no właśnie trochę mnie dziwi, że uważasz, że do kadry się nadaje ! Nigdzie nie zasugerowałem, że ty mówisz, że jest za słaby. Nie zrozumiałeś tego co napisałem.
przeczytaj mój post 3 razy (dokładnie) i przemyśl to co napisałeś...
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2419 dnia: Grudzień 06, 2011, 22:01:09 »
ale czy ja mówie, że jest za słaby ? Mówie tylko, że ludzie zbyt pochopnie oceniają, nie mając do końca pojęcia o umiejętnościach poszczególnych zawodników. Czytaj ze zrozumieniem.

No sory, ale ja z tego posta rozumiem, że ja napisałem, że ty zasugerowałeś, że Modelski jest słaby... A ja nic takiego nie napisałem ani nawet nie zasugerowałem! 
Wydaje mi się, że to ty źle przeczytałeś mój post :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2419 dnia: Grudzień 06, 2011, 22:01:09 »