Heh, dawno tu nie byłem
Dużo się działo, przede wszystkim szacunek za to, że jako jeden z niewielu potrafiłeś skończyć sezon
Mimo, że jeszcze chwilę przed zakończeniem sezonu byliście w strefie spadkowej, udało się skończyć na bardzo przyzwoitym 10 miejscu
Układ tabeli nieco zaskakujący, szkoda, że tak nisko skończył Śląsk. Dobrze, że to nie real
Niespodzianką jest także nizebyt dobra pozycja Lecha, ale do tego w dwóch ostatnich sezonach zdążyliśmy się przyzwyczaić
Sensacja in plus to awans Widzewa do pucharów, dawno nie było Europy w Łodzi. Może teraz pora na Ciebie? W pierwszej lidze szok - Olimpia Grudziądz awansuje
Pewnie nie dostaną licencji
Co do nagród - nie dziwi mnie dobra forma Saganowskiego, który zresztą w obecnym sezonie wraz z Szałachowskim jest motorem napędowym ŁKS (no dobra, nie we wszystkich meczach
). Siedem bramek to, jak na ŁKS, wynik całkiem niezły. Tolgay Arslan... nie jest dla mnie zaskoczeniem jego znakomita dyspozycja, ale nie sądzę, by taki zawodnik; młody, perspektywiczny, do tego grający w Bundeslidze, zgodził się na przyjście do Polski. I to jeszcze do niezbyt silnego ŁKS. Fajnie, że sprowadziłeś Micanskiego
Odchodzą z klubu zawodnicy zbędni, którzy odciążą nieco budżet klubu + Mięciel. Ten ostatni mógłby jeszcze strzelić parę bramek dla łodzian, ale w obliczu przyjścia tak znakomitych snajperów jak Skavysh i Kobylański (znów mało realnie) i tak nie otrzymywałby zbyt wielu szans na grę. Tosik i w szczególności Pawłowski to także powinne być spore wzmocnienia klubu. Coś mi się wydaje, że z takim składem, jaki obecnie posiadacie, w przyszłym roku nie będziecie już zawracać sobie głowy utrzymaniem
PS. Dobrze, że nam Madeja nie podkupiliście