Dałem także taką opcję i bez zmian. Może mieć to związek z serwerami KONAMI?
Tylko ,że ,,w pokoju towarzyskim" także nie mogę z nikim zagrać.Sam nie wiem co się stało, jeszcze w sobotę było wszystko ok.
Witam, rozegrałem juz z 50 meczów online, nagle wczoraj wieczorem wchodze na konto i widnieje napis You are already logged in. I ciagle to samo nic nie moge zrobic. Usunelem caly save z moich dokumentow zrobilem wszystko od nowa i znowu to samo;/ Mial juz ktos taki problem wie jak to rozwiazac? A dodam że mam od wczoraj wlasnie nowy router czy to moze cos zmienic?
no to na pewno coś od rutera...a w PortChkPES2013 sprawdzałeś czy możesz grać??
ehh nie mam pojecia o czym mowisz:( dodam tylko ze mam mam neostrade i router d-linka..
Panowie mam internet z plusa LTE i zalogowałem się w grze wybrałem nick itd. i jak chce zagrać mecz to cały czas mi ustawia online settings i po chwili wywala mnie do menu wyboru meczu ;/ Zapora wyłączona, antywirus też. Co mogę jeszcze zrobić? Gdzie zmienia się te porty jak mam LTE?Gry takie jak CoD czy cs: go chodzą bez problemu.PortChkPES2013 wykazał, że mogę grać.
o co chodzi ? mam zainstalowanego pesedita najnowszego jak wrzuce inna paczkę butów niż ta która jest standardowa w pesedit to ja gram mecz online to po 2 sekundach mnie wywala na standardowych koreczkach chodzi nic nie wywala . w czym może być problem ?
może jakieś pacze dograłes??jak kolega np buty czy coś do kitservera??
Dograłem tylko to co mi wyskoczyło w grze automatycznie. Już kilka razy reinstalowałem grę i nic cały czas to samo ;/ Nawet wszystkie programy typu steam, skype wyłączyłem i nic ;/ masakra
to weź modem czy tam czego używasz rozłącz i połącz jeszcze raz...może się uda połączyć...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE zjedz na dół i naciśnij (Agree) sciagnie ci sie ten program włącz go i naciśnij run Check i napisz co ci wyskoczy...
To mi wyskoczyło : [Check Results] We recommend you to use a setup which is indicated with a "O".Auto Setup Mode: [X] TCP connection blocked.Manual Setup Mode: [X] TCP connection blocked.* You may get better results by adjusting the firewall settings.