panowie napisalem co zauważyłem i co mysle. to moje przemyslenia i sie nimi podzieliłem. i pisałem ze trzeba kombinowac. bo mysle że każdy może wkońcu osiągnąć tf 99. każdy zawodnik nie pasujacy od razu do taktyki ma widoczne zgranie TACTICAL LINK. do tego jest jeszcze pozycja na której gra. tam gdzie widac boisko i zaznaczone kolorki na nim. wydaje mi sie ze tez wszystkie powinny byc podswietlone mocniej jesli sie zgranie robi dlatego przerzucam zawodników po boisku. sprawdze to dzisiaj. bede tłuk dzisiaj Benzem-ą który ma tf94 specjalnie dla was. moze cos bedzie wiadomo.
zgranie ma kompletne(wszystko powiazane)
tylko nie podswietlone Build up-LNG,DEF Styles AOD,Penning Area-MID,Pressuring-DEF
nie ma podświetlenia na boisku pozycji AMF prawej i lewej(delikatne podświetlenie). bede próbował. zobaczymy czy wskoczy na 99 czy nie.
i jeszcze RVP który T link ma wszystko a nie ma środkowego amf. niestety w ustawieniu go nie mam ale jest prawy i lewy amf
grałem cały czas 3 składem póki agent jest dobry i mozna czarne losowac.
ale wczesniej widzialem ze każdemu coś tam tf rosło. wiekszosc mam ponad 90 w pierwszym skladzie wiec mnie tak tez niepaliło z tym.
trenera mam Arudecchi 94 4-1-2-3
poświęce na to 10tys gp i pogram z nimi 10 meczy z trenerem. przestawiajac na pozycjach i zgrywajac co nie zgrane. reszta beda grac ogórki dla jasnosci. a wszystkie piły kierowane do nich. obaj na amf beda grac po 5 meczy na stronie.
ale to pożnym wieczorem bo 10 meczy bede musiał grac cały czas nimi. teraz nie mam czasu
Panie szanowny kolego miły (: każdy pomysł trzeba sprawdzić, tylko sie mi wydaje że te kolory co widać na małym boisku to jest pokaz gdzie dany zawodnik się dobrze lub mniej czuje i tam go mozna postawić bez bardzo dużej straty ovr, czyli tam gdzie ma blado to straci np 2 ovr ale daj go na obronę np gdzie nie żadnego koloru to straci np 10-15 ovr . Tylko że ze zgraniem zespołu to raczej nie ma nic wspólnego ( poza tym że spadnie na ten czas), może sie mylę wtedy zwrócę honor ale raczej nie tędy droga.
ps. bo tak sobie myslę cavani o ile pamietam jest CF i tylko tam ma kolor czerwony a jak nie on to inni maja tylko w jednym miejscu np CB to co oni za karę mają mniejszą możliwość zgrania ( wgł twojej teorii)
jakby nie patrzeć mam kilkunastu zawodników po TF99 i nic z nimi nie kombinowałem sami doszli do 99 grając na ich nominalnych pozycjach, miałbym juz TF 99 druzyny gdyby nie CF .
dzis spróbuję polosować może sie trafi CF co podpasuje i odrazu wskoczy 99 -nawet taki z ovr 60 może byc , zobaczymy.