Autor Wątek: PES 2015 - Tryb myClub  (Przeczytany 583378 razy)

Offline lexluthor

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 07.02.2015r.
Odp: PES 2015 - Tryb myClub
« Odpowiedź #2100 dnia: Kwiecień 08, 2015, 11:16:07 »
Ja też gram na levelach 2 i 3 ale od wczoraj postanowiłem już na lvl. 2 się nie męczyć. Bo większość losowało mi z przedziału 6-12 Div więc żadna przyjemność z gry. A bez Similar Level w moim przypadku ciężko się gra bo nie mam gracza powyżej 80 w ataku. Środek pola i obrona się zgadza, mam dobrych graczy ale Ibra (teraz czerwona strzałka) radzi sobie z nimi spokojnie zwłaszcza do spółki z Ronaldo i Messim :) A ja nie mam kim poczarować w ataku a jak wychodzę już sam na sam to nawet R2 mi wyjmuje Neuer. Więc troche z przymusu gram na lvl. 3. Często zdarzały mi się frustrujące mecze gdzie widziałem że gość był słaby że wyprzedzałem jego myślenie etc. Ale i tak przegrywałem bo on wygrywał przebitki i przepychanki napastnikami i ładował bramy. A ja musiałem tak kombinować żeby strzelac na pustą bramę i czasem nie wystarczało. Jakbym miał przynajmniej na szpicy Eto, lub Jacksona Martineza to spokojnie grałbym bez ograniczeń Similar Level.
ja dysponuje 2 drużynami do gry 1 to ts 98, lvl 4, druga to ts 94, lvl 3 złożona z odpadów po losowaniach, ovr zawodników od 76 do 79,zagrałem parę meczy w div tą słabszą drużyną ale przyjemność z tego dość nikła bo co to za przyjemność grać typami co kopią się po czołach? na lvl 3 goście też grają z kilkoma koksami w pierwszej 11, wystarczy posadzić 7 ogórów na ławie tak żeby nie zwiększać znacznie team strengh, wprawdzie zmian wtedy nie zrobi ale poco mu zmiany jak załaduje w ciągu 30 minut 3 bramki Ibrą?. Mniejsza o to, szybko stwierdziłem że nie po to ciułałem GP na losowania żeby teraz grać jakimiś no name z lig argentyńskich, mexykańskich itp. Jak gram na lvl 4 to przynajmniej nie szukam wymówek bo Ibra bo Ronaldo tylko zawijam rękawy i cisne ile się da.

Offline shravakayana

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 29.01.2015r.
  • Gram w: PES2015
« Odpowiedź #2101 dnia: Kwiecień 08, 2015, 11:20:53 »

P.S. Wie ktoś jak przesuwać bramkarza? Grałem z typem z pierwszej setki i jak próbowałem strzelać R2 to się przesuwał bramkarzem w tą stronę w którą celowałem i piła szła prosto w ręce golkipera.
Również miałem okazję zaobserwować podobną sytuację i podtrzymuję pytanie kolegi wyżej.

Offline smiechen

• Trener
  • Dostał Piw: 32
  • Na forum od: 08.01.2015r.
  • lepiej wejść komuś w drogę niż w dupę
  • Gram w: ćpaj sport
« Odpowiedź #2102 dnia: Kwiecień 08, 2015, 11:44:09 »
Również miałem okazję zaobserwować podobną sytuację i podtrzymuję pytanie kolegi wyżej.
trzymasz L1 i naciskasz prawą gałkę R3 (raz, nie w żadne boki tylko wciksasz środek, tak jak się rainbow robi po x2) następnie lewą gałką sterujesz bramkarzem. ja tak robie przy rzutach rożnych i wolnych, przed wykonaniem już wybiegam bramkarzem w dane miejsce

Offline masko

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 28.03.2015r.
« Odpowiedź #2103 dnia: Kwiecień 08, 2015, 13:01:38 »
Już wiem jak niektórzy dostają się do wyższych lig. Po prostu jeśli taki typ wygrywa to jest cacy a jeśli przegrywa to się rozłącza. Chyba nie muszę pisać jak to wnerwia? Gram w 7 dywizji dopiero, wczoraj ustawiłem sobie, żeby mi wyszukiwało bez ograniczeń. Wylosowało z 2 ligi. Pełne skupienie, cisnę na maxa, wygrywam 2 zero, 87 minuta, już powoli zaczynam się cieszyć i .... czarny ekran :(

Offline rado_mil

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 06.02.2015r.
  • Gram w: PES/PS4
« Odpowiedź #2104 dnia: Kwiecień 08, 2015, 13:06:45 »
Witam Wszystkich. :)
Mam do Was ogromna prośbę , otóż chcę kupić PESA 15 na konsolę psx3 od gościa który twierdzi ze przepustka sieciowa jest aktualna mimo że grał tylko w myclub PES 15.
Chcę sie przed zakupem upewnić  czy warto dać za uzywkę te 100 zł czy może dołozyć 70 zł i kupić nowa grę ?
poradźcie coś..

mam nadzieję że napisałem w odpowiednim temacie...

W tej części Pesa kod służył do zdobycia bonusa a nie do grania w ogólne. Wiec grać będziesz mógł online normalnie, ale nie dostaniesz na start jakiegoś koksa

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 15
  • Na forum od: 24.12.2014r.
« Odpowiedź #2105 dnia: Kwiecień 08, 2015, 13:35:21 »
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, każdy gra jak potrafi i składem jaki uda mu się uzbierać, Tobie gdyby zabrać wszystkich graczy wylosowanych za coinsy to gdzie byś się błąkał?
Nabijają ranking na niższych lvl? sam gram na niższym bo mam Cavaniego i ... długo długo nic, a wg Was pewnie powinienem w losowaniu dać, że lvl jest bez znaczenia i losować przeciwników z lvl 3-5 z kozakami w składzie? wtedy Wy dalibyście rade ograć mojego bramkarza 81 i obrońców 63-78-77-59 swoimi Zlatanami Robbenami Messimi i z dumą byście czuli tą zaje...bistą satysfakcję z gry.

Pomysł człowieku zanim coś napiszesz. Gdyby mi zabrali WSZYSTKICH dobrych graczy to bym się blakal po 4 lidze a jemu gdyby zabrali JEDNEGO gracza to by nie awansował wyżej niż 5 liga. Są ludzie którzy wykorzystują tylko jednego zawodnika bo inaczej grać nie potrafią. Mi gdyby zabrali Ibre to nie bój się ale spokojnie dałbym sobie rade.

Offline smiechen

• Trener
« Odpowiedź #2106 dnia: Kwiecień 08, 2015, 14:03:56 »
Pomysł człowieku zanim coś napiszesz. Gdyby mi zabrali WSZYSTKICH dobrych graczy to bym się blakal po 4 lidze a jemu gdyby zabrali JEDNEGO gracza to by nie awansował wyżej niż 5 liga. Są ludzie którzy wykorzystują tylko jednego zawodnika bo inaczej grać nie potrafią. Mi gdyby zabrali Ibre to nie bój się ale spokojnie dałbym sobie rade.
ale co się stresujesz? dałem tylko przykład, że jeden gra tak, a inny inaczej, tak jak pisałem  punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla Ciebie gra na jednego gracza jest słaba, dla innego kupowanie coinsów i kozaczenie jaki się ma skład też jest noobowskie, jeszcze dla innego gra cały mecz "trójkątem" to kicha. Skoro typ ma tylko przykładowo CR7, bo nic innego nie udało mu się wylosować, to co od niego oczekujesz? że nie będzie go wystawiał w składzie, bo taki jak Ty się obrazi? Bo nie będzie na niego grał, jeżeli ma większą szansę nim zdobyć bramkę, niż typem 67 OVL? Pomyśl logicznie i przestań wszędzie szukać spisków. Tracisz sporo bramek to potrenuj grę w obronie, a nie tylko żale na forum walisz, że od od ostatniej aktualizacji wszystko się zrypało. Ja mam średnio 1.00 straconego gola na mecz, a też gram przeciwko CR7, Zlatanom i innym koksom, nie jesteś jedyny. Przestań już płakać i się użalać, tylko skup się na podnoszeniu umiejętności, czego Ci życzę. I nie atakuj mnie, bo nie jestem Twoim wrogiem, jedynie czasem te Twoje wylewane żale doprowadzają mnie do ironicznego uśmiechu...

Offline sherlockholmes

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 01.08.2014r.
« Odpowiedź #2107 dnia: Kwiecień 08, 2015, 14:36:57 »
Smiechen w ktorej lidze grasz.ze.masz.srednia 1 bramke stracona na mecz? U mnie wyniki sa z kosmosu po tej aktualizacji.

Ps. Gralem turniej doszedlem do finalu wygrywam 1-0, gosc w dodatku gra w 10, cisne posisadaniegdzies 60 do 40, a tu bum , 30 minita i gra sie rozlacza, wylogowalo mnie z psn... Najlepsze jest to ze rating mi zabralo, final mi zabralo, a nie dali mi ani punktow za przegrany mecz ani za dojscie do finalu..... Brak wiecej slow

Offline smiechen

• Trener
« Odpowiedź #2108 dnia: Kwiecień 08, 2015, 14:43:59 »
Smiechen w ktorej lidze grasz.ze.masz.srednia 1 bramke stracona na mecz? U mnie wyniki sa z kosmosu po tej aktualizacji.

Ps. Gralem turniej doszedlem do finalu wygrywam 1-0, gosc w dodatku gra w 10, cisne posisadaniegdzies 60 do 40, a tu bum , 30 minita i gra sie rozlacza, wylogowalo mnie z psn... Najlepsze jest to ze rating mi zabralo, final mi zabralo, a nie dali mi ani punktow za przegrany mecz ani za dojscie do finalu..... Brak wiecej slow
starym kontem na lvl.3 z wypasami w składzie ranking 974, 1 div od nie pamiętam kiedy.
od jakiś 3 tyg więcej gram na nowym koncie z racji tego, że poza Cavanim i Cercim same ogóry (Oezila nie licze bo na AMF gra strasznie, ale nic lepszego nie mam) gram jeszcze na lvl. 1
chce się od kilku dni wbić na lvl.2 ale brakuje mi RB, RWF i jakiś inny niż Oezil AMF. DIV 1,ranking 992

PS3

u mnie mniej więcej za każdym razem wygląda to tak REJESTRACJA lub LOGOWANIE
te mecze na "styku" to z kozakami -1-2 div
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2015, 14:48:32 wysłana przez smiechen »

Offline sherlockholmes

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #2109 dnia: Kwiecień 08, 2015, 14:55:19 »
starym kontem na lvl.3 z wypasami w składzie ranking 974, 1 div od nie pamiętam kiedy.
od jakiś 3 tyg więcej gram na nowym koncie z racji tego, że poza Cavanim i Cercim same ogóry (Oezila nie licze bo na AMF gra strasznie, ale nic lepszego nie mam) gram jeszcze na lvl. 1
chce się od kilku dni wbić na lvl.2 ale brakuje mi RB, RWF i jakiś inny niż Oezil AMF. DIV 1,ranking 992

PS3

u mnie mniej więcej za każdym razem wygląda to tak REJESTRACJA lub LOGOWANIE
te mecze na "styku" to z kozakami -1-2 div
Niezle o ogarniasz , a losujesz wedlug dywizji czywedlug sily bo to duzo znaczy. Ja gdy losuje to staram soe losowac wedlug the same Division a jesli nie to widen Division i losuje mi graczy od 1 do 4 dywizji
Jak uniesz zdjecia wstawiać to Pokaz ten twoj nowy sklad :)

Offline smiechen

• Trener
« Odpowiedź #2110 dnia: Kwiecień 08, 2015, 15:02:15 »
Niezle o ogarniasz , a losujesz wedlug dywizji czywedlug sily bo to duzo znaczy. Ja gdy losuje to staram soe losowac wedlug the same Division a jesli nie to widen Division i losuje mi graczy od 1 do 4 dywizji
Jak uniesz zdjecia wstawiać to Pokaz ten twoj nowy sklad :)
wg siły i wg div
nie jestem samobójcą, żeby losować wg siły jak mam lvl. 1, a na tym lvl. 1 spotkałem więcej typów ogarniających grę niż na lvl. 3
może dlatego, że wielu ustawia sobie ch... wie jaki skład, a grać nie potrafią, a są tacy co słabym składem nieźle wymiatają, nie ukrywam, że dlatego też zacząłem jakby od nowa, bo  gra na lvl.3  mnie trochę znudziła

w pracy jestem, ale skład pamietam

Leno
M'Bow Zouma Demichelis Kruspzky
           Flamini Rabiot

Oezil (ale muli mi gra nim więc częściej daję Alex Teixeira - lepiej się nim kiwa)
Cerci      Cavani     Jese

skład za dobry na lvl. 1 ale jak powiedziałem na lvl.2 chcę wbić ale szukam przed wszytskim ciut lepszego LWF i RB na LB mam azpilicuetę, do szczęscia nikt więcej mi potrzebny nie jest
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2015, 15:17:12 wysłana przez smiechen »

Offline G-das

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 04.04.2015r.
  • Gram w: PES 2017 / PS4
« Odpowiedź #2111 dnia: Kwiecień 08, 2015, 15:18:43 »
Już wiem jak niektórzy dostają się do wyższych lig. Po prostu jeśli taki typ wygrywa to jest cacy a jeśli przegrywa to się rozłącza. Chyba nie muszę pisać jak to wnerwia? Gram w 7 dywizji dopiero, wczoraj ustawiłem sobie, żeby mi wyszukiwało bez ograniczeń. Wylosowało z 2 ligi. Pełne skupienie, cisnę na maxa, wygrywam 2 zero, 87 minuta, już powoli zaczynam się cieszyć i .... czarny ekran :(

Jak się rozłączy to możesz go zablokować (bodajże match block list to się nazywa) i  w końcu typ nie będzie miał po dłuższym czasie z kim grać. Na PS4 chyba spotkało mnie to dwa razy dopiero. Fart?   :)

Offline smiechen

• Trener
« Odpowiedź #2112 dnia: Kwiecień 08, 2015, 15:23:36 »
Jak się rozłączy to możesz go zablokować (bodajże match block list to się nazywa) i  w końcu typ nie będzie miał po dłuższym czasie z kim grać. Na PS4 chyba spotkało mnie to dwa razy dopiero. Fart?   :)
właśnie gadałem z kolesiem, który niedawno zmienił PES 2015 z PS3, na PS4 i mówł, że na 4 mniej laggerów jest i są lepsi gracze :) więc na kolejną wersję chyba czas najwyższy kupić nowego pleja.

a nawiasem mówiąc ten koleś jest przekozak w tą grę, właśnie się dostał do finału turnieju UK (32 graczy) który 25.04 odbędzie się na Old Trafford i ma szanse wygrać.

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2113 dnia: Kwiecień 08, 2015, 15:35:16 »
ale co się stresujesz? dałem tylko przykład, że jeden gra tak, a inny inaczej, tak jak pisałem  punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla Ciebie gra na jednego gracza jest słaba, dla innego kupowanie coinsów i kozaczenie jaki się ma skład też jest noobowskie, jeszcze dla innego gra cały mecz "trójkątem" to kicha. Skoro typ ma tylko przykładowo CR7, bo nic innego nie udało mu się wylosować, to co od niego oczekujesz? że nie będzie go wystawiał w składzie, bo taki jak Ty się obrazi? Bo nie będzie na niego grał, jeżeli ma większą szansę nim zdobyć bramkę, niż typem 67 OVL? Pomyśl logicznie i przestań wszędzie szukać spisków. Tracisz sporo bramek to potrenuj grę w obronie, a nie tylko żale na forum walisz, że od od ostatniej aktualizacji wszystko się zrypało. Ja mam średnio 1.00 straconego gola na mecz, a też gram przeciwko CR7, Zlatanom i innym koksom, nie jesteś jedyny. Przestań już płakać i się użalać, tylko skup się na podnoszeniu umiejętności, czego Ci życzę. I nie atakuj mnie, bo nie jestem Twoim wrogiem, jedynie czasem te Twoje wylewane żale doprowadzają mnie do ironicznego uśmiechu...

Nie stresuje się, widocznie Ty masz jakieś problemy ze sobą bo forum jest id tego aby poruszać negatywy gry jak i pozytywy. Mam zawodników za gp za coinsy, z free agenta i z turniejów. Czyli według Ciebie nie mam w ogóle losowac? Bo jeżeli miałeś na myśli ze ktoś kozaczy bo ma skład nie tylko za coinsy to najlepiej jakby nic nie losowal albo nie grał wcale.I nie mowie ze jak ktoś ma Ronaldo itp zawodników to ma ich nie wystawiać tylko jakbyś przeczytał moja poprzednia wypowiedź to wiedzialbys ze chodziło mi o gościa MYPESTV który w rankingu jest 4 i gra wszystko na Ronaldo,piłka w obronie i dzida do przodu bo przecież Ronaldo przejmie i popedzi na bramkę. I nie,nie ma jednej gwiazdy w składzie wiec nie musi grać tylko na niego jak napisałeś.Nikt Cie nie atakuje a co do "wroga" to mi właśnie na twarzy pojawia się banan kiedy widzę ze się pojawiles (jeszcze nie przeczytam Twojego postu a już mam uśmiech na twarzy)bo chyba nie tylko ja mam takie wrażenie ze Ty albo chcesz albo masz zapisane to we krwi ze długo się nie udzielasz na forum i nagle się zwalasz żeby komuś "dopierdzielic"jak to ktos marudzi i jak Ty dzielnie bronisz bramki ze masz 1.00 straconej,wiec kto tu jest wrogiem skoro gdy coś napiszesz to przeważnie jest to dokrecenie śruby tak jakbyś tylko na to czekał.. Wiec odpowiedz sobie na pytanie ja jestem dla Ciebie wrogiem czy Ty może bardziej jesteś wrogiem dla prawie wszystkich tutaj?

Offline G-das

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 04.04.2015r.
  • Gram w: PES 2017 / PS4
« Odpowiedź #2114 dnia: Kwiecień 08, 2015, 15:46:03 »
Jak ktoś gra na PS4 niech pisze jaka ma ksywe może się spotkamy. Ja mam G-das gram Koroną Kielce. Gunnera Gesika widziałem ostatnio w turnieju Champions League ale jeszcze się bezpośrednio nie spotkałem w meczu może dlatego że ja losuje po level strength lvl. 3. A i w końcu mam lepszego napastnika Chichiarito ovr 81. :D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2015, 15:51:14 wysłana przez G-das »

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2115 dnia: Kwiecień 08, 2015, 15:53:16 »
Jak ktoś gra na PS4 niech pisze jaka ma ksywe może się spotkamy. Ja mam G-das gram Koroną Kielce. Gunnera Gesika widziałem ostatnio w turnieju Champions League ale jeszcze się bezpośrednio nie spotkałem w meczu może dlatego że ja losuje po level strength lvl. 3.

A mi się wydaje ze kiedyyyyyys tam grałem z kimś kto grał Korona ale loginu ani rezultatu meczu nie pamiętam :)

O proszę, nawet "piwo dostałem "za poprzednia wypowiedź. Wiec chyba nie tylko ja uważam tak a nie inaczej jeżeli chodzi o Twoja osobę.

Offline mad_radzian

• IV - ligowiec
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 17.02.2015r.
  • Gram w: PES2016 PS4
« Odpowiedź #2116 dnia: Kwiecień 08, 2015, 16:22:46 »
Bento jest dzisiaj dostępny ;) ustawienie 4-1-2-3 ;) no ciekawe czy uda mi się nim przebić wyżej niż 4 dywizja ;) czytam Wasze wypowiedzi i aż czasami ręce mi się załamują;/ jak chcecie się spróbować to dzisiaj odbywają się eliminacje mistrzostw Polski w pesa REJESTRACJA lub LOGOWANIE !!! zapisałem się i jestem świadomy, że pewnie nie wygram żadnego meczu i chłopaki będą grali jakimiś kosmicznymi ustawieniami drużyny ale dla zabawy spróbuje ;)

Offline smiechen

• Trener
« Odpowiedź #2117 dnia: Kwiecień 08, 2015, 16:24:03 »
A mi się wydaje ze kiedyyyyyys tam grałem z kimś kto grał Korona ale loginu ani rezultatu meczu nie pamiętam :)

O proszę, nawet "piwo dostałem "za poprzednia wypowiedź. Wiec chyba nie tylko ja uważam tak a nie inaczej jeżeli chodzi o Twoja osobę.
spoko :) masz piwo, masz racje :)
nie spieram się więcej
ode mnie też masz piwo na zachętę polepszenia konwersacji

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2118 dnia: Kwiecień 08, 2015, 17:08:03 »
spoko :) masz piwo, masz racje :)
nie spieram się więcej
ode mnie też masz piwo na zachętę polepszenia konwersacji

Przede wszystkim chodzi o to ze nie tylko ja widzę jakiś problem, to że ktoś dał piwo równie dobrze mógłby napisać coś od siebie w tej sprawie lecz wolał wyrazić to w inny sposób. Mógłbym przekazać Ci wszystkie piwa i wszystkie komentarze jeśli tak to Cie razi w oczy gdybyś w końcu był inaczej nastawiony na to co tutaj piszą użytkownicy.

Offline sherlockholmes

• Piłkarz ekstraklasy
« Odpowiedź #2119 dnia: Kwiecień 08, 2015, 17:11:25 »
Smiechen jaka taktykagrasz na obu kontach? Grasz tez turnieje?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2119 dnia: Kwiecień 08, 2015, 17:11:25 »