Kurde podpowie ktos jak zrovic lepszy team? Kupilem wersje legend mam beksa i maldiniego ale cala reszta kuleje a pilki drogie jak nie wiem . jak najszybciej sie dorobic jakiegos skladu 80 (-/+) ?
Żeby zdobyć Gp przejdź trening w głównym menu, najlepiej całość na złoto. Dostaniesz łącznie z 15000 i się podszkolisz.
Druga ciekawa opcja - Master League. Bierz Barce i przesymuluj cały sezon, zrób jakiś transfer i staraj się zrealizować założenia zarządu. Kilka meczów trzeba zagrać ręcznie, żeby wszystko wygrać, ale za cały sezon masz z 50000gp - na 2 losowania. Zajmie Ci to z godzinę, może półtorej, ale warto.
3 - Coinsy. Wejdź w listę zadań i wykonaj wszystko co daje Coinsy. Zarobisz łącznie z 600 i losuj featured players. Ja bym nie losował w tym tygodniu Celticu i Rangers bo na pewno dadzą coś lepszego.
4. Rozegraj turńieje z kompem za które dostaniesz kule. Są ze 2 na początek. Tylko najpierw ten turniej o 10000gp
5. Loguj się codziennie, a napewno jutro bo dadzą czarna kule tyle, ze na 1 lev.
Ps. Ile dałeś? Kupiłeś w pesstore? Ostre promo jest teraz.