na jakim poziomie sily gracie mecze w dywizjach? ja na 1 poziomie, ale mega meczy mnie granie przeciwko nowicjuszom. W ogole gdy gralem w poprzednie wersje - pes 16/17 - to gdy strzelalem w pierwszej polowie 4 bramki, to w polowie gracze wychodzili, a tutaj musze tluc rywala przez 90 minut... to jest najbardziej wkurzajace gdy sie gra do jednej bramki.
Mega mnie wkurzaja gracze 900 ratingi na 1 lvl sily, co to maja w skladach samych czarnych zawodnikow z mega szybkoscia i sila, po prostu taranuja oni na boisku wszystko co maja przed soba.
Pytanie do kolegow, w jaki sposob losowac zawodnikow ze scoutow? mialem kilku z 5 gwiazdkami, ale wylosowalem dzieki nim zawodnikow z OVR 60
dlatego stwierdzielm ze wiekszosc scoutow bede puszczal pojedynczo i albo cos sie trafi albo nie. Wam udaje sie kogos ciekawego wylosowac tym sposobem?
Bardzo trudno jest nazbierac 25k gp na losowania moim zdaniem. Jesli nie ma challengu to wlasciwie jest to mega utrudnione. Wolalem opcje z pojedycznym losowaniem za 10k, przynajmniej czesciej sie losowalo.