Na prawdę nie chcę mi się szukać po innych tematach.
Jasne. Po prostu nie jestem do tego zdolny i tyle. Twój "argument" jest inwalidą. Pogódź się z tym.
No tak, przecież napastnik może zagrać 33 mecze w sezonie trafiając do bramki w sumie 3 razy, a później w 5 meczach z łatwymi przeciwnikami zdobyć hat tricki.. No, ale cóż.. Napastnika rozlicza się ze zdobytych goli.
Na pewno nie z minut przebytych na boisku, jak robisz to ty.
O tym właśnie mówię.. Skoro trafia tak regularnie do bramki, to dlaczego Fergie nie wpakuje go do składu za kogoś, ze swoich pupilków?
Bo w podstawowym składzie jest miejsce dla dwóch napastników, z czego jeden jest liderem klasyfikacji strzelców Premier League, a drugi jest właściwie najważniejszym piłkarzem zespołu? Rany, ty oglądasz te mecze przy wyłączonym telewizorze, czy po prostu jesteś niewidomy?
Messi, Ronaldo? Aaa.. No tak..
Celowo ich pominąłem. Jestem pewien, że gdyby piłkarze aż takiego kalibru grali w Man United, Ferguson znalazłby dla nich miejsce w składzie, nie sadzając Rooneya i van Persiego na ławce - choćby na lewym skrzydle. Ani Hernandez, ani Lewandowski nie mają takich umiejętności jak w/w dwójka - co nie znaczy oczywiście, że są słabi.
Myślałem, że długa i silnie obsadzona ławka rezerwowych jest dużym atutem zespołu. Nagle pojawiasz się ty i usiłujesz mi wmówić, że jeśli po boisku nie biega naraz 30 piłkarzy, to oznacza to, że pozostali 19 to szmaciarze.
Dla Cb zawodnicy United są best ever, zapomniałem..
Nawet mnie nie wk_rwiaj.
Hernandez jest w stanie zdobyć tyle trafień, co RVP i jest młodszy ;o
...
Holender strzelił jak dotąd 15 goli, a Hernandez 9. Chyba miałeś już nierówności w szkole? Bo korepetycji nie będę ci udzielał.
Powiedzcie mi, dlaczego w tym dziale wystarczy powiedzieć kilka ciepłych słów o danym piłkarzu, który akurat gra w ulubionym klubie autora postu, by przyszedł jakiś... nie powiem, kto i wmawiał, że uważa on tego piłkarza za najlepszego na świecie? Przecież to jest chore. Czytanie ze zrozumieniem jest aż tak trudne, czy po prostu niektórzy aż tak lubią denerwować innych ludzi, robiąc z siebie debili?