Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 633622 razy)

JacooB

• Gość
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #580 dnia: Czerwiec 09, 2010, 15:13:21 »
Ctrl + Shift ;P
a Polska moim zdaniem grała z przyszłymi mistrzami świata ale póki piłka w grze... oceny wydają się bardziej wyrównane niż było widać podczas meczu

Offline furtak123

• Asystent trenera
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.06.2009r.
« Odpowiedź #581 dnia: Czerwiec 09, 2010, 15:13:46 »
dzieki wielkie
"Drętwą mową ust nie kalać, wyjść na boisko i zapierdalać"

ale go w domu biją kablem bez przewodowym :D

Offline kamilczesio4

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 14.12.2008r.
« Odpowiedź #582 dnia: Czerwiec 09, 2010, 15:15:18 »
Ale z tymi ocenami to coś nie tak dlaczego Nowak ma 4 a peszko aż 7??Bo oddał strzał w pierwszej połowie ???
A Nowak ile w pierwszej połowie rzeczy zrobił.Na luzie i na spokoju podawał kiwnał jednego hiszpana i podanie a reszta tylko traciła.Ten co miał być rezerwowym był najlepszy.
Użyj opcji szukaj!!!!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline serkowski

• Najlepszy piłkarz świata
  • Na forum od: 02.02.2007r.
  • Piłka jest okrągła a bramki są dwie"...[*]
« Odpowiedź #583 dnia: Czerwiec 09, 2010, 16:20:38 »
To nie ma nic wspólnego z patriotyzmem ! Nie byłoby się patriotą gdyby kibicowało się innemu krajowi w meczu z Polską. Kibicujesz Polskiej rep. w Rugby ? Pewnie nie, czyli też nie jesteś patriotą ? Dajcie sobie spokój.
Ja kocham ten kraj ale reprezentacja w piłkę jakoś mnie mało obchodzi. Wygrają - fajnie, przegrają - no to co z tego. Wole już polskie kluby bo ostatni mecz Polski jaki oglądałem z emocjami to z Niemcami 1:0 na MŚ 2006.

Ja nie mówie że on z nich w miesiąc ma zrobić jedenastkę na miarę Hiszpanii, ale sam wyżej napisaleś, że Ci się nie podobają powołania,a ja napisałem to samo i napisałem również że Smuda jest dobrym trenerem ale na powołaniach najwidoczniej się nie zna, bo gdzie jest Boruc? Dobrze wszyscy wiemy że to jest najlepszy bramkarz jakiego mieliśmy w ostatnich długich latach. No i owszem jest ze mną tak jak napisaleś, nie będe kibicował reprezentacji w której grają piłkarze słabi i bez ambicji. a Ty widać chyba rasistą jesteś bo wymieniłeś że nie podobają Ci się tylko obcokrajowcy, a własnie ja jestem Patriotą i dla mnie mogą grać sami czarni byle by grali z ambicją i pokazywali że zasługują na koszulkę reprezentacji

Ale kręcisz , piszesz że nie kibicujesz niech przegrają bo jak gra lewy - kuszczak , później ze kibicujesz ? To jaki z ciebie patriota ? ja z drużyną jestem na dobre i na złe a nie jak mi się zachce , jaki rasista ? to mi się tylko w tym nie podoba że są tysiące ludzi w Polsce innego pochodzenia i mieszkają u nas , pracują kilka naście lat i nie mają obywatelstwa , a jeden z drugim bo są jakimiś tam grajkami mają to w 2 dni .... To jest oddzielny temat,  ale nie znaczy to że jak będzie grało 11 hindusów w reprezentacji PL nie będę za nimi bo mi się nie podobają

Ps . Czytałeś Patryk 95 co Rogal napisał ? Nie musi Ci być wstyd bo ja tej reprezentacji nie kibicuję już od pewnego czasu i nie będe jeśli będą w niej grali tacy piłkarze jak Lewandowski i Fabiański. i ty mi będziesz plewił o patriotyzmie ? nie bądźmy zabawni
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 16:44:58 wysłana przez serkowski »

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.11.2008r.
« Odpowiedź #584 dnia: Czerwiec 09, 2010, 16:49:28 »
popieram serkowskiego. przegrali 6-0 trudno, nawet jeśli przegraliby 8-0 to ja dalej jestem Polakiem a to dalej jest moja reprezentacja bez względu czy gra kuszczak czy boruc czy zupełnie inny piłkarz, reprezentują mój kraj więc kibicuje im jako drużynie. Wstyd mi jedynie po tym meczu nie za wynik a za "kibiców" takich jak większość na tym forum
" border="0

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.06.2009r.
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #585 dnia: Czerwiec 09, 2010, 17:02:21 »
Blamaż głównie Wojtkowiaka i Nowaka. Ten pierwszy za każdym razem jak wracał najpierw robił "kółeczko" przez co tracił do Iniesty ogrom czasu. Ten drugi chyba nie wie co to znaczy dokładne przyjęcie piłki bo z pressingiem hiszpanów przyjęcie, po czym piłka odskakuje na metr jest niedopuszczalne. Wybijanie Kuszczaka też bez celu bo robercik za wiele z Puyolem nie zdziała, ale w sumie i tak maksymalnie utrzymywalismy sie przy piłce 2 minuty. Mierzejewski jedno cudowne zagranie po ktorym mieliśmy jedyną niezłą akcje po strzale Peszki. Murawski bezbarwny, Błaszczykowski nieźle, jednak brakowało mu wsparcia. Żewłak z Glikiem cieniutko niestety, ale upilnować ville czy torresa dla piłkarza z I ligi nie jest łatwe. I dziwi mnie to, że odzyskując piłke na polu karnym, zamiast wybić na pałe, próbują dryblować, kiwać i liczyć na cud.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #586 dnia: Czerwiec 09, 2010, 17:19:24 »
Nie no dobra Serkowski i tak Cie nie przegadam, poprostu mamy inne spojrzenie na tą sprawę i szkoda że nie potrafisz tego zrozumieć ; )

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #587 dnia: Czerwiec 09, 2010, 19:22:21 »
Ale się zrobiła debata serkowski vs rogal to jak kaczyński z ch**** komorowskim :D
Co do meczu:
1.Nie zgadzam się z tym,że Boruc powinien stać u nas na bramce.Drogi rogalku nie wiesz o tym,że Kuszczak jak stał w bramce MU,to bronił 3 razy lepiej od Borubara
2.Oglądałem tylko 1 połowę tej komedii/tragedii,wolałem pospać niż oglądać jak nasi grają.;D..;D.:P.
3.Przed meczem typowałem sobie,że Hiszpanie wygrają 10:0,więc nie jest tak źle ;D
4.Oby Szwajcaria i Chile zagrały lepiej.......................
5.Lepiej by było dla Lewandowskiego jakby został w Lechu.........................................
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 19:24:36 wysłana przez krawulec »
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #588 dnia: Czerwiec 09, 2010, 19:38:30 »
Co do meczu:
1.Nie zgadzam się z tym,że Boruc powinien stać u nas na bramce.Drogi rogalku nie wiesz o tym,że Kuszczak jak stał w bramce MU,to bronił 3 razy lepiej od Borubara
4.Oby Szwajcaria i Chile zagrały lepiej.......................
5.Lepiej by było dla Lewandowskiego jakby został w Lechu.........................................
1.No to przykro mi bardzo, ale ja zdanie nie zmienie Boruc jest najlepszy i wszyscy za przeproszeniem lizaliście mu dupe po Euro
4.Gorzej się nie da. Obie te drużyny są od nas o klase lepsze
5.Oczywiście ze tak bo tylko do Ekstraklasy sie nadaje

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #589 dnia: Czerwiec 09, 2010, 19:44:02 »
1. Ja też uważam , że Boruc jest lepszy od reszty chociaż Kuszczak też nie jest zły.
3. Ja ciągle myślałem , że będzie 6:0 więc nie jest źle :P
4. Nie przesadzajcie tak z tym krytykowaniem naszej gry z Hiszpanami. Z nimi zagraliśmy fatalnie (o ile coś zagraliśmy) , ale to są Mistrzowie Europy i potencjalni Mistrzowie Świata. Od meczu Polski z Bułgarią mam zastrzeżenia tylko do defensywy. Poczekamy , uwierzymy i na Euro wystrzelimy :)
5. W Ekstraklasie robi sieczke, ale zagranicą by się jeszcze lepiej rozwiną , więc dla Reprezentacji wole, żeby wyjechał , ale dla naszej Ligi lepiej żeby został. A kiedy miał przed sobą Pique , Puyola i reszte hiszańskich gwiazd to raczej nie dziwne , że nic nie pokazał.
" border="10

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #590 dnia: Czerwiec 09, 2010, 20:00:34 »
Moim zdaniem teraz najlepsza kadra Polski

Bramkarze: Boruc(Celtic), Tytoń(Roda), Sandomierski(Jagiellonia)

Obrońcy: Piszczek(BVB), Kowalczyk(Dynamo Moskwa), Żewłakow(Ankaragücü), Jodłowiec(Polonia W-wa), Glik(Piast), Sadlok(Ruch), Piotr Brożek(Wisła), Gancarczyk(Lech)

Pomocnicy: Murawski(Rubin), Matuszczyk(Koln), Dudka(Auxerre), Majewski(Nottingham), Obraniak(Lille), Błaszczykowski(BVB), Peszko(Lech), Mierzejewski(Polonia), Rybus(Legia)

Napastnicy: Jeleń(Auxerre), Lewandowski(Lech), Sobiech(Ruch), Paweł Brożek(Wisła)

Na czerwono pierwszy skład 4-3-3
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 20:02:06 wysłana przez RealMadrytFan:) $$$ »
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline wik1992

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 28.12.2008r.
  • Ronaldinho-The Best Football Player on the World
« Odpowiedź #591 dnia: Czerwiec 09, 2010, 20:05:35 »
Dla mnie Polska i tak jest najlepsza na świecie  ;) ;) ;)
My terrorist name is: Ahmed The Tanzanian ;]

Offline eMeK

• Trener
  • Na forum od: 16.03.2009r.
« Odpowiedź #592 dnia: Czerwiec 09, 2010, 20:22:29 »
A ja tam i tak jestem pozytywnie nastawiony. Następny selekcjoner po Smudzie zdobędzie mistrzostwo.  W myśl zasady że drużyny prowadzone przez Franka, po jego odejściu zdobywały mistrzostwo. Pytanie tylko czy Europy czy świata ;D

Offline serkowski

« Odpowiedź #593 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:02:24 »
Nie no dobra Serkowski i tak Cie nie przegadam, poprostu mamy inne spojrzenie na tą sprawę i szkoda że nie potrafisz tego zrozumieć ; )

Ale zawsze możemy kulturalnie bez wyzwisk podyskutować , nie chodzi o to kto kogo przegada ale o realne patrzenie na Polską piłkę ...Pozdrawiam

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #594 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:08:30 »
Ale zawsze możemy kulturalnie bez wyzwisk podyskutować , nie chodzi o to kto kogo przegada ale o realne patrzenie na Polską piłkę ...Pozdrawiam
No to jest wiadome, ale ta dyskusja może trwać wiecznie, bo ja swojego zdania nie zmienię i Ty więc skończmy to ; ) Pozdrawiam

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #595 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:14:41 »
Polska U-21 przegrała z Luksemburgiem!

Kadra do lat 21 pod wodzą Andrzeja Zamilskiego zaliczyła dużą wpadkę w wyjazdowym meczu z Luksemburgiem. Przegrała ze swoimi rówieśnikami 0:1!

Mecz został rozegrany w Junglinster. Polacy stracili bramkę w 54. minucie. Szansę na wyrównanie zostały stracone w 79. minucie, kiedy jeden z zawodników polskiej kadry został wyrzucony z boiska po czerwonej kartce.

O czym my rozmawiamy :) Nie dlugo wroca czasu, kiedy bramki reka trzeba bylo strzelac grajac z San Marino.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #596 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:17:58 »
cały kupon sts poszedł się je**ać
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline serkowski

« Odpowiedź #597 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:18:24 »
Polska U-21 przegrała z Luksemburgiem!

Kadra do lat 21 pod wodzą Andrzeja Zamilskiego zaliczyła dużą wpadkę w wyjazdowym meczu z Luksemburgiem. Przegrała ze swoimi rówieśnikami 0:1!

Mecz został rozegrany w Junglinster. Polacy stracili bramkę w 54. minucie. Szansę na wyrównanie zostały stracone w 79. minucie, kiedy jeden z zawodników polskiej kadry został wyrzucony z boiska po czerwonej kartce.

O czym my rozmawiamy :) Nie dlugo wroca czasu, kiedy bramki reka trzeba bylo strzelac grajac z San Marino.

Więc mówię zejdźmy na ZIEMIĘ jesteśmy słabymi średniakami w europie , no jeżeli mistrz Polski przegrywa z zespołem z Estonii ...

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #598 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:25:01 »
Serkowski, tyle, ze my, kibice na tej ziemi jestesmy :) Gorzej z naszymi gwiazdami i wirutozami pilki kopanej ktorym w glowach podboje Europy.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #599 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:31:21 »
A co my mamy mówić jak każdą naszą młodzieżową kadrę prowadzi jakiś dziadek który o nowoczesnym systemie szkolenia pewnie niema zbyt wiele do gadania. Przykład Majewski który powołuje Dudka bo on TRENUJE z najlepszymi

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #599 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:31:21 »