Autor Wątek: Euro 2012  (Przeczytany 150625 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
Odp: Euro 2012
« Odpowiedź #520 dnia: Czerwiec 08, 2012, 23:44:58 »
Nie mamy czego szukać na żadnych międzynarodowych turniejach. Polska pokazała w drugiej połowie tą samą siłę co w 2002, 2006 i 2008, zmieniły się tylko nazwiska, trener i nadzieje kibiców.
No właśnie, w pierwszej zagrali świetnie. Jednak ta ekipa ma to coś, czego w przeszłości brakowało.

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 16.02.2010r.
« Odpowiedź #521 dnia: Czerwiec 08, 2012, 23:57:54 »
No może i ma, ale mentalność mimo 10 lat różnicy jest ta sama. SPINA spina wieczna spina, spinamy się jak gacie w dupie. Nie gramy na żadnym luzie, nie pokazujemy siły, nie ma nawet najmniejszej pewności siebie, ciągle słyszę o nadziejach i planach minimum. Zobaczcie na Ruskich, cel jeden zdobyć gola i oni to osiągają. Nie wiem, chyba tylko Leo potrafił obudzić w nas taką prawdziwą husarską siłę (i to tylko z Portugalią albo Belgią), moc z której od początków dziejów słynęli Polacy. Gdzie ten NARÓD walczący? Chłopaki weźcie się w garść, bo umiejętności macie nie małe, tą reprezentacje stać nawet na półfinał, wszystko zależy od ich łbów.
Masz oryginalną wersję PES'a 2013, a nie grasz online? Zgłoś się do mnie, chętnie odkupię online pass.

Offline Kusmier1215

• Junior
  • *
  • Na forum od: 15.09.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #522 dnia: Czerwiec 08, 2012, 23:58:21 »
Tak Panowie bo na każdym turnieju to samo jest, a potem najlepiej tylko mówić '' nic się nie stało'' ... Takie mecze się wygrywa a szczególnie na takim turnieju i na dodatek u siebie  z nie najmocniejszą Grecją, która grając w 10 lepiej prezentowała się od nas. Oczywiście nasza obrona też musiała się popisać i nie dość, że pierwsza bramka dla Grecji to zwykła szmatka to jeszcze paradoksalnie powinniśmy się cieszyć, że Szczęsny załatwił nam karnego  a Tytoń go wybronił bo gdyby go nie skosił to byłoby 1-2 a to już by była totalna porażka. Więc oprócz pierwszej połowy gdzie przypominam powinni strzelić przynajmniej 2-3 bramki a nie jedną zagrali fatalny mecz i teraz trzeba przynajmniej zremisować z Rosją, która dziś pokazała, że jest bardzo mocna i wygrać z Czechami. Także dziś zremisowali wygrany mecz i dlatego jestem bardzo zawiedziony bo wygrywając potwierdziliby swoją ambicje jaką jest wyjście z grupy.
'' Ludzie są wyjątkowi... każdy wku*wia mnie w inny sposób!''

Offline madridista1400

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 26.10.2011r.
« Odpowiedź #523 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:06:23 »
Zna ktoś tytuł muzyki przy której piłkarze Polski i Grecji wychodzili na murawę? Dla mnie był to bardzo podniosły moment...

Edit: Znalazłem :)
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f94790f4f86ac9ee4becace9a00b6012&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f94790f4f86ac9ee4becace9a00b6012&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
super podkład

Dudek w przerwie (czy tam po meczu) powiedział że obroniony rzut karny to jest dodatkowy impuls dla druzyny i że do piłkarzy ten impuls nie dotarł.

Pierwsze 20 minut - powinnismy ich zniszczyc. Po golu to wszystko siadło. Karnego nie było przy dotknięciu Perquisa (juz ktos wytłumaczył dlaczego). Czerwona kartka dla Sokratisa mogłaby byc i mogła nie byc. Bronic się w 11 na 10 tym samym składem co przez piewrsze 20 minut tak swietnie grał - dziwne. Albo zmeczenie. Zmiany. Jezeli juz przed meczem Smuda ustalił ze jak mamy strzelic gola to tylko I składem to tak - OK. Ale jezeli w trakcie meczu myslał ze mamy strzelic gola zmeczonym skladem to ja tego nie czuję - zmiany, zmiany, zmiany (Dudka, żeby powalczyc i Grosik, jakaś indywidualna akcja).

Po dwóch piewrszych meczach:
Są dwa rodzaje emocjonujących spotkań - dramaturgia, a drugi - szybki meczu obu druzyn, akcja za akcje, kontrataki, mało przerw w grze i przede wszystkim gole.
Początek EURO lepiej zacząc sie nie mógł jezeli chodzi o zainteresownaie, emocje. W pierszym meczu była dramturgia, w drugim szybkie tempo.

Taktyka na Rosjan i Czechów:
Rosja. Jak najwięcej gry pod ich polem karnym, czujnośc w obronie. Przerzuty ich obrony. Gra skrzydłami. Bo, jak zauwazyli komentatorzy, słabo obrona a szczegolnie jej boki.
Czechy - zagrajmy tak jak Rosja.  ;)

Trzeciak: Pavluchenko przegrał rywalizacje z Van Persiem.
O co chodzi?

Wrażenia:
Jiracek to bardzo dobry piłkarz.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2012, 14:03:21 wysłana przez madridista1400 »

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #524 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:12:51 »
Trzeciaka słcuhac nie moge
" border="0" border="0

Offline Kusmier1215

• Junior
  • *
  • Na forum od: 15.09.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #525 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:14:18 »

Trzeciak: Pavluchenko przegrał rywalizacje z Van Persiem.
O co chodzi?
Też się nad tym zastanawiałem i chyba zapomniał, że Pavluchenko grał w Tottenhamie a nie w Arsenalu  :D
'' Ludzie są wyjątkowi... każdy wku*wia mnie w inny sposób!''

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #526 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:25:36 »
Trzeciak wie że Baros jest słaby i za wolny, a Lampard piłkarze wypalonym :D
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Na forum od: 16.02.2010r.
« Odpowiedź #527 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:32:28 »
Też się nad tym zastanawiałem i chyba zapomniał, że Pavluchenko grał w Tottenhamie a nie w Arsenalu  :D

Mu się pomyliło chyba z Arshavinem :D Bo to on defacto przegrał rywalizację z Robinem i wrócił na Rosję. Roman to mógł przegrać z Defoe albo Adebayorem.
Masz oryginalną wersję PES'a 2013, a nie grasz online? Zgłoś się do mnie, chętnie odkupię online pass.

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #528 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:35:33 »
Juskowiaka to np. bardzo lubie sluchac ale ten typ to powinien mu ktos powiedzic ze sie nie nadaje...
" border="0" border="0

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #529 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:36:54 »
Oj tam czepiacie się :) Wszyscy wiemy jacy są. Gmoch dzisiaj wypadł najlepiej. Jak go widzę od razu lepszy humor.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #530 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:40:24 »
Gmoch to bardzo sympatyczny gość ;)

A tak poza meczem polaków jak oceniacie początek Euro ??
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline madridista1400

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #531 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:50:17 »
Trzeciaka nawet mogę słuchac, mniej Jusko. Ale najbardziej brakuje mi Kołodziejczyka. Kiedys na Canal+ współkomentował Dariusz Wołowski z Interii. Taki mial przyjemny głos, nie taki meski bas ja Szpaq czy Jońca, ze bardzo miło sie go słuchało. Pasowałby mi do EURO. Zamiast kogos z powszecnie nie lubianych mógłby byc.
A tak poza meczem polaków jak oceniacie początek Euro ??
Nie wiem po co TVP robiło takie show z tą Zielińską przed i po meczu. Z Dańcem to jeszcze ujdzie ale z nią - porażka. Ceremonia otwarcia mogła byc, chociaż spodziewąłem się po niej więcej. Grał tam jakis Wegier (pianista) i Włoch (DJ). Nie lepiej Polaków lub Ukrainców. Np. ...Możdżer i Robert M  ;D ;D ;D
Platini ma 2-4 cm za krótkie spodnie, albo skarpety.
Kibice bdb.
Ogolnie brak błedów.
Czeakm na nstp. mecze. Uuu
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2012, 00:55:54 wysłana przez madridista1400 »

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #532 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:52:46 »
Trzeciak za głośno krzyczy. Robert M? Ha ha przecież to burak , który o produkcji muzyki niema pojęcia.
Widzieliście co strzelił  Sneijder na treningu? Nie mam pytań.

Offline madridista1400

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #533 dnia: Czerwiec 09, 2012, 00:59:01 »
Z Robertem M to był zart.

O to chodzi?
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f94790f4f86ac9ee4becace9a00b6012&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f94790f4f86ac9ee4becace9a00b6012&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
Jakoś szybko się odwrócił.  :o

Strzały niecelne:
7   Aleksandr Kerzhakov haha
a drugi w kolejnosci tylko 3 niecelne:
3   Robert Lewandowski
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2012, 01:05:51 wysłana przez madridista1400 »

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #534 dnia: Czerwiec 09, 2012, 01:27:10 »

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #535 dnia: Czerwiec 09, 2012, 02:26:43 »
Kibice: 2
Zaśpiewali hymn, kilka razy poszło "Polska, Polska, Polska", było "jeszcze jeden". Poza tym, raczej publiczność teatralna. Nie ponieśli biało-czerwonych. Cisza, na takim meczu? Tak być nie powinno.
No wlasnie to mnie tez zdiwilo gdzie ten doping w takim meczu ??? ??? ??? Zazwyczaj to jak sie gralo w Chorzowie to kibice Ruch prowadzili W-wie Legi w Krk Wisły a tu co...  ??? ??? ???
" border="0" border="0

Offline Gandi Ganda

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 18.09.2011r.
« Odpowiedź #536 dnia: Czerwiec 09, 2012, 07:43:34 »

Naszych pozamykali to ruskie się bawią ;)
Twórca Ekstraklasa Mod 2013

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #537 dnia: Czerwiec 09, 2012, 10:12:13 »
Już trochę ochłonąłem. Takie emocje jak wczoraj, takie nerwy... Teraz z naszymi będzie już tylko lepiej.

Dopiero 2 mecze a już takie widowiska, zwłaszcza ten we Wrocławiu. Ale mecz otwarcia również niesamowity, takie zwroty akcji. Szpaku oszalał przy golu i obronionym karnym. Organizacyjnie na razie jest chyba na 5+. Przynajmniej z poziomu telewizora, nie wiem jak to wygląda od kuchni (na samym stadionie i w strefach kibica).

Boli mnie to, że wielcy patrioci przed pierwszym gwizdkiem, po ostatnim już odwrócili się od biało-czerwonych. To jest remis, to nie jest porażka. Okoliczności bolą, bo to było dosłowne "z nieba do piekła", ale równie dobrze mogliśmy ten mecz przegrać, a wtedy byłaby już totalna katastrofa. Smudy się nie czepiam, bo już został wystarczająco obsmarowany, choć uważam, że powinien wpuścić na ostatnie 5-10 minut kogoś, kto zrobi wiatr, a zmienić słaniającego się już w końcówce Ludo Obraniaka.

W meczu z Rosją w bramce stanie Tytoń, który wyratował nam ten wspomniany jeden punkt w meczu otwarcia. Podbudowany taką postawą na pewno nie zagra gorzej niż Szczęsny, który trochę mnie zdenerwował. Przy sytuacji z karnym się nie czepiam, bo ostatecznie gola nie straciliśmy, ale gol na 1:1... On jest pewny siebie, czasem aż za bardzo. Trochę pokory jednak nie zaszkodzi. Ciekawe, kto stanie w bramce w meczu z Czechami. Będzie to pewnie uzależnione od wyniku i przebiegu spotkania z Rosją, ale jeśli Przemek zagra dobrze a my nie przegramy to powinien on w pierwszej jedenastce pozostać. Czuję jednak, że co by Tytoń nie zrobił to chcąc nie chcąc wróci Wojtek...

Z Rosją wcale nie jesteśmy bez szans. Ich obrona jest słaba, zwłaszcza katastrofalne boki defensywy. Czesi grali momentami na stojąco a i tak dochodzili do groźnych sytuacji. To może być pole do popisu dla Błaszczykowskiego i Piszczka. Trzeba wychodzić z szybkimi atakami, bo to może być skuteczna broń. Boję się natomiast ataku Sbornej - najważniejsza będzie konsekwencja w obronie. Przy tak szybkich skrzydłowych jakimi dysponują rywale, Boenisch, który jest wolny i jeszcze ma problemy z koordynacją po przebytej kontuzji powinien zasiąść na ławce kosztem Wawrzyniaka. Myślę, że trzeba tak zacząć z Rosją. Według mnie, ten mecz będzie przypominał Polska - Niemcy z września. Remis będzie sukcesem, potem wszystko w naszych rękach.

Moje przeczucia? Oby...

Grecja - Czechy -> Na remis.
Polska - Rosja -> Również na remis, mecz będzie przypominał wrześniowe spotkanie z Niemcami. Ugodzimy ich szybkimi kontrami.

Grecja - Rosja -> Ruscy podrażnieni stratą punktów z Polską, pokażą, kto jest numerem jeden w tej grupie.
Polska - Czechy -> Remis nas urządza, więc więcej nie wymagam.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #538 dnia: Czerwiec 09, 2012, 12:04:24 »
Cytat: mc
Chu*jowym selekcjonerem, może być ?
Już lepiej, ale należy jeszcze wspomnieć, że ma piłkarzy z c_ujowym nastawieniem do gry w reprezentacji. Nie jego wina, że Polakom nie chce się grać.

Cytat: RMF
Absolutnie karny, błąd zawodnika upadał nie cofnął ręki, piłkę zablokował.
I nie zrobił żadnego ruchu w jej kierunku.

bo czerwień dla Greka też z dupy
Nom. Nie ma to jak faul taktyczny, gdy ma się na koncie żółtą kartkę i przez cały mecz fauluje się jak debil.

Kowalczyk to chyba jedzie po każdej drużynie nienazywającej się Barcelona.
Nie licząc Espanyolu.

Smuda chciał wpuścić...Brożka
Który w kadrze nie zawodzi. Smutne. Frankowski też sobie nie radził za granicą i też grał dobrze tylko w polskiej lidze. Różnica jest taka, że nie przypominam sobie, by wszyscy robili sobie z niego kozła ofiarnego.

Smuda to akurat chciał wpuścić Matuszczyka i Dudkę, a potem Grosickiego. Ci piłkarze się rozgrzewali (dwaj pierwsi zaraz po rozpoczęciu drugiej połowy).

Ruscy przejechali się po Czechach, rozstrzelali ich jak chcieli.
Czechów jest mi strasznie szkoda, bo nie zasłużyli na tak wysoką porażkę. Grali odważnie i ambitnie przez cały mecz i zabrakło im jedynie wykończenia - ale tak to jest, gdy gra się jednym napastnikiem i to w dodatku takim, który bawi się w Rooneya i z formacji 4-5-1 robi 4-6-0. Lafata zrobił przez 5 minut więcej zamieszania, niż Baros przez 85. Oglądałem cały mecz i nie powiedziałbym, że Rosjanie przejechali się po Czechach. Tak mówi wynik, ale gra nie.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Prestiżowy musi mieć ten ogródek, skoro sam zagrał ledwo 2 mecze w polskiej kadrze i znany jest w sumie tylko z tego, że grał w Brazylii i zakończył karierę w wieku 28 lat (ktoś wie, dlaczego?).

Cytat: Piekarski
Jak widzę Obraniaka to mi się śmiać chce.
Mi się chce śmiać, gdy widzę takie opinie byłych piłkarzy, którzy myślą, że jak kiedyś piłkę kopali, to się na niej znają jak nikt inny. Niestety, nie zawsze tak jest. Nie wiem, w którym "sky-boksie" oglądał ten mecz, może go wsadzili w pudło i wystrzelili w niebiosa, bo zastanawiam się, jak mógł nie zauważyć, że Obraniak wcale nie grał źle, a w porównaniu do Szczęsnego, Boenischa czy Błaszczykowskiego rozegrał świetne zawody, choć pod koniec meczu słaniał się na nogach i wymagał zmiany. Nie mam pewności, bo ten facet mnie zupełnie nie obchodzi, ale wydaje mi się, że Piekarski jest po prostu strasznie uprzedzony do Ludo i wykorzystuje każdą okazję, by mu dosolić.

Jest przesłaby! Przesłaby!!! Jak wychodzimy jedenastu na jedenastu to już jesteśmy z tyłu, bo tak naprawdę mamy 10,5 piłkarza.
Ten "przesłaby" Obraniak był ważną postacią Lille, uczestnika LM, mistrza Francji. Potem przeszedł do Bordeaux, które może takie mocne jak kiedyś już nie jest, ale - o ile mi wiadomo - gra tam w pierwszym składzie i spisuje się bardzo dobrze. Ilu polskich piłkarzy z pola na przestrzeni kilku ostatnich lat może pochwalić się takimi osiągnięciami? Trzech, nie licząc Żurawskiego 6 lat temu. Fajnie.

Ludzie patrzą, że Obraniak dostawił nogę z Andorą i się zaczyna: Ludo, Ludo!
W życiu nie widziałem tak ładnego gola po dostawieniu nogi. Tak mocnego i precyzyjnego strzału też nie. Lewandowski też dostawił nogę, a we wczorajszym meczu z Grekami głowę, co?

Dziwię się, czemu nikt po Błaszczykowskim nie jeździ jak po burej suce. Już pomijając to, że każdemu może się zdarzyć słabszy mecz, a on sam jest dobrym piłkarzem, to kapitan z niego żaden.

Znalazłem jeszcze ciekawy komentarz:

Cytat: luk
ostatni raz takiego wkurwionego Mariusza widziałem jak żel podrożał, a na solarium były stare lampy...

Cytat: krab13
słuchaj orange sport to daleko zajdziesz....
Kilka dni temu Paweł Zarzeczny, dziennikarz tej stacji (swoją drogą mój "ulubiony" dziennikarz sportowy) stwierdził bez krzty ironii, że Cavani, Forlan i Suarez to "być może trzej najlepsi napastnicy na świecie" (akurat mówił o sparingu Rosjan), a Macieja Rybusa nazwał najlepszym polskim piłkarzem (też o Ruskich mówił).

Cytat: pawlodar
Przez 15 minut przerwy Grecy nie nauczyli się nagle grać,
Oni umieją grać. Przeszli eliminacje bez porażki i z 24 punktami w 10 meczach na koncie, zostawiając w tyle Chorwatów, z którymi w dwumeczu wywalczyli 4 punkty (0:0 na wyjeździe i 2:0 u siebie).

Szkoda, bo sporo zawdzięczaliśmy Szczęsnemu, a teraz wiele osób zacznie na nim wieszać psy.
Śmieje się z innych, to teraz inni pośmieją się z niego. Oddziaływania w przyrodzie są wzajemne.

Dlaczego nie wprowadził Grosickiego, Wolskiego, lub Mierzeja?
Niewprowadzenie tego ostatniego to moim zdaniem wzmocnienie zespołu.

Cytat: Kusmier1215
to jeszcze paradoksalnie powinniśmy się cieszyć, że Szczęsny załatwił nam karnego  a Tytoń go wybronił bo gdyby go nie skosił to byłoby 1-2 a to już by była totalna porażka.
A ty paradoksalnie powinieneś czytać poprzednie posty w tym temacie.

Cytat: madritista1400
Wrażenia:
Jiracek to bardzo dobry piłkarz.
Gebre Selassie też. Pomimo wysokiej przegranej Czechów był według mnie jednym z najlepszych piłkarzy na boisku.

Strzały niecelne:
7   Aleksandr Kerzhakov haha
To były jego wszystkie strzały.

O to chodzi?
Tak, o to.

Cytat: Artur 7
Trzeciaka słcuhac nie moge
Trzeciak powiedział, że Arshavin jest piłkarzem bardzo zaawansowanym wiekowo. Ma 31 lat.

Cytat: ElShaarawy92
Bo to on defacto przegrał rywalizację z Robinem i wrócił na Rosję.
Ciekawe, jakim sposobem, skoro grał na skrzydle, a van Persie na środku ataku.

Cytat: barthez
On jest pewny siebie, czasem aż za bardzo. Trochę pokory jednak nie zaszkodzi.
W Anglii zdążył zawalić tyle goli, że dziwię się, dlaczego on jeszcze tej pokory nie ma.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2012, 12:12:45 wysłana przez Nederland »
" border="0

Redboy1993

• Gość
« Odpowiedź #539 dnia: Czerwiec 09, 2012, 12:10:25 »
Już trochę ochłonąłem (i wytrzeźwiałem :D) i mogę się wypowiedzieć na "chłodno". Ameryki nie odkryję i tylko powtórzę, co napisali inni. Pierwsza połowa bardzo dobra (lecz mogła być lepsza), druga połowa to niestety tragedia. Gdyby nie skuteczność, to spokojnie mogliśmy prowadzić z Grecją do przerwy 3:1.

Druga połowa jaka była, wszyscy widzieliśmy. Lewandowski prawie niewidoczny i odcięty od podań. Obrona tragedia, jedynie Piszczek coś pokazał i zrobił kilka rajdów prawą stroną pod koniec meczu. Obraniak słabo, Błaszczykowski słabo, Rybus tragedia, jedynie Polański coś tam próbował robić. Wojciech (Nie)Szczęsny 100% skuteczność (gol, faul na czerwoną kartkę i rzut karny). Całe szczęście, że Tytoń wyciągnął tego karnego i Grecy strzelili gola z minimalnego spalonego. Ale po tych sytuacjach dla Greków nic się nie nauczyliśmy i nadal ch*ja graliśmy. Przypominało to mecz Wisły z APOEL-em Nikozja (1:3).

A szanowny Franciszek Smuda to nie wiem na co liczył. Po to są 3 zmiany w meczu żeby wprowadzić 3 świeżych graczy na boisko. To że straciliśmy bramkarza i trzeba było zrobić wymuszoną zmianę w 69 minucie... przeszkadzało w tym aby zrobić 2 kolejne zmiany? Nie wiem na co Smuda czekał? Na pociąg? Czyżby przeszkadzała mu gra 10 na 10? A może bał się odkryć przed Grekami? Nie mógł zmienić trochę ustawienia, wprowadzić kolejnego skrzydłowego i np. Brożka jako drugiego napastnika? Chyba zgodzę się z RoGalosem, że szykował zmiany na dogrywkę :D

Sorry, ale z takim ustawieniem i taką grą Euro nie zawojujemy. Jeśli z Rosją nasza obrona będzie grać tak jak wczoraj, to Rosjanie nas zmiotą tymi zabójczymi kontrami. Chyba że Piszczek znajdzie jakąś receptę na Arszawina na lewym (naszym prawym) skrzydle.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2012, 12:15:50 wysłana przez Redboy1993 »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #539 dnia: Czerwiec 09, 2012, 12:10:25 »