Nie tłumacz się przed nimi. Dla ludzi którzy czegoś od ciebie wymagają i mają do ciebie pretensje za to że wolniej robisz coś dla nich w wolnym czasie. Powinni czekać spokojnie i całować cię po rękach.
Nikt chyba nie miał pretensji, spokojnie. Po prostu ludzie się zajarali i wyczekują update'ów i przede wszystkim wyjścia komentarza
Przynajmniej ja tak to odbieram - mam nadzieje, że dobrze
Co do prac, hmm.. ruszyliśmy z grubej rury, ale niestety takiego tempa nie dało się utrzymać(Willerod dobrze napisał swojego czasu..). Przynajmniej z mojej strony, już dochodzi praca i inne kwestie osobiste.
Dzisiaj planuje dodać 400 kwestii przetłumaczonych. Może zarwę późniejszy wieczór
Teraz znalazła się chwila na posta. W tym tygodniu podłapie więcej wolnego, to planuje zrobić trochę więcej. Zobaczymy jak to wyjdzie z dziś i późniejszym tłumaczenim... Nawet w Pesa panowie nie giercze tylko najpierw tłumaczę;) Dopiero 4 mecze online;
To taka mała moja osobista relacja, jak to wygląda. Mam nadzieję, że to wszystko dobrze wyjdzie, że uda nam się to w miarę możliwości najszybciej zrealizować.
p.s.
zapraszam na pes-scena.pl ruszył temat z ligą pesa w Warszawie na ps3. Wszyscy z okolic mile widziani :-)