W spotkaniu z Bilbao było wam dość ciężko, gdyby rywale nieco celniej strzelali wynik pewnie byłby inny, ale to nie Wasz problem, są 3 punkty i to najważniejsze. Znów kapitalne spotkanie Ronaldo, który świetnie asystował i później sam zdobył gola. Fajnie, że znalazło się miejsce dla dwóch typowych napastników. Macie tam sporą rywalizację i wydaje się, że jeden to trochę mało jak na trzech światowej klasy napastników.
Szkoda, że Pepe odchodzi no ale trzeba sobie będzie poradzić bez niego. Co do ewentualnego transferu to od Hummelsa ręce trzymaj precz
Chociaż może Ty nim lepiej pokierujesz, jednak z tej dwójki bardziej polecałbym chyba Nevena, który jest bardzo pewny w swoich interwencjach.
Racingowi nie daliście szans żadnych, co tu napisać... Nie daliście żadnych szans, rozegraliście fantastyczny mecz i jeśli napastnicy trafią z formą no to mogą przyćmić nawet Ronaldo. Cieszy mnie bardzo, że Higuain dostaje szanse no i w tym meczu ją wykorzystał. Bardzo lubię tego zawodnika i mam nadzieję, że będzie grał, dobrze grał.
W Lidze Mistrzów nie było wcale tak łatwo... Brakowało Wam niektórych graczy i od razu mecz inaczej wyglądał. Na pewno najbardziej można było zauważyć brak Ronaldo no i Hulka, który radzi sobie naprawdę nieźle. Szkoda, że nie mógł zmierzyć się z byłym zespołem. Zwycięstwo zapewniła wam akcja rezerwowych, na pewno nie popisali się także Marcelo jak i Varane. Na szczęście nie odbiło się to na wyniku, jednak obaj nie zagrają w rewanżu. Może Varane nie byłby tak potrzebny, jednak brak Marcelo myślę, że będzie nieco widoczny. Chociaż powinniście sobie poradzić i bez niego. Dobrze, że udało się strzelić tego gola na wyjeździe, to na pewno daje Wam jakąś przewagę chociaż ta przewaga jest niczym nic, także trzeba będzie zagrać dość ostrożnie w rewanżu.
No tak, to było do przewidzenia, że City zgłoszą się po Pepe, no ale w sumie nic dziwnego. Szkoda, że jednak nie żaden z dwójki z Dortmundu nie przyjdzie (tak więc zignoruj moje porady nieco wyżej
) ale Sakho to także świetny zawodnik. Młody gracz, który u Was może tylko i wyłącznie się rozwinąć. Ciekawe tylko ile PSG sobie za niego zawoła, o ile w ogóle zechcą go do Was puścić.