Kolejna karierka w której muszę nadganiać.. hehe to się staje niestety coraz ciekawsze.. bo pisze ogromne wiadomości..
LE Losowanie..
Wiadomo grając na europejskim froncie gra się zupełnie inaczej niż na krajowym podwórku.. Co do samej grupy.. Można powiedzieć jesteś faworytem jak dla mnie..
Sporting obawiam się sprawi Wam najwięcej problemów. Wiadomo jest to zespół który ostatnio dość często grywa w europejskich pucharach.. Co do dwóch kolejnych rywali na pewno mocniejszym zdaje się Rosenborg.
Może ostatnio nie idzie im zbyt dobrze w Norwegii, bowiem tam FC Kopenhaga zaczeła dominować to i tak nie można zapominać że Rosenborg jest również doświadczonym klubem jeśli chodzi o puchary. O Dinamo się nie wypowiem bo dosłownie nie wiem nic o tym zespole i wydaję się najsłabszym klubem w grupie.
3 kolejka...
No nie powiem jestem dość zaskakujący wynik. Mecz jednak od początku mimo iż Chelsea była faworytem stał na równym poziomie.. Obie ekipy w ciągu 90 minut nie strzeliły jednak bramki bo dobre występy zaliczyli obaj bramkarze. Na pewno tych bramek Fulham zabrakło kibicom, chodź mogą być zadowoleni udało się nie stracić bramki.[ w ostatnich meczach je traciliście]..
Na pewno 1 pkt w meczu z takim rywalem cieszy..
4 kolejka... Zgodzę się z tytułem meczu ! Ależ mecz !
Zagrałeś dzisiaj na najwyższym poziomie i nie wystraszyłeś się..
Po prostu zagrałeś jak równy z równym [chodź wiemy jakimi pieniędzy dysponuje City].
Mecz starałeś zagrać się tak jak powinno się grać z lepszymi od Siebie..tzn Nie dać rozwinąć skrzydeł i nie pozwolić by rywal zaczął rozgrywać. Taka gra na pewno zaskoczyła City..
W meczu prowadziłeś już 2-0 niestety wiemy jakim "Szejkowie" dysponują atakiem i szybko odrobili te stratę nawet z nawiązką i wyszli na 3-2.. Nie załamało to zespołu i udało się w końcówce meczu zdobyć bramkę.. Czy uratowaliście 1 pkt ..
Sam nie wiem dla mnie byliście dzisiaj drużyną dużo lepszą, drużyną która może nie oddała 872 strzałów ale zagrała bardzo mądrze.. Na pewno taka gra przynieś może dużo radości.
Z Chelsea remis , z City remis , można być zadowolonym bo nie przegraliście z faworytami do mistrza..
LE 1 mecz...
Widać że mecz nie opierał się na jakiś mega atakach. Po prostu był to mecz do jednej bramki.
Kto pierwszy ją strzeli wygrywa..Udało się Tobie i mimo prób rywali wynik nie uległ zmianie.
Padło w postach niżej że w Sportingu nie ma killera. Muszę się z tym zgodzić .. Rywale nie mieli Cię dzisiaj czy[kim] zaskoczyć.. Wygrana sprawia że jesteś dla mnie już w następnej rundzie.. Wygrałeś dzisiaj myślę najcięższy mecz.. Chodź w dzisiejszym meczu można tak powiedzieć było widać lekkie zmęczenie ostatnimi bojami na podwórku krajowym..
No i skomentowane .. Trochę nabrudziłem hehehe.