Autor Wątek: Fulham F.C. by Emilek1908 | 25 kolejka | WAŻNA ANKIETA, głosujcie!  (Przeczytany 29933 razy)

Offline Kuchar

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.05.2008r.
  • Zapraszam www.fcbobrek.net
    • FC BOBREK
Odp: Fulham F.C. by Emilek1908 | Inaugurujemy LE!
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 14, 2011, 00:27:52 »
Kolejna karierka w której muszę nadganiać.. hehe to się staje niestety coraz ciekawsze.. bo pisze ogromne wiadomości.. ;D

LE Losowanie..
Wiadomo grając na europejskim froncie gra się zupełnie inaczej niż na krajowym podwórku.. Co do samej grupy.. Można powiedzieć jesteś faworytem jak dla mnie..
Sporting obawiam się sprawi Wam najwięcej problemów. Wiadomo jest to zespół który ostatnio dość często grywa w europejskich pucharach.. Co do dwóch kolejnych rywali na pewno mocniejszym zdaje się Rosenborg.
Może ostatnio nie idzie im zbyt dobrze w Norwegii, bowiem tam FC Kopenhaga zaczeła dominować to i tak nie można zapominać że Rosenborg jest również doświadczonym klubem jeśli chodzi o puchary. O Dinamo się nie wypowiem bo dosłownie nie wiem nic o tym zespole i wydaję się najsłabszym klubem w grupie.

3 kolejka...
No nie powiem jestem dość zaskakujący wynik. Mecz jednak od początku mimo iż Chelsea była faworytem stał na równym poziomie.. Obie ekipy w ciągu 90 minut nie strzeliły jednak bramki bo dobre występy zaliczyli obaj bramkarze. Na pewno tych bramek Fulham zabrakło kibicom, chodź mogą być zadowoleni udało się nie stracić bramki.[ w ostatnich meczach je traciliście]..
Na pewno 1 pkt w meczu z takim rywalem cieszy..

4 kolejka... Zgodzę się z tytułem meczu ! Ależ mecz !
Zagrałeś dzisiaj na najwyższym poziomie i nie wystraszyłeś się..
Po prostu zagrałeś jak równy z równym [chodź wiemy jakimi pieniędzy dysponuje City].
Mecz starałeś zagrać się tak jak powinno się grać z lepszymi od Siebie..tzn Nie dać rozwinąć skrzydeł i nie pozwolić by rywal zaczął rozgrywać. Taka gra na pewno zaskoczyła City..
W meczu prowadziłeś już 2-0 niestety wiemy jakim "Szejkowie" dysponują atakiem i szybko odrobili te stratę nawet z nawiązką i wyszli na 3-2.. Nie załamało  to zespołu i udało się w końcówce meczu zdobyć bramkę.. Czy uratowaliście 1 pkt ..
Sam nie wiem dla mnie byliście dzisiaj drużyną dużo lepszą, drużyną która może nie oddała 872 strzałów ale zagrała bardzo mądrze.. Na pewno taka gra przynieś może dużo radości.

Z Chelsea remis , z City remis , można być zadowolonym bo nie przegraliście z faworytami do mistrza..

LE 1 mecz...
Widać że mecz nie opierał się na jakiś mega atakach. Po prostu był to mecz do jednej bramki.
Kto pierwszy ją strzeli wygrywa..Udało się Tobie i mimo prób rywali wynik nie uległ zmianie.
Padło w postach niżej że w Sportingu nie ma killera. Muszę się z tym zgodzić .. Rywale nie mieli Cię dzisiaj czy[kim] zaskoczyć.. Wygrana sprawia że jesteś dla mnie już w następnej rundzie.. Wygrałeś dzisiaj myślę najcięższy mecz.. Chodź w dzisiejszym meczu można tak powiedzieć było widać lekkie zmęczenie ostatnimi bojami na podwórku krajowym..

No i skomentowane .. Trochę nabrudziłem hehehe.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
Odp: Fulham F.C. by Emilek1908 | Inaugurujemy LE!
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 14, 2011, 09:12:11 »
5 kolejka
Fulham nie wytrzymuje tempa...

Arsenal F.C.      4:2      Fulham F.C.
Marouane Chamakh 22', 57', 62', Andrey Arshavin 84' - Bobby Zamora 37', Fernando Llorente 75'

brak - Senderos
brak

Wstęp do meczu:
W piątej kolejce Fulham udało się do północnego Londynu, gdzie przyszło zmierzyć się z Arsenalem, trzecim zespołem w tabeli. Fulham jest po serii bardzo trudnych meczów, każdy zadawał sobie pytanie: Czy wytrzymają? No i niestety obawy okazały się słuszne...

Sytuacji godne uwagi:
Nie chce mi się opisywać znowu sześciu bramek, walnęła mi pod koniec opisywania Mozilla i wszystko poszło się kochać, następny mecz będzie już normalnie.

Podsumowanie:
Jeden gol dla Arsenalu bardzo szczęśliwy, ale zwycięstwo i tak zupełnie zasłużone. Fulham nie popłaciła ta seria trudnych spotkań i tym razem byli drużyną słabszą. Tworzyli mniej akcji, oddawali mniej strzałów a Arsenal był także bardzo skuteczny. Te sytuacje które powinni wykorzystać wykorzystali. Mamy nadzieję, że ta porażka nie odbije się na dobrej grze we wcześniejszych spotkaniach i po chwili odpoczynku ujrzymy znów dobrze grających podopiecznych Martina Jola.

Pochwała od trenera brak
Nagana od trenera brak

Chamakh zagrał dzisiaj świetne spotkanie. Strzelił hattricka i wybił z głowy myśli Fulham o korzystnym wyniku.

Następny mecz

vs

W 6 kolejce Fulham zmierzy się z rywalem nieco mniejszego kalibru, co nie oznacza jednak, że będzie to łatwe spotkanie. Sunderland to także jest drużyna, która w piłkę grać potrafi i trzeba się będzie maksymalnie na ten mecz skoncentrować. Mamy nadzieję, że Fulham osiągnie w tym spotkaniu dobry wynik. Na pewno trzeba będzie uważać na bardzo dobrze grającego w tym sezonie Sessegnona.

Offline Bonito

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 14.02.2010r.
  • vamos barca !
Odp: Fulham F.C. by Emilek1908 | Fulham nie wytrzymuje tempa...
« Odpowiedź #42 dnia: Listopad 14, 2011, 10:41:49 »
Szczerze rozumiem Fulham, pedzil jak rozpedzona rakieta. 3-3 z City, co jest super wynikiem, potem ze Sportingiem na wyjezdzie 1-0. Wazny wynik na wyjedzie. A 4-2 na wyjezdzie z Arsenalem nie jest zle. 2 bramki strzelone i widac, ze Fulham cos probowalo ugrac. Poza tym, Arsenal tez troche sfuksil w tym meczu tym jednym golem :)
" border="0

Offline Kuchar

• Trampkarz
  • *
    • FC BOBREK
« Odpowiedź #43 dnia: Listopad 14, 2011, 11:26:44 »
No nie powiem ale taki mecz musiał w końcu przyjść.. Twój zespół ostatnio prezentował zabójczą formę i grał naprawdę dobre mecze. Arsenal w dzisiejszym meczu był drużyną lepszą, może bardziej wypoczętą i to zaważyło na wyniku..Bez wątpienia takiego tempa meczowego[ciągle w gazie] nie mogło udać się utrzymać.
Nie w Premier League gdzie preferuje się bardzo twardą grę.. Nie mniej wynik nie jest jakiś porażająco zły.

Następny mecz będzie myślę kluczowym i pokaże czy spadła forma.
Tak więc nie ma źle bo na Arsenalu gra się każdemu trudno.

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #44 dnia: Listopad 14, 2011, 14:08:37 »
Nie no, jak zwykle Fulham lepiej radzi sobie na boiskach europejskich niż angielskich ;)
O tak! Mozilla daje czasem w kość, ale i tak wg mnie jest najlepszą przeglądarką ;)
Można powiedzieć, że Arsenal Cię rozniósł...Chamakh hat-trick ;) Hah , nie za kolorowo dla Ciebie;)

Następna kolejka to mecz z Sunderlandem, cóż tu też musisz uważać.  Tak jak Arsenal klub ten ma niezłych skrzydłowych. Życzę powodzenia!

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #45 dnia: Listopad 14, 2011, 14:33:28 »
Tutaj nie ma co się denerwować.
Wiadome było, że po tak napiętym grafiku na początku sezonu przyjdzie ten mecz w którym po prostu ulegniesz. Ten mecz był właśnie z Arsenalem. Kanonierzy zagrali na prawdę bardzo dobry futbol. Ty się starałeś trafiłeś nawet dwie bramki, ale na rozpędzony Arsenal to nie starczyło. Teraz zaczynają już się mecze ze słabszymi rywalami, więc powinno być już tylko łatwiej.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #46 dnia: Listopad 14, 2011, 15:02:05 »
szkoda ze przegrales z arsenalem, ale jednak to ekipa ze spora klasa i mocnym skladem, takze z nimi zawsze sie gra bardzo ciezko. widac jednak ze nie chcieliscie poddac sie bez walki i za to duzy respekt. mam nadzieje ze w kolejnym meczu pojdzie wam juz lepiej. sunderland to zespół do przejścia.

Offline damianeek007

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.10.2011r.
  • BvB <3
« Odpowiedź #47 dnia: Listopad 14, 2011, 16:59:00 »
Nie ma co się dziwić, Fulham rozpędzony jak rakieta 3-3  z City - super wynik. Ale z Arsenalem już nie wytrzymaliście. Trzeba walczyć dalej ;) Masz niezły skład.. Zamora no i kupiłes młodego Llorente ;D

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Autor wątku
« Odpowiedź #48 dnia: Listopad 14, 2011, 17:13:50 »
6 kolejka
Wygrana w wyrównanym meczu!

Fulham F.C.      3:2      Sunderland A.F.C.
Fernando Llorente 34', 47', Balazs Dzsudzsak 45'+2 - Nicklas Bendtner 24', 69'

Sidwell - brak
brak

Wstęp do meczu:
Po serii meczów z ligową czołówką w 6 kolejce Fulham na Craven Cottage podejmował także bardzo dobry zespół Sunderlandu. Zespół rywali przed tą serią spotkań zajmował 10 miejsce w tabeli, jednak aspiracje są tam ponoć nieco wyższe, chcą awansować co najmniej do Ligi Europy. Czy mecz z Fulham ich do tego przybliżył?

Sytuacji godne uwagi:
24' - Świetne podanie Larssona do Bendtnera, ten odwrócił się i wyszedł oko w oko z bramkarzem gospodarzy. Spokojnym strzałem z 11 metrów umieścił piłkę w siatce, bez szans Schwarzer...

34' - Ładne zagranie Dzsudzsaka na skrzydło do Riise, ten dośrodkowuje w pole karne, Llorente w "szesnastce" przeskakuje Bardsley'a i ładnym uderzeniem głową tuż obok słupka pokonuje Gordona.

45'+2 - Gdy wydawało się już, że pierwsza połowa zakończy się remisem Llorente ładnie wywalczył piłkę z boku pola karnego przy linii końcowej, wycofał ją do narożnika, gdzie był Riise a Norweg zagrał na środek do Dzsudzsaka, który ładnie minął Bramble i ofiarnym strzałem wślizgiem z 12 metrów umieszcza piłkę tuż obok słupka.

47' - Kapitalne podanie Sidwella na skrzydło do Dempsey'a, ten ma mnóstwo miejsca i po dość długim rajdzie dośrodkowuje w pole karne. Tam Llorente wyprzedza Turnera i głową pakuje piłkę do bramki.

69' - O'Shea po wysunięciu piłki przez Larssona huknął potężnie z 18 metrów, Schwarzer zdołał odbić piłkę, ale "wypluł" ją wprost pod nogi Bendtnera, który nie miał problemów z umieszczeniem piłki w bramce.

Podsumowanie:
Bardzo wyrównane spotkanie. Oba zespoły miały swoje sytuacje, zadecydowała nieco lepsza skuteczność podopiecznych Martina Jola. Mecz ogólnie stał na niezłym poziomie, oba zespoły prezentowały podobny, dość wysoki poziom, także było co oglądać. Fulham znów zagrało dobre spotkanie, z Arsenalem mieli chyba po prostu słabszy dzień.

Pochwała od trenera Balazs Dzsudzak (+2)
Nagana od trenera brak

Dzsudzsak po ładnej akcji wyprowadził Fulham na prowadzenie i przywrócił nadzieje na zwycięstwo.

Następny mecz

vs

W drugiej kolejce Ligi Europejskiej Fulham na Craven Cottage podejmie chorwacką ekipę - Dynamo Zagrzeb. Wydaje się, że w końcu "The Cottagers" mają nieco łatwiejszego rywala, jednak oczywiście nie można ich zlekceważyć. Jeśli jednak Fulham podejdzie na spokojnie do tego meczu to zwycięstwo jakoś powinno przyjść.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • iHala Madrid!
Odp: Fulham F.C. by Emilek1908 | Wyrównany mecz i... - 6 kolejka
« Odpowiedź #49 dnia: Listopad 14, 2011, 17:32:51 »
No widzę, że Sunderland łatwo się nie dał.
Wy jako pierwsi tracicie bramkę już w 24 minucie, a jego autorem był Bendtner. Po dziesięciu minutach doprowadzacie do remisu, a tam oczywiście bramkę w sowim stylu zdobywa Llorente. Przed końcem pierwszej połowy udało ci się jeszcze trafić bramkę i to na pewno trochę dobiło rywala. Po rozpoczęciu drugiej połowy znów Llorente zdobywa bramkę i wasza przewaga jest już dość spora. Rywal w 69 minucie zdobył jeszcze bramkę kontaktową, jednak na inne nie było go już dziś stać.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #50 dnia: Listopad 14, 2011, 17:53:16 »
kolejny raz dzieki nowemu duetowi Dzsudzsak-Llorente wygrywacie spotkanie, widac ze ci dwaj naprawde rozumieja sie na boisku, mam nadzieje ze taka postawa pozostanie na dluzej. ciekawi jak wypadniecie w kolejnym spotkaniu w lidze mistrzow przeciwko dynamo zagreb, ja sadze jednak ze to bedzie dla was spacerek.

Offline Kuchar

• Trampkarz
  • *
    • FC BOBREK
« Odpowiedź #51 dnia: Listopad 14, 2011, 21:10:44 »
Myślałem że to spotkanie będzie dużo łatwiejsze. Jak się jednak okazało Sunderland nie poddał się bez walki.
Mimo iż rywale wyszli pierwsi na prowadzenie to nie rozbiło drużyny i wyrównaliście.. Końcówki pierwszej i początku drugiej połowy nie skomentuję bo brak mi słów... Rozbiłeś rywali śpiewająco..!! Taka gra rozbiła na pewno Sunderland.. i mimo iż zdołali w 69 minucie zdobyć kontaktowego gola na nic więcej ich już nie było stać.

Wygrana na pewno cieszy bo po porażce z Arsenalem wiadomo że lekko humory spadły..
Bez wątpienia zapowiada się fajny sezon i oby nie przyszedł jakiś kryzys..

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Autor wątku
« Odpowiedź #52 dnia: Listopad 15, 2011, 08:25:09 »
2 kolejka
Fulham gromi Dynamo!
Klasyczny hattrick Llorente w 10 minut!

Fulham F.C.      6:1      Dynamo Zagrzeb
Fernando Llorente 2', 6', 12', 90'+1, Simon Davies 27', Steve Sidwell 47' - Sammir 58'

brak
brak

Wstęp do meczu:
W drugiej kolejce fazy grupowej LE na Craven Cottage przyjechał zespół Dynama Zagrzeb, który po zwycięstwie nad Rosenborgiem 2:0 był liderem grupy E. Wiadome było jednak, że zarówno Fulham jak i Sporting to drużyny lepsze od Chorwatów i taka sytuacja długo się nie utrzyma. Fulham po kilku ciężkich meczach z rzędu miało tym razem teoretycznie słabszego rywala.

Sytuacji godne uwagi:
2' - Duff podaje na wolne pole na skrzydło do Bairda, ten kompletnie nieatakowany dobiegł na wysokość pola karnego i dośrodkował do... niepilnowanego Llorente. Świetnie grający głową Hiszpan takich sytuacji nie zwykł marnować, uderzył z 7 metrów, bramkarz co prawda zdołał lekko odbić piłkę, ale ta i tak wpadła do bramki.

6' - Dynamo od razu zaatakowało chcąc wyrównać no i... nadziało się na kontrę. Z atakiem ruszył Zamora, który na wolne pole zagrał do Llorente. Hiszpan urwał się obrońcom i wyszedł sam na sam z bramkarzem, widząc, że ten wychodzi z bramki Llorente uderzył z 16 metrów, piłka odbiła się od interweniującego golkipera ale nie przeszkodziło to, żeby wpadła ona do bramki.

12' - Zamora ładnie przedarł się na bok pola karnego, tam nie mając już co zrobić zdecydował się dośrodkować na środek "szesnastki". Llorente spokojnie przeskakuje Biscana i głową pakuje piłkę do bramki! Ależ kapitalny początek Fulham, Llorente zdobywa klasycznego hattricka w zaledwie 10 minut! Niesamowite!

27' - Bobby Zamora znów ładnie wywalczył sobie miejsce w polu karnym, jednak nie było sensu uderzenia gdyż przed nim było kilku obrońców rywali. Bardzo mądrze wycofał piłkę na 15 metr do Daviesa, a ten huknął potężnie z pierwszej piłki i Loncarić odprowadził jedynie piłkę wzrokiem.

47' - Llorente dostał ładną piłkę od Duffa w pole karne i uderzył ładnie z boku pola karnego. Loncarić zdołał odbić tą piłkę, jednak ta spadła wprost pod nogi Sidwella, który bez problemu wpakował piłkę do pustej bramki.

58' - Fulham dało nieco swobody rywalom i udało uratować im się honor. Sammir dostał piłkę na trzydziestym metrze, nieatakowany przebiegł do pola karnego i z linii szesnastu metrów uderzył bardzo precyzyjnie nie dając szans Schwarzerowi.

90'+1 - "The Cottagers" jednak nie zrezygnowali z dobicia rywala. Już w doliczonym czasie Sidwell zagrał na wolne pole na bok "szesnastki" Dynama, tam był Llorente, który poradził sobie z obrońcą i uderzył z ostrego kąta. Piłka wpadła tuż obok słupka, Loncarić mógł nieco lepiej się zachować, jednak chyba mu już było wszystko jedno.

Podsumowanie:
Fantastyczny mecz podopiecznych Martina Jola. Wynik mówi sam za siebie. Znakomite spotkanie rozegrał Llorente, który aż czterokrotnie znalazł drogę do bramki rywali a klasycznego hattricka ustrzelił w... 10 minut, niesamowity wyczyn. Jestem naprawdę pod wrażeniem gry Fulham, nic innego właściwie nie można napisać.

Pochwała od trenera Fernando Llorente, Bobby Zamora (+2), Balazs Dzsudzsak (+3)
Nagana od trenera brak

Llorente klasycznego hattricka skompletował w 10 minut, w doliczonym czasie dołożył jeszcze czwartego gola, świetny mecz Hiszpana!

Następny mecz

vs

W 7 kolejce Fulham zmierzy się na Craven Cottage ze Stoke City. "The Potters" to nie jest jakaś wielka ekipa, jednak jest to zespół grający twardy, typowy angielski futbol. Potrafią napsuć krwi każdemu, także tym razem na pewno nie będzie inaczej. Fulham jednak przystępować będzie do spotkania podbudowane kapitalnym występem z Dynamem, jednak przez te częste spotkania może przystąpić do meczu w niepełnym składzie.

Redboy1993

• Gość
Odp: Fulham F.C. by Emilek1908 | Klasyczny hattrick Llorente w... - 2 kolejka LE
« Odpowiedź #53 dnia: Listopad 15, 2011, 08:36:56 »
No co ja tutaj mogę napisać. Pogrom :) Wspaniały mecz Llorente, który zaliczył wejście Smoka i w 12 minut skompletował hat-tricka. Ale gdyby nie Bobby Zamora, który był motorem napędowym Fulham, dużo zagrywał i podawał innym. Bardzo ładny ten czwarty gol Llorente w doliczonym czasie gry, u mnie strzelić gola z ostrego kąta to granica z cudem. Ale Loncariciowi było wszystko jedno :D

Uważaj na Stoke City. Nie lekceważ ich mocy :D Niby "słabszy" zespół ale trzeba się z nimi namęczyć. Taka cicha woda, dają Wam rozgrywać piłkę na własnej połowie, aż tu nagle kontra - Crouch albo Jones i... gol. Powodzenia :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Odp: Fulham F.C. by Emilek1908 | Klasyczny hattrick Llorente w... - 2 kolejka LE
« Odpowiedź #54 dnia: Listopad 15, 2011, 10:19:40 »
Zacznę od spotkania z Arsenalem, kiedyś musi być przyjść taki mecz że nic nie wyjdzie na boisku. Tak własnie było dziś, a ch ta mozilla ale i tak ją lubię najbardziej. Zainstaluj sobie 8, tam nie crashy.

Mecz z Sunderlandem był ciężki, ale po walce udało się go wygrać. Widać był w nim pojedynek rosłych snajperów. Llorente VS Bendtner, na szczęście dla ciebie pogodził ich Dzsudzsak i udało się wygrać. Wracacie na wojenną ścieżkę.

Teraz czas na mecz w LE, oj tu to się działo. Tzn działo, ale tylko pod jedną bramką. :D Wasz bramkarz nie miał wiele do roboty ale i tak puścił gola. Świetny mecz Hiszpana, widać Llorente super czuję się w  Anglii i w grze głową. Widać ma talent, jego zakup był strzałem w 10. Po 2 meczach w LE, macie 6 oczek i teraz trzeba czekać na kolejne. Hmm mecz ze Stoke, też mają swoją wieżę, myślę że mecz będzie trudny ale uda się go wam zwyciężyć, ewentualnie zremisować.

Offline Kuchar

• Trampkarz
  • *
    • FC BOBREK
« Odpowiedź #55 dnia: Listopad 15, 2011, 11:55:26 »
Co tu dużo pisać gdy widzi się wynik 6-1..
Fantastyczny mecz całej drużyny. Brawo dla Llorente bo strzelić 4 gole na europejskim froncie to wyczyn niebywały.. Tak jak pisałem gdy pojawił się wpis o losowaniu LE.. Dynamo jest najsłabsze w grupie co niestety potwierdzili..

Jesteście w niezłym gazie i oby ta forma trwała jak najdłużej..
Stoke City bardzo niewygodny rywal..także ścisnąć poślady i z nimi ładnie wygrać..

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #56 dnia: Listopad 15, 2011, 15:12:29 »
No co tu mogę powiedzieć? Myślałem, że wyniki typu 6-1 to tylko mój Real potrafi zdobywać, a tu proszę Fulham również.
Ten mecz rozstrzygnął się już po 12 minutach, gdzie trzy trafienie zanotował Llorente. Hiszpan trafił aż trzy gole w dziesięć minut, a to jest przecież nie lada wyczyn. Warto dodać, że on dokonał tego w tak prestiżowych rozgrywkach jakimi są Europejskie Puchary. Następnie po nie całych trzydziestu minutach mamy już 4-0 dla twojej drużyny i wynik ten w 100% dawał ci pewność, że tego nie stracisz. Tuż po rozpoczęciu drugiej części spotkania mamy już nie prawdopodobny wynik 5-0. Rywala po niespełna godzinie gry przeprowadzili jedną z nie licznych kontr i zdobyli honorową bramkę. Pod koniec gola dokłada Lloretne i ustala wynik spotkania na 6-1. Wiedziałem, że zakup tego Hiszpana to tylko wielka korzyść dla klubu. Teraz masz tego udokumentowanie. :D

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
« Odpowiedź #57 dnia: Listopad 15, 2011, 15:16:22 »
Mocną kadrę masz co potwierdzasz w LE :).
Skromne zwycięstwo nad Sportingiem i pogrom nad Dynamem Zagrzeb, dają Ci pewne prowadzenie w grupie(tak mi się wydaje, bo nie dajesz screenu tabeli) ;).
Wydawało się,że masz patent na mocne ekipy po remisach z Chelsea i szczęśliwym remisie z City, przyszła porażka z Arsenalem po hat-tricku Chamakha.
Powodzenia w lidze(wrzuć później screen tabeli, jeśli można) i zwycięstwa w LE, w takiej formie stać Cię na to :).
Zajrzyj do mnie w wolnym czasie ;D.
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline thomas1345

• Piłkarz C klasy
  • **
  • Na forum od: 06.07.2011r.
« Odpowiedź #58 dnia: Listopad 15, 2011, 16:45:22 »
Niesamowite spotkanie Twojego snajpera. W dwanaście pierwszych minut skompletował już hattricka i jeszcze było mu mało... W doliczonym czasie dobił Dynamo, strzelając na 6-1. Odprawiliście dotychczasowego lidera z kwitkiem, nie daliście im nawet pomyśleć, że mogą wygrać, już na "dzień dobry" pakując im trzy brameczki. Oby więcej takich spotkań w Twoim wykonaniu.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Autor wątku
« Odpowiedź #59 dnia: Listopad 20, 2011, 12:12:52 »
7 kolejka
Nieco rezerwowy skład nie daje rady!

Fulham F.C.      1:1      Stoke City
Moussa Dembele 54' - Peter Crouch 52'

Sidwell - brak
brak

Wstęp do meczu:
Przyszedł nieco cięższy okres dla Fulham. Coraz częstsze mecze powodują, że Jol musi czasami dać odpocząć zawodnikom pierwszego składu. Akurat tak się złożyło, że padło na mecz ze Stoke i na boisku nie zobaczyliśmy żadnego (!) z etatowych obrońców, a także zabrakło najlepszego strzelca "The Cottagers" - Fernando Llorente.

Sytuacji godne uwagi:
52' - Wystawienie prawego obrońcy na środku w końcu musiało znaleźć swoje odzwierciedlenie w powietrzu przy Crouchu czy Jeromie. Z rzutu rożnego dośrodkowywał Etherington, czeski obrońca nie upilnował Croucha, który pozostawiony sam nie miał problemów ze skierowaniem głową piłki do bramki strzeżonej przez Schwarzera.

54' - Na szczęście Fulham szybko zdołało odpowiedzieć. Dzsudzsak przeprowadził ładną akcję na skrzydle, świetnie minął Whitehead'a, i zagrał na bok pola karnego do Daviesa, ten z pierwszej piłki przedłużył na środek pola karnego, tam był Dembele i z 6 metrów spokojnie pokonał Nasha.

Podsumowanie:
Na pewno nie był to najlepszy mecz w wykonaniu Fulham, a konkretniej szwankowała skuteczność. Pokazuje to, jak ważnym piłkarzem dla "The Cottagers" jest Fernando Llorente, który czasami nawet z niczego potrafi strzelić bramkę. Eksperymentalnie zestawiona obrona na pewno także nie pomogła przy utraconej bramce, gdyby Croucha krył np. Senderos może do takiej sytuacji by nie doszło.

Pochwała od trenera Darek Dudka, Moussa Dembele (+1)
Nagana od trenera brak

Dembele dostał szansę występu w pierwszym składzie i zdobył gola, który uratował remis Fulham.

Od razu powiedziałem sobie, że meczów pucharowych opisywał nie będę, chyba, że wejdą one w głębszą fazę.

1 runda
Rezerwowi dzielnie walczyli!

Tottenham Hotspur      5:3      Fulham F.C.
Emmanuel Adebayor 2', 43', Aaron Lennon 53', Giovanni dos Santos 66'(RK), 78' - Bjorn Helge Riise 7', Bryan Ruiz 14', 29'

brak - Halliche
brak

Następny mecz

vs

W 8 kolejce Fulham podejmie na wyjeździe zespół Wigan. Jeśli myśli się o wysokiej pozycji w tabeli na koniec sezonu takie spotkania - z zespołami, które zajmują miejsca w dolnych rejonach tabeli wygrywać po prostu trzeba. Mamy nadzieję, że tak też się stanie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2011, 19:55:14 wysłana przez Emilek1908 »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #59 dnia: Listopad 20, 2011, 12:12:52 »