Bardzo ciekawe spotkanie z Hiszpanią. Świetnie, że udało się Wam wygrać. Zgromadziliście dzięki tej wygranej najwięcej punktów ze wszystkich ekip z drugich miejsc, pokonaliście Hiszpanię - rywale muszą się Was bać w tych barażach.
Co do baraży, to zadanie jest dość proste. Trzy zespoły z czterodrużynowej grupy awansują na MŚ, dodatkowo Wam trafiła się grupa B, która jest chyba nieco łatwiejsza. Awansujecie pewnie Wy, Serbowie i Szwajcarzy, nie spodziewam się po Szkotach jakiegoś wielkiego oporu. Faktem jest, że wyeliminowali Irlandię, jednak ledwo, ledwo...
Zdecydowanie największą niespodzianką jest odpadnięcie Holendrów, wielka szkoda bo jest to moja ulubiona reprezentacja, oczywiście nie wliczając w to Polski. No ale cóż, pozostaje kibicowanie oczywiście Polakom, Anglikom no i Rosjanom, którzy mają bardzo ciekawą kadrę.
Polska - Portugalia, Stadion Śląski w Chorzowie - hmm... gdzieś już to widziałem
Mam nadzieję, że powtórzycie wyczyn kadry Leo, kiedy to Smolarek walnął im dwie bramki, że się Portugalczycy obsrali na miętowo, mimo, że Wasz mecz to spotkanie towarzyskie. Daj grać Rasiakowi, on pamięta tamto zwycięstwo, nawet asystę zaliczył wtedy przy drugim golu Ebiego.