REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch 1.0 wydany
Ale ludzie maja zaplon Jest juz Pes edit 0.2 a ty mu piszesz ze jest dopiero 0.1. Pesedit 0.1 jest od tygodzia chyba pozatym nie wiem co wy macie zz kompem ale ja gram na i5-750 4.0 ghz gtx 580 8Gramu i mi nic nie tnie.Apropo jest gdzies poradnik po polsku jak sie gra na padzie od xboxa ?
A ty umiesz czytać ze zrozumieniem - to nie patch 0.1 tylko 1.0, który dodaje między innymi Bundeslige.
Im dalej w las tym gorzej .Gra jest skopana online do bani.Zbanowałem już chyba 120 za łącza Wildze że przez 3 lata Konami nie zrobiło nic a nawet się cofnęło .Żałuję wydanych pieniędzy I nie chce słyszeć żeby jakiś debil mi tu pisał ze to moje łącze lub komputer bo BF4 śmiga mi na ultra bez przycinki.A do tego niby konami banuje nieuczciwych . Śmiech Gocie dostają baty i 90 minucie obciążają łącze i co gra nie zaliczona to zakrawa o kpinę.3 lata temu do tych powodów rozstałem się z pesem.Teraz czas będzie się rozstać definitywnie Za gówno oszustom z konami nie będę już płacił.
Hahah jebłem z tego kolesia xDDDNie ma to jak popełnić błąd, nie przeczytać i w dodatku zbluzgać kogoś Oczywiście chodzi mi o kuciape.
Dont cry. Ja mam I7 3.2 bez turbo , gtx 660 16 gb ramu i superszybki dysk ssd. TEŻ MI TNIE! Co ciekawe fifa której grafika jest lepsza, na ful detalach chodzi w Full hd 120 fps. O żadnych przycinkach nie może być mowy. Online tez pięknie śmiga. Trzeba się tylko nauczyć w fifę grać bo rozgrywka jest inna niż w pesie.
Haha dobra bo Pesedit albo 0,1 albo 0.2 ma juz dodana bundeslige
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoja bramka mandzukicia w finale ligi mistrzow
w 0.2 w lidze niemieckiej są wszystkie loga i nazwy ale twarze kitsy i formacje poprawne tylko dla 4 zespołów.Jesteś wielkim znawcą który nie rozróżnia domyślnych graczy od prawdziwych w Bundeslidze. [/quoteMoze dlatego ze w dupie mam bundeslige ?]
Kiedy wychodzi jakis calkowity patch naprawiajacy wszystko najlepiej jeszcze l zespolami z 2 lig ?